تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3287 از 4751 اولاول ... 2287278731873237327732833284328532863287328832893290329132973337338737874287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,861 به 32,870 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه مسخره واقعا که ! پس منطورش از نوشتن نا مخدود چیه این که مثل همون 2 3 سال پیش هست !
    جسارت نباشه ولي فكر كنم در جريان اينترنت ايران نيستين .

من كه به اين نتيجه رسيدم هر سال دريغ از پارسال

تا چند سال پيش اينترنت پر سرعت لوكس بود و همه نداشتن الان مشتركا زياد شده اينام كيفتو فداي كميت كردن.

سال قبل با اكو 128 شاتل شب و روز با 100 تا دانلود ميكردم الان با 256 شبا سرعت 30 باشه خدا رو شكر ميكنم.

و اينكه الان زنگ زدم شاتل گفتم كارت طلايي بده گفت اون برا تهرانه و همچنين مودم رايگان!!!!!!!! جشنواره !!

2. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بنده 85-87 از پارس سرویس میگرفتم بعد از اون امدم شاتل بعدش رفتم صبانت و 2.5 سالی هست صبانت هستم و در جریان اینترنت ایران هم هستم درسته من زمانی که شاتل 512 اکو داشتم کیفیت عالی بود شب روز 62-64 سرعت داشتم دوستمون جناب ahriman شاهد هست اون روزا شاتل چی بود بعدشم 256 گرفتم ازش اونم عالی بود ولی دیگه خسته شدم رفتم صبانت که سرعت هارو نجومی میبست و میشه گفت بعد از اون زمانی که با این روش شرکت ها مشتری جذب کردن دیگه کلا اینترنت تعطیل شد !
    چون باعث بالا رفتن توقع مردم شد یه زمانی خود بنده به دانلود شبی 700-800 مگ میگفتم عالی الان زیره 1.5گیگ نمیتونم تحمل کنم !

4. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بنده 85-87 از پارس سرویس میگرفتم بعد از اون امدم شاتل بعدش رفتم صبانت و 2.5 سالی هست صبانت هستم و در جریان اینترنت ایران هم هستم درسته من زمانی که شاتل 512 اکو داشتم کیفیت عالی بود شب روز 62-64 سرعت داشتم دوستمون جناب ahriman شاهد هست اون روزا شاتل چی بود بعدشم 256 گرفتم ازش اونم عالی بود ولی دیگه خسته شدم رفتم صبانت که سرعت هارو نجومی میبست و میشه گفت بعد از اون زمانی که با این روش شرکت ها مشتری جذب کردن دیگه کلا اینترنت تعطیل شد !
    چون باعث بالا رفتن توقع مردم شد یه زمانی خود بنده به دانلود شبی 700-800 مگ میگفتم عالی الان زیره 1.5گیگ نمیتونم تحمل کنم !
    منم اولش گفتم جسارت نباشه

من فكر مي كنم سطح توقعات مردم بالا نيست شركتا دارن كم فروشي ميكنن در مقايسه با ديگر كشورها

چطور وقتي مشترك زياد دانلود ميكنه ميره تو ليست سياه و ... ولي وقتي سرويس قطع ميشه يا سرعت به صفر

ميرسه كسي نيست جواب بده يا در عوضش طول دوره رو زياد كنه اينا همش بايد پيگيري بشه.

يكي از دوستان تو يه پستي گفت اينا سياست چماق و هويج دارن واقعا هم همينه اولش سرويس خوب ميدن مشتري كه جذب شد ميكوبن تو سرش كه تو سرعت واقعيت فلانه !!!1

6. این کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه منم منظورم اون نبود
    کلی گفتم که همه هم میدونیم این از سیاست شرکت ها هست به قول شما جذب مشتری پر بال دادن بهش به اوج رسوندن بعد کوبیدنش با مخ رو زمین مثل کاری که قاچاقچیان مواد مخدر انجام میدن
    یعنی میان یه مدت یه سرعتی میدن بهت حال کنی بری به بقیه هم بگی بیان بعد که دیدن خوب همه رو به سرعت بالا معتاد کردن میان سرعت هارو میارن پایین میگن خوب این سرعت اصلی هست 2 مگ دوست داری برو بگیر ناقابل ماهی 400 تومن !

8. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید دوستان بذارید یه چیز کلی بگم تا وقتی که منو شما قیمت پهنای باندی که بهمون میدن رو نمیدیم به جاش قیمت کمبود پهنای باند کشورو داریم میدیم مشکل ما حل نمیشه
    مثل این میمونه که مثلا یه کشور کمبود شدید اب داره قیمت اب بالاست
    اینجا هم همینجوریه
    نصف مشکلات مربوط به شاتل و شرکت هاست بقیهاش از جای دیگست
    زیاد خودتونو ناراحت نکنین

10. این کاربر از shabgard1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ببینید دوستان بذارید یه چیز کلی بگم تا وقتی که منو شما قیمت پهنای باندی که بهمون میدن رو نمیدیم به جاش قیمت کمبود پهنای باند کشورو داریم میدیم مشکل ما حل نمیشه
    مثل این میمونه که مثلا یه کشور کمبود شدید اب داره قیمت اب بالاست
    اینجا هم همینجوریه
    نصف مشکلات مربوط به شاتل و شرکت هاست بقیهاش از جای دیگست
    زیاد خودتونو ناراحت نکنین
    زیاد خودمون رو ناراحت نکنیم که نمیشه .

اگه شکایتی نکنیم تا 100 سال دیگه هم اوضاع اینترنت ایران همین میمونه و متاسفانه باید بگم شرکت شاتل لیاقت ما ایرانیهای محافظه کار هست.

