تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3285 از 4105 اولاول ... 228527853185323532753281328232833284328532863287328832893295333533853785 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,841 به 32,850 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز همین چند وقت پیش نیرو انتظامی اطلاعیه داد واسه استخدام.احتمالا شما داری شوخی میکنی یا اطلاعاتت کمه تو این مورد استخدامی تو نیرو انتظامی و ارتش اصلا بدرد نمیخوره من حتی میتونم به راحتی تو نیرو دریایی ارتش هم استخدام شم ولی نمیرم چون هیچ کدومشون راضی نیستن برج 10 اعزامم ی اشنا هم داریم تو سپاه که اگه بتونه بتدازه اونجا خیلی خوب میشه و اونجا استخدام میشم.من اطلاعاتام براساس کسایی که الان مشغول کار تو نیرو انتظانی و ارتش هستن میگم دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز همین چند وقت پیش نیرو انتظامی اطلاعیه داد واسه استخدام.احتمالا شما داری شوخی میکنی یا اطلاعاتت کمه تو این مورد استخدامی تو نیرو انتظامی و ارتش اصلا بدرد نمیخوره من حتی میتونم به راحتی تو نیرو دریایی ارتش هم استخدام شم ولی نمیرم چون هیچ کدومشون راضی نیستن برج 10 اعزامم ی اشنا هم داریم تو سپاه که اگه بتونه بتدازه اونجا خیلی خوب میشه و اونجا استخدام میشم.من اطلاعاتام براساس کسایی که الان مشغول کار تو نیرو انتظانی و ارتش هستن میگم دوست عزیز

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بله اگه بشه سپاه رفت که خیلی بهتره،ولی وقتی کاری جایی گیر نیاری مجبوری با همون ناجا بسازی
    امسال که ناجا تا الان برای افسری استخدام نداشته!
    ظاهرا ناجا میخواد فقط پلیس های افتخاری رو استخدام کنه این طور که بعضیا می گن!

- - - Updated - - -

بله اگه بشه سپاه رفت که خیلی بهتره،ولی وقتی کاری جایی گیر نیاری مجبوری با همون ناجا بسازی
    امسال که ناجا تا الان برای افسری استخدام نداشته!
    ظاهرا ناجا میخواد فقط پلیس های افتخاری رو استخدام کنه این طور که بعضیا می گن!

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما یکبار اقدام کرده بودید باسه معافیت پزشکی؟ اگه اقدام کردید نمیشه باید برید آموزشی اونجا درخواست بدید
    در غیر اینصورت میرید پلیس +10 ثبت درخواست معافیت پزشکی(هر مشکلی دارید بگید بیمارشو باستون ثبت کنه در غیر اینصورت بعدن باید تو یگان درخواست بدید) پرداخت هزینه اونا یه نامه میدن بهتون باسه دکتر معاین اول که میرید اونجا یه معاینه جزعی میکنه نامه رو میده بهتون میارید پلیس +10 منتظر میمونید از نظام وظیفه نامه ی معرفی به بیمارستان بیاد اومد میرید اونجا معاینه میشید احتمالن یه سری آزمایشو تست .... بعد بر میگردید منتظر میشید نامه از بیمارستان ارسال بشه نظام وظیفه ارسال که شد یه انتظار تقریبا طولانی (ربط به شلوغی نظام وظیفتون داره) معمولا بین چند هفته تا چند ماه منتظر کمیسیون میشید که اطلاع میدن میرید اونجا چند حالت داره یا معاف نمیشید یا معاف از رزم میشید یا معاف میشید(ممکنه دوباره معرفی به یه بیمارستان دیگه بزنن که ایندفعه باید 2 دکتر تایید کنن که احتمال زیاد همین میشه باسه شما ) یه برگه پرداخت هزینه ها رو بهتون میدن پرداخت میکنید میگن چه روزی ببرید نظام وظیفه همراه با پرونده ای که دست شماست تحویل اونا میدید و تمام در بدترین حالت هم معاف میشید ولی سرهنگ گیر میده شما باید برید کمیسیون عالی که احتمال 90% رد میشه درخواستتون
    این بود پروسه کامل باسه معافیت پزشکی با قانون جدید تا جایی هم که میدونم باسه اعصاب و روان به شدت حساسن و راحت تر معافیت میدن نسبت به سایر بیماری ها
    حتمن اقدام کنید ممکنه معاف یشید خیلی جلو میوفتین تو زندگی
    ممنون دوست عزیز که کامل پاسخ دادید
    بله من قبلا برای معافیت پزشکی درخواست دادم ک معاف رزم شدم،یعنی اجازه درخواست مجدد ندارم؟

پس نظر شما اینه که در اموزشی اقدام کنم برای معافیت پزشکی؟ یا تا برج 10 که فرصت دارم اقدام کنم؟کدومش میتونه برای معاف کردن راحتر باشه.

اگر رفتم اموزشی همون کی باید درخواست بدم؟
    Last edited by Hidden-Hunter; 14-09-2015 at 22:25.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خودزنی ندارم ولی قبلا خودکشی داشتم که جاش مونده..
    معاف از نگهبانی با اسلحه ندن خدایی نکرده؟؟
    اگر به هر نحوى اثبات شود كه حمل و داشتن اسلحه براى شما و اطرافيان خطرناك است معاف از اسلحه خواهيد شد
    ممنون دوست عزیز
    بله من قبلا برای معافیت پزشکی درخواست دادم ک معاف رزم شدم

پس نظر شما اینه که در اموزشی اقدام کنم برای معافیت پزشکی؟ یا تا برج 10 که فرصت دارم اقدام کنم؟چون اینجور که شما گفتید اگر درخواست بدم باز این سرهنگ خراب میکنه .

شما يكبار براى كميسيون شركت كرديد و بار ديگر نيز اگر مخالفت نشود نتيجه اى بهتر از قبل نخواهيد داشت ، در اموزشى دو الى سه روز بعد از دوره با فرمانده يگان صحبت كنيد تا اجازه دهد به درمانگاه برويد، درمانگاه مقدمات اعزام شما را براى بيمارستان ارگانى كه در ان مشغول به خدمت هستيد را فراهم مى كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

6. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگر به هر نحوى اثبات شود كه حمل و داشتن اسلحه براى شما و اطرافيان خطرناك است معاف از اسلحه خواهيد شد

شما يكبار براى كميسيون شركت كرديد و بار ديگر نيز اگر مخالفت نشود نتيجه اى بهتر از قبل نخواهيد داشت ، در اموزشى دو الى سه روز بعد از دوره با فرمانده يگان صحبت كنيد تا اجازه دهد به درمانگاه برويد، درمانگاه مقدمات اعزام شما را براى بيمارستان ارگانى كه در ان مشغول به خدمت هستيد را فراهم مى كند

سلام مانی جان

من در کمسیون شرکت کردم برای لاغریم نه اعصاب و روان.
    فقط مانی من باید قرص ها را بموقع بخورم ایا اجازه میدن در خدمت دارو ببریم؟ و اینکه پرونده از بیمارستان ببریم میتونه کمکی باشه در روند اینکه شهر خودم بیفتم؟در صورت رای منفی کمسیون؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز که کامل پاسخ دادید
    بله من قبلا برای معافیت پزشکی درخواست دادم ک معاف رزم شدم،یعنی اجازه درخواست مجدد ندارم؟

پس نظر شما اینه که در اموزشی اقدام کنم برای معافیت پزشکی؟ یا تا برج 10 که فرصت دارم اقدام کنم؟کدومش میتونه برای معاف کردن راحتر باشه.

خیر دیگه نمی تونید اقدام کنید بعدا در آموزشی میتونید اقدام کنید

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام مانی جان

من در کمسیون شرکت کردم برای لاغریم نه اعصاب و روان.
    فقط مانی من باید قرص ها را بموقع بخورم ایا اجازه میدن در خدمت دارو ببریم؟ و اینکه پرونده از بیمارستان ببریم میتونه کمکی باشه در روند اینکه شهر خودم بیفتم؟در صورت رای منفی کمسیون؟
    براى اينكه بتوانيد داروها را در اموزشى استفاده كنيد بك نسخه از پزشك معالج خودتون داشته باشيد كه اگر در صورتى نياز شد به دكتر بهدارى نشان دهيد تا او مصرف و داشتن اين داروها را بلامانع كند. اما تقسيمات در پادگان هاى اموزشى صورت نمى گيرد در جايي ديگر است و متاسقانه بيمارى جز شرايط خاص نيست كه در شهر يا استان محل اقامت تقسيم شويد

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

شما كجا مشغول خدمت هستيد؟

من زندان يزدم كه براي كميسيون فرستادن بيمارستان كرمان يكبار كميسيون همينجا برگزار شد كه بعد دوهفته گفتن يه عكس ديگه بايد بگيري الان معلوم نيست دوباره كميسيون تشكيل بدن يا معاف از رزم كنن ولي قبلا من تو اموزشي معاف از رزم شدم با اينكه دكتر متخصص برام نوتةشته بود فتق ديسك كه تو ايين نامه كه ديدم بهش معافيت تعلق ميگرفت حالا ميخوام اگه معاف از رزمم كردن تقاضاي شوراي عالي بدم چون واقعا كمردردم زياده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی اطلاع داره "سامانه تمدید و تعجیل اعزام" کی باز میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •