یک هفته تا ده روز کاری.
یک هفته تا ده روز کاری.
سلام و خسته نباشید
من بخاطر صافی کف پا بهم معاف از رزم دادن و الان که خدمتمون تازه شروع شده و بعد از 2 هفته که وارد شدیم یگانمون رو دژبانی زدن.
و دژبانی هم همش نگهبانی سرپایی داره و چون کف پام زیاد بمونم میزنه به کمرم و درد شدیدی میگیره.
میخواستم بدونم اینا پرونده رو نمیخونن که تو برگه اعزامم معاف از رزم زدن که منو نگهبانی نندازن؟؟؟
من باید چیکار کنم که از نگهبانی خلاص بشم؟
به کجا باید بگم و آیا گفتن من تاثیر داره یا اینکه اگر تاثیر داشت خودشون بدون گفتنم اعمال میکردن؟؟
با تشکر
در درجه اول فرمانده یگان،بعدش بهداری،در درجات بعد بازررسی!
مورد شبیه شما بود در گروهان دژبان که فرمانده یگان فرستادش به خبازخانه که نگهبانی نداشت
یه مورد دیگه هم بود که بعد از این که مشکلش رو گفت اونم فرستادن به بوفه
البته در پادگان ما دژبان زیر مجموعه یگان خدمات بود و برای همچین جا به جایی هایی نیاز به تسویه یگانی وجود نداشت
- - - Updated - - -
در درجه اول فرمانده یگان،بعدش بهداری،در درجات بعد بازررسی!
مورد شبیه شما بود در گروهان دژبان که فرمانده یگان فرستادش به خبازخانه که نگهبانی نداشت
یه مورد دیگه هم بود که بعد از این که مشکلش رو گفت اونم فرستادن به بوفه
البته در پادگان ما دژبان زیر مجموعه یگان خدمات بود و برای همچین جا به جایی هایی نیاز به تسویه یگانی وجود نداشت![]()
اول اينكه معاف از رزم با نگهبانى تفاوت زيادى دارد
شما نگفتين درجه تون چي هست اما بايد به درمانگاه مراجعه كنيد تا شرايط اعزام شما به بيمارستان را فراهم كنند پزشك بيمارستلن مى تواند تجويز و دستور دهد كه نگهبانى بلند مدت نداشته باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
والا به خدا
من سر همین رژه تاندون پام اسیب دید.هنوز با اینکه یه سال گذشته از اون موقع یکم ورزش میکنم درد میگیره.زیاد جدی نگیر رژه رو سلامتیت مهمتره.
آموزشی ما برج 5 بود که خب باید طبیعتا در رژه 31 شهریور هم شرکت می کردیم ولی من خودم رو زدم به پا طلایی بودن و این که نمی تونم رژه برم و نه تو 31 شهریور رژه رفتم نه تو تحلیف!
حالا جالبه که تو یگان که اومدم از همه بهتر رژه می رفتم چون رژه خوب تشویقی داشت
- - - Updated - - -
آموزشی ما برج 5 بود که خب باید طبیعتا در رژه 31 شهریور هم شرکت می کردیم ولی من خودم رو زدم به پا طلایی بودن و این که نمی تونم رژه برم و نه تو 31 شهریور رژه رفتم نه تو تحلیف!
حالا جالبه که تو یگان که اومدم از همه بهتر رژه می رفتم چون رژه خوب تشویقی داشت![]()
حالا جالبه که تو یگان که اومدم از همه بهتر رژه می رفتم چون رژه خوب تشویقی داشت![]()
دوستان من برج 10 اعزامم ماشالا همه پیچوندن رژه دوستان اهل فن بگن چیکار کنم رژه نرم![]()
یه جور وانمود کن که نمی تونی اعضای بدنت رو هماهنگ کنی
اگه گفتن تجدید دوره و اینا همش کشکه
البته یه وقتایی رژه رفتن مزایایی هم داره مثلا این که افرادی که نمی تونن رژه برن مسئول نظافت سرویس های بهداشتی می شن
انتخاب با شماست
- - - Updated - - -
البته یه وقتایی رژه رفتن مزایایی هم داره مثلا این که افرادی که نمی تونن رژه برن مسئول نظافت سرویس های بهداشتی می شن
انتخاب با شماست![]()
انتخاب با شماست![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)