تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3287 از 3745 اولاول ... 22872787318732373277328332843285328632873288328932903291329733373387 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,861 به 32,870 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

دوستان من یه سری تست انجام دادم ببیننم دقیقا مشکل از چیه اومدم اولش مودم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه روشن کردم بعد وارد سایت شون شدم حتما باید از نو لاگین کنید تا حجم کلی تون رو نشون بده حجم اصلی خودم رو یه بار از سایت اسیاتک نوشتم یه بار هم از تلفن گویا برای اطمینان و مطمن شدم بعد اودم یه 70 مگی توی یه سایتی اپلود کردم بعدش مودم رو خاموش کردم حجم قبلی من 207682.26MB بودش بعد روشن شدن به سایت اسیاتک دوباره لاگین شدم و حجم فعلی من 207609.57MB شد 72.69MB از من کسر کرده از حجم کل من حالا به این عگس دقت کنید از پنل اسیاتک گرفتم خودتون نظر بدید مشکل متاسفانه حجم بری نیس

همونطور که می ببینید سیستم پنل اپلود و دانلود تو پنل سایت مشکل داره ولی سیستم محاسبه اسیاتک طبق اپلود که داشتم با حجم درست حجم کسر کرده دوستان دیگه هم جتما همین کار رو بکنن تا مطمن بشن از طریق کامپیوتر یه فایل رو اپلود کنن به پنل سایت دقت نکنید چون واقعا گمراه کننده اس متاسفم برای این شزکت که سعی نمی کنه ایراد سایت خودش رو رفع کنه همه چی گویا باشه
    مورد اخر توی سایت به حجم اپلود و دانلود کلی که تاریخ زده دقت نکنید چون کل لیست رو جمع زده گفتم برای اطمینان یه فایل اپلود کنید خودتون حتما قبل و بعد اپلود مودم رو ریست کنید و حجم کلی تون رو ببینید دقیق مشخصه سیستم شون کلا گنگ اه
    یه مورد دیگه مودم های جدید امکان نمایش مصرف اپلود و دانلود خودشون هستن مودم من این مورد رو داره Traffic Manager از این قسمت مودم هم می تونید کل ترافیک تون رو زیر نظر داشته باشید برای من مشکلی نبود و خیالم راحت شد

امشب اعصابم رو واقعا خورد کرد این اینترنت واقعا منم شک کردم نکنه حرف ها درست باشه و اسیاتک گند بزرگی زده باشه به کل کاربرا ولی وقتی تست کردم خودم مطمن شدم که حجم اپلود درسته دو برابر نمی دازه
    در مورد اینکه ساعت رایگان کنتور می ندازه من عملا نمی تونم نظری بدم چون ساعات شبانه رایکان سرویسی که خریدم نداره این مورد رو باید دوستانی که می گن همین موارد من رو در ساعات رایگان امتحان کنن اصلا به پنل نباید دقت کنید اعداد محاسبه شده کلی که در بالا لیست می زنه کاملا نمی دونم چطوری محاسبه می زنه تنها راه همین هست حجم کلی خودتون رو با حجم بعدی که بدست می ارید کسر کنید و مطمن شیذ شب همگی بخیر
    Last edited by sara_2656; 18-02-2017 at 05:01.

2. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منتها نمی دونم چرا میاد آپلود رو دقیقا با عدد منفی در قسمت تایم رایگان حساب می کنه !!!!!!!
    من این مورد رو جویا شدم پشتیان گفت وقتی منفی می زنه یعنی ساعت رایگان تون هست و وقت منفی نیس یعنی محاسبه میکنه در مجموع برای منی که کلا شبانه رایگان نخریدم منفی می زنه حالا داستان چطوری اه نمی دونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من این مورد رو جویا شدم پشتیان گفت وقتی منفی می زنه یعنی ساعت رایگان تون هست و وقت منفی نیس یعنی محاسبه میکنه در مجموع برای منی که کلا شبانه رایگان نخریدم منفی می زنه حالا داستان چطوری اه نمی دونم
    اینها نتونستند ترافیک آپلود رو رایگان کنند یک منفی میگذارند پست عدد که با ترافیک غیر رایگان جمع بشه که میشه صفر برای همین از حجم کلی شما چیزی کم نمیکنه یعنی برنامه نویس فوق هوشمند بوده طرف

5. این کاربر از mahan999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

کسی سرویس عصرانه داره؟
    سرعت و پینگ تو ساعات رایگان (16-20) چقدر افت میکنه؟

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

...
    منتها نمی دونم چرا میاد آپلود رو دقیقا با عدد منفی در قسمت تایم رایگان حساب می کنه !!!!!!!
    تو ستون تایم رایگان؛ وقتی منفی بخوره یعنی از حجمتون کم میشه

8. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کسی سرویس عصرانه داره؟
    سرعت و پینگ تو ساعات رایگان (16-20) چقدر افت میکنه؟
    من دارم همه چی عادی هست افتی نداره

10. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

دوستان من امروز سرویس اینترنت آسیاتک ثبت نام کردم تو بخش ورود کاربران این پیام رو نوشته :

بوخت اسپلیتر رانژه کشی تکراری است
    این چه معنی رو میده ، از پشتیبانی هم پرسیدم زیاد سردرنیاورد
    Last edited by post98; 18-02-2017 at 16:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این روزا بهترین روزای اسیاتک هستش با یه پینگ با ثبات یعنی تو هر ساعتی اینترنت با کیفیت دارید

13. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این روزا بهترین روزای اسیاتک هستش با یه پینگ با ثبات یعنی تو هر ساعتی اینترنت با کیفیت دارید
    اره والا از وقتی اپلود رو برداشته همه چی خوب شده [emoji16]
    ولی گیگا زود میپره

15. این کاربر از misagh1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

سلام دوستان دلایل تایم اوت چیه؟به نویز خط بستگی داره؟چند وقتیه خیلی خرابه.آسیاتک دارم 16 مگ
    در ضمن داخل پنل کاربریم که میرم نمیتونم کیفیت خط رو ببینم نوشته ارتباط شما قطع میباشد در صورتی که من اینترنت دارم و استفاده میکنم
    ممنون اگه کسی میدونه کمک کنه
    Last edited by امیرچهکندی; 18-02-2017 at 20:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •