سلام من خطم نویز داره و روی نه مگ بسته شده. اگه بخوام خطم رو روی همون 2 مگ ببندن باید چیکار کنم؟
سلام من خطم نویز داره و روی نه مگ بسته شده. اگه بخوام خطم رو روی همون 2 مگ ببندن باید چیکار کنم؟
اول یه عکس ازمشخصات خطت بذار ببینیم چطوره وضعیتش شاید با 4 مگ مشکلی نداشته باشه
سلام
آقا این قضیه شکایت چیه؟
من در جریان نیستم؛ برای سرعت شبانه اس؟
خب اگه شکایت کنی به نتیجه میرسی؟
من الان اگه از پـ ـروکـ ـسی داخلی استفاده نکنم، 1 گیگ هم نمیگیره !![]()
Last edited by S M Λ S Ħ; 03-07-2014 at 20:53.
خطت تا 2 مگ بیشتر نمیکشه با اینحال زیر 1 مگ (690کیلوبیت) آپ شده که خیلی بده که البته به نظرم مشکل سیمکشی داخلی باشه . زنگ بزن بهشون بگی خطتو روی 2 مگ ببندن
ممنون فقط نمیدونم که باید به کجا زنگ بزنم؟ به پشتیبانی شهرمون گفتم که گفت مشکل از اینه که پسورد پارس آنلاین رو عوض کردم !!!
اونو که چرت گفته به نظرم زنگ بزن تهران بگو که مشکلت رو حل نمیکنن شاید خودشون بتونن دان استریمت رو کم کنن
من به خودشون شکایت کردم گفتا که به کارشناس لایه بالاتر میگن اما میدونم که آخرش چرت تحویل میدن خیلی مسخره شده شبانه اش حالا ببینم من به نتیجه میرسم قبلا دلم خوش بود با 512 ؛2 گیگ می گرفتم الان که 1 گیگ هم نمیشه
Last edited by fanoudi; 03-07-2014 at 21:27.
منم دقیقا اوضام همینه !
ولی هنوز هیچ اقدامی نکردم..
اوایل که از پارس گرفته بودم (حدود 1 سال پیش) واقعا شبانش خوب بود ! یعنی من بدون استفاده از هیچ ترفند و چیزی شبی حداقل 5 گیگ رو دانلود داشتم !
یه شب هم که حتی 10 گیگ هم گرفتم !!
الان نمیدون مبا اعتراض چیزی درست میشه یا نه
سلام
من کمتر از یک ماه هست که پارس آنلاین گرفتم، سرعت دانلودم خیلی متغیر هست ، یک روز خوب هست و یک روز بد. نمی دونم دلیش چی هست ؟!
عکس از وضعیت خط در مودم :
![]()
Last edited by Locker; 03-07-2014 at 22:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)