مطمئن باشین بخاطر خود ما یوزر های اینترنت ایرات هست که شاتل بهترین ارائه دهنده سرویس ایران میشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض شاتل: همچنان سرویس دهنده برتر اینترنتی کشور

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من كه برتري تو اين آمار نديدم حالا چطوري بررسي كردن كه شدن برتر يكي منو روشن كنه

شاتل: رتبه اول و اپراتور برتر در میان اپراتورهای انتقال داده ها (PAP)

من موندم معيار اينا براي رتبه بندي چيه ؟؟؟هر كي بيشتر حاله مشتركين رو بگيره و تو سياست شيلتر نت بيشتر با

آقايون همكاري كنه ميشه رتبه يك !! شايدم افتاده دست يكي از ارگانهاي ... براي نظارت بر ملت .

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعآ شاتل دزدی تمام عیار هست که تا به امروز ندیدم مشابهش!
    نکته ی جالبی بگم خدمت دوستان بیشتر این ---- کلاهبردار رو بشناسید
    100 مگ از گیگ این دوره ی من باقی مانده و تصمیم گرفتم تا اوایل هفته ی دیگه شارژ مجدد نکنم و از ساعت رایگان مثل همیشه استفاده کنم که سرعت دانلود تو این ساعت 70kb بود.غافل از اینکه امشب کانکت می شویم و تعدادی موزیک و فایل را برای دانلود طبق معمول با آی دی ام تنظیم می کنیم و استارت!خب نکته از همینجا شروع میشه سرعت دانلود 25kb,20kb,15kb,10kb,...(البته از چپ به راست هست : دی)و قضیه به جایی میرسه که یک فایل 3mb رو باید 15 دقیقه براش وقت بزارین تازه اگر بین دانلود قطع ارتباط نشی!خب سیستم رو ریستارت و مودم را خاموش و دوباره تست می کنیم...دوباره شاهد همون قضیه خواهیم بود!نکته:شاتل بین کسی که 10gig داره شبانه با 70kb دانلود می کنه و کسی که 100mb داره چه فرق فاحشی میزاره و به نوعی تنها خواستش شارژ مجدد برای سود و منفعت خودش است.اسم این کار رو گدایی هم بزاریم باز هم نوعی دزدی از مشترکان خودش به حساب می آید.واقعآ جای تأسف برای هزینه های بیخودی که هدر میشه و کسی پاسخگو نیست...

به قول اون دوستمون خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه که از همه طرف داریم مورد سرکوب و محرومیت قرار میگیرم...(ملت سر به زیر و کر و لال ایران)
    Last edited by B.3.S.T; 17-08-2011 at 04:21.

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

واقعآ شاتل دزدی تمام عیار هست که تا به امروز ندیدم مشابهش!
    نکته ی جالبی بگم خدمت دوستان بیشتر این دزد کلاهبردار رو بشناسید
    100 مگ از گیگ این دوره ی من باقی مانده و تصمیم گرفتم تا اوایل هفته ی دیگه شارژ مجدد نکنم و از ساعت رایگان مثل همیشه استفاده کنم که سرعت دانلود تو این ساعت 70kb بود.غافل از اینکه امشب کانکت می شویم و تعدادی موزیک و فایل را برای دانلود طبق معمول با آی دی ام تنظیم می کنیم و استارت!خب نکته از همینجا شروع میشه سرعت دانلود 25kb,20kb,15kb,10kb,...(البته از چپ به راست هست : دی)و قضیه به جایی میرسه که یک فایل 3mb رو باید 15 دقیقه براش وقت بزارین تازه اگر بین دانلود قطع ارتباط نشی!خب سیستم رو ریستارت و مودم را خاموش و دوباره تست می کنیم...دوباره شاهد همون قضیه خواهیم بود!نکته:شاتل بین کسی که 10gig داره شبانه با 70kb دانلود می کنه و کسی که 100mb داره چه فرق فاحشی میزاره و به نوعی تنها خواستش شارژ مجدد برای سود و منفعت خودش است.اسم این کار رو گدایی هم بزاریم باز هم نوعی دزدی از مشترکان خودش به حساب می آید.واقعآ جای تأسف برای هزینه های بیخودی که هدر میشه و کسی پاسخگو نیست...

به قول اون دوستمون خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه که از همه طرف داریم مورد سرکوب و محرومیت قرار میگیرم...(ملت سر به زیر و کر و لال ایران)
    سلام
    سیاست ایرانسل هم دقیقا مثل شاتل هستش.
    تا وقتی اوایل دوره هست(بسته های محدود اینترنت) و حجم داری سرعت عالیه ولی وقتی میرسی به آخرای دوره یک ماهه سرعت به طور وحشتناکی پایین میاد.
    امیدوارم هر چه زودتر یه فکری به حال این "دزدان روز و شب" که روی دزدای دیگه رو سفید کردن بشه.
    موفق باشید

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ای مردشور این شانس من رو ببرن
    لب دریا هم بریم یک قطره آب بهمون نمیرسه

اینهمه منتظر شدم تا مخابرات بیاد منطقه ما رو ساپورت کنه تا برم اونجا و از شر شاتل راحت شم

رفتیم دیدیم اینترنت حجمی میدن بجای نامحدود سرعت مثل جاهای دیگه کشور ولی محدودیت 2 گیگ و 4 گیگ و 8 گیگ و... از این بامبول ها داره و چیزی به عنوان دانلود رایگان شبانه و ... هم نداره گیگی 1200 تا 1600 تومن باید بخری

تو شاتل موندنی شدیم دوباره

Last edited by mhv_kntu; 17-08-2011 at 09:22.

16. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •