دوستان من یه سری تست انجام دادم ببیننم دقیقا مشکل از چیه اومدم اولش مودم رو خاموش کردم بعد چند دقیقه روشن کردم بعد وارد سایت شون شدم حتما باید از نو لاگین کنید تا حجم کلی تون رو نشون بده حجم اصلی خودم رو یه بار از سایت اسیاتک نوشتم یه بار هم از تلفن گویا برای اطمینان و مطمن شدم بعد اودم یه 70 مگی توی یه سایتی اپلود کردم بعدش مودم رو خاموش کردم حجم قبلی من 207682.26MB بودش بعد روشن شدن به سایت اسیاتک دوباره لاگین شدم و حجم فعلی من 207609.57MB شد 72.69MB از من کسر کرده از حجم کل من حالا به این عگس دقت کنید از پنل اسیاتک گرفتم خودتون نظر بدید مشکل متاسفانه حجم بری نیس
همونطور که می ببینید سیستم پنل اپلود و دانلود تو پنل سایت مشکل داره ولی سیستم محاسبه اسیاتک طبق اپلود که داشتم با حجم درست حجم کسر کرده دوستان دیگه هم جتما همین کار رو بکنن تا مطمن بشن از طریق کامپیوتر یه فایل رو اپلود کنن به پنل سایت دقت نکنید چون واقعا گمراه کننده اس متاسفم برای این شزکت که سعی نمی کنه ایراد سایت خودش رو رفع کنه همه چی گویا باشه
مورد اخر توی سایت به حجم اپلود و دانلود کلی که تاریخ زده دقت نکنید چون کل لیست رو جمع زده گفتم برای اطمینان یه فایل اپلود کنید خودتون حتما قبل و بعد اپلود مودم رو ریست کنید و حجم کلی تون رو ببینید دقیق مشخصه سیستم شون کلا گنگ اه
یه مورد دیگه مودم های جدید امکان نمایش مصرف اپلود و دانلود خودشون هستن مودم من این مورد رو داره Traffic Manager از این قسمت مودم هم می تونید کل ترافیک تون رو زیر نظر داشته باشید برای من مشکلی نبود و خیالم راحت شد
امشب اعصابم رو واقعا خورد کرد این اینترنت واقعا منم شک کردم نکنه حرف ها درست باشه و اسیاتک گند بزرگی زده باشه به کل کاربرا ولی وقتی تست کردم خودم مطمن شدم که حجم اپلود درسته دو برابر نمی دازه
در مورد اینکه ساعت رایگان کنتور می ندازه من عملا نمی تونم نظری بدم چون ساعات شبانه رایکان سرویسی که خریدم نداره این مورد رو باید دوستانی که می گن همین موارد من رو در ساعات رایگان امتحان کنن اصلا به پنل نباید دقت کنید اعداد محاسبه شده کلی که در بالا لیست می زنه کاملا نمی دونم چطوری محاسبه می زنه تنها راه همین هست حجم کلی خودتون رو با حجم بعدی که بدست می ارید کسر کنید و مطمن شیذ شب همگی بخیر