بهترین راهنمایی اینه که زنگ بزنید شرکت!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بهترین راهنمایی اینه که زنگ بزنید شرکت!
مدیا فایر مشکلی نداره منم یه چند وقت باهاش مشکل داشتم
بعضی مواقع مرورگر بنا به دلایلی مثل اپدیت شدن یا نصب افزونه ها با مدیا فایر مشکل پیدا میکنه که بیشتر تو فایرفاکس اتفاق میفته بهتره با یه مرورگر دیگه سعی کنید یا مرورگر رو safe mode بالا بیارین
محض اطلاع:
اونایی که با مدیافایر مشکل دارن یعنی لینک دانلود براشون بالا نمیاد یا دیر میاد به خاطر تبلیغات سنگین مدیافایر هست که تا تموم تبلیغات لود نشن لینک رو نمایش نمیده.
اونایی که مثل من با فایرفاکس کار میکنن میتونن افزونه adblock plus رو نصب کنن و تموم تبلیغات مدیافایر و هر سایت دیگه ای رو بلاک کنن. تا هم صفحات خلوت بشه و هم سرعت لود صفحه بالا بره.
دانلود افزونه:آموزش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ایول امشب خبردار شدم مخابرات منطقه ما رو بالاخره ساپورت می کنه از این هفته !
از شر شاتل بالاخره راحت میشم .
مخابرات سگش به شاتل میارزه . با قیمت یک سوم ART میشه سرویس بهتر از اون گرفت .
پشتیبانی نداره هم فدای سرش. من یک سالی که شاتل داشتم پشتیبان شاتل که فقط من رو پیچوند و یک حرکت مفید هم نکرد حتی مودم رو هم خودم اولین بار اتصال کانفیگ کردم .
یکذره وارد باشی اصلا پشتیبانی این شرکت های ISP ایرانی برات بی معنی میشه.
تو سایت که زده نا محدود؟ من یه زمانی که 20 گیگ بود داشتم
با تو ای شاتل
قطعیم با بهانه و بی بهانه
با خبــر یا بی خبــر
با تو ای شاتل
هر تجربه ای لحظه ای نادر است
از اینترنت داشتن
به اطلاع میرسانیم به دلیل انجام برخی تغییرات فنی، سرویس اینترنت پرسرعت ADSL2+ شما در روز جمعه 28/5/1390 با اختلال رو به رو خواهد بود. بیگمان، تمامی تلاش همکاران ما بر این خواهد بود که تغییرات یاد شده در کوتاهترین زمان ممکن انجام و به پایان رسد.
پیشاپیش از صبوری شما تا برطرف شدن مشکل سپاس گزاریم.
با تشکر
گروه شرکت های شاتل
حداقل 2 تا page قبل رو بخون.
اینم محدودیت سرویس های نامحدود شاتل در ماه :
در سرویس arthome دانلود تا ---------- 14گیگ
در سرویس art1 دانلود تا---------------- 18گیگ
در سرویس art2 دانلود تا---------------- 26گیگ
در سرویس art3 دانلود تا---------------- 33گیگ
در سرویس art4 دانلود تا---------------- 41گیگ
در سرویس art5 دانلود تا---------------- 51گیگ
در سرویس art6 دانلود تا---------------- 71گیگ
در سرویس art7 دانلود تا---------------- 90گیگ
در سرویس art8 دانلود تا---------------- 120گیگ
این شرکت های اینترنتی می گردن دقیقا یه مشت ادم بی سواد رو جمع می کنن می زارن واسه پشتیبانی
دیروز زنگ زده بودم به همین شاتل، به دختره می گم شماره ی dns می خوام، می گه ddns رو واسه چی می خوای، گفتم خانوم dns درسته, واسه مصرف شخصی می خوام, نزدیک یه ریع منو نگه داشته بود تا بره از این و اون تازه بپرسه dns چی هست
اینا برای توجیه تمام مشکلات فقط یه مشت جمله رو حفظ کردن و به صورت طوطی وار تکرار می کنن
نکته ی جالبش هم این جاست وقتی باهاشون حرف می زنی پیش خودشون فکر می کنن که شما یه ادم احمقی که هیچی حالیت نیست، و اونا زرنگ ترین ادمای دنیا هستن به خاطر همین هر چرتی که یگن شما باور می کنی.
کلا ادم تا می تونه باید از این موجودات دوری کنه تا اعصابش اروم باشه، همین فروم های اینترنتی بهترین پشتیبان هستش.
آقا اينا به قول قديميا شكمشون سير شده
ميگن گور باباي مشتري
چه مسخره واقعا که !پس منطورش از نوشتن نا مخدود چیه این که مثل همون 2 3 سال پیش هست !
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)