تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3286 از 3745 اولاول ... 22862786318632363276328232833284328532863287328832893290329633363386 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,851 به 32,860 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

وقتی تو یه گروه خودی کوچیک نشه اتحاد داشت و سانسور باشه دیگه چه انتظاری از بقیه هست
    متاسفانه الان همه دارند نون رو به نرخ روز می خورند و شدند مومن، با این وضع نه تنها امیدی نیست بلکه باید منتظر گرونی های نه چندان دور هم باشید
    اینا تازه اولشه پس فردا که ترافیک خارجی 10 برابر شد این پست سندی میشه برای اون موقع البته اگه بمونه، بازم وقتتونو با سایتهای داخلی تلف کنید...
    Last edited by WhiteHat; 18-02-2017 at 00:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام
    مگه قرار نبود قیمت ترافیک داخلی کم بشه
    شد؟!
    سلام مصوبه 251 در این مورد هست منتها هنوز رو سایت رگولاتوری نیومده.
    اصلا ترافیک داخلی چیزی نداره که بخواد ارزون بشه یه پول برق و هزینه نگهداری و اجاره تجهیزاته شاید گیگی 50 تومن هم براشون نیافته
    اگر شما اجازه بدید و حوصله من رو یاری کنه یک تاپیک در مورد گران فروشی اینترنت توسط زیرساخت به FCP ها و گرانفروشی ثانویه توسط FCP ها به کابران نهایی با مستندات واقعی بزنم.
    فکر کنم کاربرها همه یعنی حداقل 10000 نفری باید جمع بشن جلوی تعزیرات مشکل رو ریشه ای حل کننده.
    همینجوری به شما میگم هزینه خرید هر گیگ برای شرکتها در بدترین حالت 250 تومان هست .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من تو چند پست قبلی گفتم آسیاتک میره جلو یه کاری میکنه بقیه پشت سرش!
    پس پیگیری هایی که برای اسیاتک ادامه میدیم تا اخر که به نتیجه مدنظر میرسه باید باشه
    محاسبه آپلود بصورت رایگان یکی دو سال هست که بر اساس مصوبه سازمان به شرکتها ابلاغ شده و اجرا میشه پیش از اون از زمان راه اندازی adsl در ایران همیشه پولی بود اکنون هم فقط به شرطی این شرکتها میتونن دوباره آپلود رو محاسبه کنند که مصوبه جدیدی ابلاغ شده باشه یعنی چیز اختیاری نبوده که بگن چون ما فلان سرویس رو دادیم بجاش میخوایم آپلود رو پولی کنیم و اگر هم سازمان مقررات دوباره آپلود رو پولی کرده باشه شکایت ما هیچ تاثیری نخواهد داشت چون شرکت کار غیر قانونی نکرده ولی چیزی که هست شاتل اون صفحه ای که لینک داده و بهش استناد کرده بخش اولش راجع به کاهش 50 درصدی نرخ ترافیک داخلی در اون لینک سازمان مقررات آمده اما چیزی از پولی شدن آپلود در اونجا من هرچه گشتم ندیدم. تو خود سایت سازمان چیزی ندیدم. حال باید اول دید آیا سازمان مصوبه پولی شدن آپلود رو داده یانه اگر نداده و این دو شرکت سرخود انجام دان بله قابل پیگیری و شکایت هست اگرهم داده که هیچی بزودی بقیه شرکتها هم محاسبه خواهد کرد و دست ماهم بجایی بند نخواهد بود اینها خودشون میبرند خودشون میدوزند.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

4. 2 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یه توضیح من بدم در مورد پنل شون البته من تماس گرفتم اینطوری گفتن بهم و به نظرم درست اومد باز توضیح می دم شما هم ببینید درسته یا نه طبق عگس ریز مصرف یکی از دوستان

دو قسمت وجود داره یکی مصرف عادی یکی هم مصرف هوشمند مصرف عادی برای استفاده خودتون هست و دومی یعنی مصرف هوشمند هم برای سایت هایی هست مثل اسیادل و سرویس های جدید که مثلا قرار دادن در مصرف عادی اگر دقت کنید یه قسمت برای مصرف اپلود قرار داره و یه قسمت برای دانلود جمع این دو تا میشه مصرف کل شما در اون تایم مشخص و یه قسمت دیگه هم هست که جدا گونه تایم رایگان کنارش قرار دادن توی اون ساعات رایگان حجم کل باید روی اونجا قرار بگیره و قاعدتا در قسمت حجم مصرفی در ساعت های رایگان صفر زده بشه اگر در ساعات رایگان حجم در کادر حجم مصرفی حجمی زده شد می تونید شکایت کنید ازشون
    در مورد مصرف هوشمند هم اپلو و دانلود مصرف شده نمایش داده میشه ((کنتور این قسمت نمی تونه اطلاعات رو تفکیک کنه برای همین اعداد دانلود و اپلود معمولا شبیه مصرف عادی زده میشه ))اما در حجم مصرف کاربر صفر زده میشه عملا همیشه دو بار حجم ها نمایش داده میشه بنابراین چیزی از کاربر کم نمیشه ... در مجموع باید قسمت هوشمند رو حذف کنن دلیل اینکه این قسمت رو گذشتن چیه نمی دونم ولی برای همه گیج کننده س
    در مجموع اگر اپلود های ساعات عادی همین کاربر رو جمع کنیم دقیقا می ببینیم سیستم حجم اضافه ثبت نکرده برای کاربر
    Last edited by sara_2656; 18-02-2017 at 01:33.

6. 3 کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

یه توضیح من بدم در مورد پنل شون البته من تماس گرفتم اینطوری گفتن بهم و به نظرم درست اومد باز توضیح می دم شما هم ببینید درسته یا نه طبق عگس ریز مصرف یکی از دوستان

دو قسمت وجود داره یکی مصرف عادی یکی هم مصرف هوشمند مصرف عادی برای استفاده خودتون هست و دومی یعنی مصرف هوشمند هم برای سایت هایی هست مثل اسیادل و سرویس های جدید که مثلا قرار دادن در مصرف عادی اگر دقت کنید یه قسمت برای مصرف اپلود قرار داره و یه قسمت برای دانلود جمع این دو تا میشه مصرف کل شما در اون تایم مشخص و یه قسمت دیگه هم هست که جدا گونه تایم رایگان کنارش قرار دادن توی اون ساعات رایگان حجم کل باید روی اونجا قرار بگیره و قاعدتا در قسمت حجم مصرفی در ساعت های رایگان صفر زده بشه اگر در ساعات رایگان حجم در کادر حجم مصرفی حجمی زده شد می تونید شکایت کنید ازشون
    در مورد مصرف هوشمند هم اپلو و دانلود مصرف شده نمایش داده میشه ((کنتور این قسمت نمی تونه اطلاعات رو تفکیک کنه برای همین اعداد دانلود و اپلود معمولا شبیه مصرف عادی زده میشه ))اما در حجم مصرف کاربر صفر زده میشه عملا همیشه دو بار حجم ها نمایش داده میشه بنابراین چیزی از کاربر کم نمیشه ... در مجموع باید قسمت هوشمند رو حذف کنن دلیل اینکه این قسمت رو گذشتن چیه نمی دونم ولی برای همه گیج کننده س
    در مجموع اگر اپلود های ساعات عادی همین کاربر رو جمع کنیم دقیقا می ببینیم سیستم حجم اضافه ثبت نکرده برای کاربر
    سلام
    ببینیند یه مصرف هوشمند که نوشته و اعدادش از دوتا رکورد بقلیش بیشتره اون کل حجم آپلود و دانلود در ساعات پولی و رایگانه
    رکورد بعدیش می شه حجم در تایم رایگان و یا استفاده از سایت های رایگان
    رکورد بعدی می شه مصرف عادی در تایم غیر رایگان که از تفریق دو تا رکورد قبلی بدست میاد

برای این ریز مصرف مجموع آپلود های ساعات عادی می شه
    1119.652 =443.362+656.462+19.828

حالا سیستم چقدر آپلود حساب کرده؟
    2276.122

اختلاف بیشتر حساب کردنش می شه
    1156.47 مگابایت !!!!

