نه اوکیه....
نه اوکیه....
من که والا هنوز قطعم مشهد هم هستم با سیم کارت های متفاوت و موبایل و مودم هم تست کردم
شیراز اصلا اینترنت فورجی نمیشد(عجیب بود اصلا علامت 4 جی نمیومد..جاهای مختلف شیراز از شرق تا غرب امتحان کردم...اول فکر کردم گوشیم مشکل پیدا کرده بعد از چند تا دوستان سوال پرسیدم اونا هم همین مشکل رو داشتن..) 3 جی و وای فای هم در حد 1 مگ ...امروز 4 جی وصل شد , سرعت وای فای هم بهتر شد
Last edited by m123f; 29-12-2019 at 00:02.
۵۰ گیگ هدیه اینترنت رایگان به سیم کارت من SMS شد و من هم از طریق سایت mul.ir و free download manager دانلود کردم. همه فایل ها زیپ یا rar بودن و اکثر شون خراب دانلود شدن .
بعدش که همه فایل های دانلودی رو پاک کردم و دوباره با اینترنت شاتل دانلود کردم مشکلی نبود و همه فایل ها سالم بودن.
آیا این مشکل تو ایرانسل شایع هست؟!
برای من هم جدیداً هرچی دانلود میکنم فایلها اکثراً خراب هستند . البته قبلاً هم این اتفاق افتاده بود که یه مدت بعد درست شده بود . فکر کنم چاره ای جزء صبر نداشته باشیم . سرعت هم که شدید افت کرده .
شخصا، دو سه سالی هست این مشکل رو دارم... البته از آبان سال گذشته، مودم و سیمکارت ایرانسل رو گذاشتم کنار
عملا بیشتر از ۳/۴ دانلود هام، رو ۹۹.۹٪ خراب میشدن
البته لازمه اشاره کنم این موضوع فقط مربوط به rar و پارت های ۲ گیگی نیست، فایل ۶۰-۷۰ مگابایتی هم همینطور میشد
بسته شبانه نامحدود ۱ماهه
مشکل خراب بودن فایل نداشتم تاحالا،نزدیک ۵۰گیگ فایل rar و dmg گرفتم مشکلی نداشتن!
خیلی وقته با شبانه همراه اول دانلود می کنم . هفته پیش برای تست یه بسته شبانه 3 ساعته نامحدود ایرانسل گرفتم . سرعت بد نبود اما 90 درصد فایلها رو ناقص دانلود کرد . فایلهام بیشتر فیلم بودن . تا 60 - 70 درصد دانلود شده بودن و قطع شده بودن . فکر کردم مشکل از سیستم من بوده . فردا شبش با همراه اول دانلود کردم همشون درست دانلود شدن
ظاهرا این مشکل تو مناطق مختلف متفاوت هست
البته ظاهرا مشکل من و شما فرق میکنه
دانلود من تا ۹۹.۹ میره، بعد میزنه که فایل دانلودی خرابه باید مجدد دانلود شه
که اولش فکر کردم شاید به خاطر سیستم من هست، اما با همین سیستم و بقیه شرکت ها هیچ مشکلی ندارم
و بعدا با لپتاپ هم تست کردم باز خراب بود
من هم خیلی وقت پیش این مشکل رو داشتم و زمانی که تعداد دانلود IDM رو از 16 یا 32 به 8 کاهش دادم این مشکل حل شد و فایل ها بدون نقص دانلود شدن.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)