ایمیل شاتل برای شما هم اومده؟ جمعه دچار اختلال میشه
احتمالش هست سرعت ها رو برگردونن به سرعت اولیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ایمیل شاتل برای شما هم اومده؟ جمعه دچار اختلال میشه
احتمالش هست سرعت ها رو برگردونن به سرعت اولیه؟
ّبرای من هم اومده
یه خبرایی هست.خدا کنه وضع بدتر نشه.
کلا تو ایران خرتوخره.البته ببخشیدا واقعیته دیگه
یکی از همین دوستان فروم گفته بود با کارت دانشجویی هم بهم مخابرات سرعت 256 نداد.ولی امروز که من با دوستام رفتیم مرکز مخابرات منطقمون....
رفتیم داخل.یارو اومد گفت بله؟ کاری دارین؟ گفتیم: میخواستیم برگه برای سرعت بالاتر از 128 بگیریم.گفتش: چه سرعتی میخواین؟ گفتم:256.اونم سریع شروع کرد به نوشتن یه برگه با مشخصات سرعت و تلفن خانه و ... وآخرش گفت ببرین امور مشترکین تا کارتونو راه بندازن (دقت کنین ما هیچی نداشتیم.نه کارت دانشجویی نه جواز کست و نه ...).آخرش گفتم اگه سرعت 512 بخوام چی؟ گفت خب میگفتین براتون مینوشتم (بازم هیچی نمیخواد). حالا فعلا برین از همین استفاده کنین.اگه ناراضی بودین خب سرعت بالاتر بگیرین.
در ضمن آخرش فقط گفت که یه کپی از کارت دانش آموزی (دبیرستان) هم قاطی پرونده کنید.
اینجا مخابرات فقط سه ماهه شش ماهه و 1 ساله میده. اینجا اینقدر الکیه که دوستم با کارت کتابخونه سرعت 256 گرفته.
فكر كنم بي ربط به اين اطلاعيه جديد سازمان رگولاتوري نباشه
به اپراتور زنگ زدم كه نظرتون در مورد اين تعرفه هايي كه اعلام شده چيه؟؟
گفت ما سرويس 3 هزار توماني هم داريم ؟؟
1.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2.اپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.3.اپراتورها برای ارائه این خدمات مطابق مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات، مجاز به اشتراک سرویس با نرخ حداکثر 1 به 10 خواهند بود4.در صورت ارائه خدمات به صورت مشارکتی و یا غیر مشارکتی با شرکت های PAP ، ملزم به رعایت تعرفه های ابلاغی است و تنها شرکتهایPAP آنهم در حالت غیر مشارکتی می توانند خدمات مورد اشاره را حداکثر تا سقف 20 درصد بیشتر از تعرفه های مذکور ارائه کنند.5.125600ریال 256 کیلوبیت بر ثانیهشروع محاسبهحجم ترافيم براي 1 به 1 : 83 گيگ و 1 به 10 : 8 گيگ
1. 20 % افزايش نرخ براي اشتراك 1 به 1 !! : 15072
2. هزار تومان آبونمان مخابرات : 16072
3. 4 % ماليات بر ارزش افزوده : 16714
حالا چرا من بايد 17550 بپردازم با ماليات (16900 بدون ماليات ) و فقط 3 گيگ ترافيك داشته باشم و وقتي شبانه دانلود ميكنم برم تو ليست سياه
دوستان جايي اشتباه كردم كمك كنن اصلاحش كنم
جدول نرخ اینترنت ADSL/ کاربران برای حجم دانلود محدودیت ندارند
Last edited by Intel VS AMD; 17-08-2011 at 17:50.
دوست عزیز تازه گرفتم چی گفتی...!
شرمنده جواب پرتی دادم.
آره اگه به من هم 600 تومن میدادن حکومت دیکتاتوری ایجاد میکردم.
Last edited by mahdibarcelon; 18-08-2011 at 15:36.
من که چشمم اب نمی خوره
این جور ابلاغیه ها تا زمانی که ضمانت اجرایی نداشته باشن به قول اون دوست دکترمون یه تیکه کاغذ پاره ست (به زبون عامیانه تر باید با چماق بالای سر این شرکت های اینترنتی وایسن تا اجرا کنن)
این سازمان رگولاتوری هم اگه واقعا کار درست بود قضیه خدمات نسل سوم (3g) رو تا الان فیصله می داد.
منظورش اكو لايت بود . فكر كن اكو + لايت : چه شود !!
راستي كسي از بچه ها اكو لايت داره ؟؟ ميگن براي رانژه نگه داشتن خط خوبه فقط ؟؟
من یک توضیح تکمیلی بدم. سرویس نامحدود رو مخابرات و سازمان رگولاتوري هم تایید نمیکنه. فقط بازی با کلمات می کنن.تعریف اونا از سرویس نامحدود با تعریف ما فرق داره.
اون ضریب 1 به 10 وقتی میگن = محدودیت دانلود.
مثال :یک یوزر با اینترنت سرعت 128 کیلوبیت یعنی 16 کیلوبایتی می تونه حداکثر 40 گیگ در ماه دانلود کنه. وقتی ضریب اعمال بشه در بهترین حالت فقط 4 گیگ حجم حق دانلود داره. اون نامحدود یعنی این.
4 گیگ در ماه از دید سازمان رگولاتوري مساوی سرویس نامحدود هست. (توجه کنید بدون دانلود شبانه)
شاتل و ISP های دیگه هم چون زمانی از روز رو دانلود شبانه و رایگان دارن دیگه تایمش حساب نمیشه و محدودیت ماهانه میشه 3 گیگ .
سرویس های اکوی شاتل اصلا با جدیدترین قوانین مثلا مشتری مداری هم منافاتی نداره و قانونی هست.
متاسفانه این جمله سازمان رگولاتوري فقط بازی با کلمات هست و گول زدن یوزر های ناوارداپراتورهای ارائه دهنده این سرویس نباید هیچگونه محدودیتی در میزان حجم آپلود، دانلود و زمان اتصال در طول دوره ارائه خدمات ایجاد کنند.
حتی اخبار 20:30 هم امشب این جمله رو گفت و متاسفانه 20:30 هم متوجه این نکته نشد یا اینکه شد و بروز نداد.
Last edited by mhv_kntu; 17-08-2011 at 23:05.
سلام
خب چرا مثل آدم نمیان حرف بزنن.
یوزر های ناوارد که چه عرض کنم خود من هم قاطی کردم لفظ "نامحدود" رو باور کنم یا اون جدول محدودیت دار رو.
این نوع نامحدود چطور نامحدوده وقتی که محدوده؟
یکم توضیح بدین همه روشن بشن....
ممنون
هم اکنون 54 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 54 مهمان)