این بند حرف شما
    ((عملا همیشه دو بار حجم ها نمایش داده میشه بنابراین چیزی از کاربر کم نمیشه)) الان دقیقا داره برعکس اتفاق میوفته آپلود داره دوبرا با هم جمع زده می شه

8. 2 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببینید دوستان
    پنل آسیا تک بر مبنای آپلود رایگان ساخته شده بوده ، و همون طور که در پنل میبینید فقط یه قسمت به عنوان حجم مصرفی داشته ،حجم مصرفی از نظر سیستم یعنی فقط دانلود
    الان که آپلود پولی شده سیستم داره تمام رکود هایی که توی قسمت آپلود میاد رو جمع می زنه
    در حالی که باید یه قسمت جدید اضافه بشه به اسم آپلود مصرفی تا آپلود رو جدا گانه حساب کنه

- - - Updated - - -

لطفا یکی از دوستان که در پنلش 3 تا رکورد برای هر بازه زمانی ثبت می شه یه اسکرین شات بذاره ببینم آپلود اونا چطوری محاسبه می شه

10. 3 کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ahmaditt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جالب اینجاست که در ساعات رایگان در این جدول، حجم مصرفی من رو صفر میزنه، ولی از مجموع حجم مانده ای که دارم کم میشه!!

12. 3 کاربر از ahmaditt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

من الانن باز تماس گرفتم ویک پرفایل باز در خواست دادم و گفتم حجم فعلی من طبق خود حجم کلی که در سایت زده به این صورته 207720.80MB گفتن فردا همین موقع چک کنید اگر حجم دو برابر افتاد تماس بگیرید ما حتما بررسی می کنیم و گفتن سیستم مشکلی نداره حالا من حجم دقیق کل خودم رو نوشتم و مصرف عادی روزانه می ذارم مصرف بشه فردا شب باز همین ساعت حجم مصرفی می ذارم شما هم مودم تون یه روز همین کار رو بکنید یه بار خاموش کنید بعد روشن که کنتور اونا صفر شه فردا شب حجم الان رو از حجم دیشب کم کنید و با لیست خود اسیاتک چک کنید واضح و روشن اگر اون قسمت هوشمند اضافه بشه بهم ول کن شون نحواهم بود

14. 2 کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

این چه سیستمیه آسیاتک داره
    مودم رو خاموش روشن کردم حالا از 25 بهمن به عقب هیچ چیزی رو نشون نمیده !!!
    الان دوباره چک کردم دیدم سیستم حجم مصرفی رو فقط از حجم کل کم می کنه ! یعنی با اون مجموع آپلود و دانلودی که اون بالا نوشته کاری نداره
    مثله این که آپلود رو درست کم می کنه ولی چون گنگ و نا مفهومه سیستم ادم گیج می شه من دچار اشتباه شدم

سیستمشون میاد آپلود رو به حجم مصرفی اضافه می کنه
    یعنی عددی که به عنوان حجم مصرفی نوشته شامل آپلود و دانلود در ساعات عادیه

منتها نمی دونم چرا میاد آپلود رو دقیقا با عدد منفی در قسمت تایم رایگان حساب می کنه !!!!!!!

16. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

این چه سیستمیه آسیاتک داره
    مودم رو خاموش روشن کردم حالا از 25 بهمن به عقب هیچ چیزی رو نشون نمیده !!!
    الان دوباره چک کردم دیدم سیستم حجم مصرفی رو فقط از حجم کل کم می کنه ! یعنی با اون مجموع آپلود و دانلودی که اون بالا نوشته کاری نداره
    مثله این که آپلود رو درست کم می کنه ولی چون گنگ و نا مفهومه سیستم ادم گیج می شه من دچار اشتباه شدم

سیستمشون میاد آپلود رو به حجم مصرفی اضافه می کنه
    یعنی عددی که به عنوان حجم مصرفی نوشته شامل آپلود و دانلود در ساعات عادیه

منتها نمی دونم چرا میاد آپلود رو دقیقا با عدد منفی در قسمت تایم رایگان حساب می کنه !!!!!!!

من کلا از این ریز مصرف سر در نیاوردم
    الان شما توی یک ردیف مصرف هوشمند بررسی کن میزان حجم مصرفی برابره با میزان دریافتی
    ولی توی مصرف عادی اینطور نیست

18. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •