تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3284 از 4105 اولاول ... 228427843184323432743280328132823283328432853286328732883294333433843784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,831 به 32,840 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان براي درخواست شوراي عالي بايد چيكار كنم الان در حال خدمتم
    شما كجا مشغول خدمت هستيد؟

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توضیح بیشتر اینکه شما در مرزبانی اگه پارتی نداشته باشی که بتونی لااقل یه خدمت راحت تر انجام بدی به احتمال زیاد مجبور میشی دو سال رو توی یکی از برجک های مرزی بدون آب و برق زندگی کنی .
    من دقیقا حرفای شما رو درک میکنم، خودم توی یه شهر مرزی خدمت کردم (البته توی ارتش نه مرزبانی) و هر روزی که خیلی اذیتمون میکردن یه نگاهی به کوههای بالا مینداختم و میگفتم باز خدا رو شکر این پایین ایم و روی برجک های دیده بانی بالا نیستیم، ولی زمان چیزی هست که خوشبختانه دست این آدم ها نیست و بالاخره خوب و بد میگذره...

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

معاف از پوتين براى افرادى است كه مشكلات و بيمارى هاى پا دارند به شما معاف از نگهبانى مى دهند ، در كميسيون از پزشك خواهش كنيد و شرايط را براى او تشريح كنيد . هنوز تغييرى در قوانين كسرى لحاظ نشده

راستی این استشهات یگانی چقدر میتونه روی نتیجه کمسیون تاثیر بذاره؟؟
    برای من اولش که استشهات رو نمدادند و هی امروز و فردا میکردند... فرماندهم که خودش مشکل روانی داره اختلال شخصیتی داره آخرش هم استشهات رو نداد ولی مهر یگان زد و داد به یه کارمند رکن یک گروهان قرارگاه اون هم چرت و پرتی بیشتر ننوشت و هر چی تو پرونده م بود رو نوشت و اینکه روانشناس و مرکز مشاوره تیپ از مکان های پر استرس و معاف از نگهبانی و اسلحه!! ام کرده و یه جمله هم نوشت که افسردگی و اضطراب داره و گوشه گیر و بی هدفه....فقط همین..
    نکنه دکتره توی کمسیون اون رو ببینه و معاف از نگهبانی با اسلحه بنویسه؟؟؟
    معاف از نگهبانی با اسلحه توهین به شعور سرباز هست ما توی قرارگاه اصلا نگهبانی با اسلحه نداریم که بخوایم برای اون معافی هم بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    از یه طرفی هم از دکتر علی صیدی گسابقه مراجعه از سال 92 تا الان دارم که این دکتره مثل این که خودش یکی از دکترای کمسیون هست و بار اولی که رفته بودم کمسیون دکتره تا اسم علی صیدی رو دید گفت دکتر خیلی خوبیه و به خاطر اون می نویسمت برای شورا...

از طرفی هم من قبلا خودکشی توی شاهرگم داشتم که ردش مونده الان به نظرتون اون رو نشونشون بدم یا نه؟؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

راستی این استشهات یگانی چقدر میتونه روی نتیجه کمسیون تاثیر بذاره؟؟
    برای من اولش که استشهات رو نمدادند و هی امروز و فردا میکردند... فرماندهم که خودش مشکل روانی داره اختلال شخصیتی داره آخرش هم استشهات رو نداد ولی مهر یگان زد و داد به یه کارمند رکن یک گروهان قرارگاه اون هم چرت و پرتی بیشتر ننوشت و هر چی تو پرونده م بود رو نوشت و اینکه روانشناس و مرکز مشاوره تیپ از مکان های پر استرس و معاف از نگهبانی و اسلحه!! ام کرده و یه جمله هم نوشت که افسردگی و اضطراب داره و گوشه گیر و بی هدفه....فقط همین..
    نکنه دکتره توی کمسیون اون رو ببینه و معاف از نگهبانی با اسلحه بنویسه؟؟؟
    معاف از نگهبانی با اسلحه توهین به شعور سرباز هست ما توی قرارگاه اصلا نگهبانی با اسلحه نداریم که بخوایم برای اون معافی هم بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    از یه طرفی هم از دکتر علی صیدی گسابقه مراجعه از سال 92 تا الان دارم که این دکتره مثل این که خودش یکی از دکترای کمسیون هست و بار اولی که رفته بودم کمسیون دکتره تا اسم علی صیدی رو دید گفت دکتر خیلی خوبیه و به خاطر اون می نویسمت برای شورا...

از طرفی هم من قبلا خودکشی توی شاهرگم داشتم که ردش مونده الان به نظرتون اون رو نشونشون بدم یا نه؟؟
    شما هر مدرك و پرونده پزشكى داريد به همراه داشته باشيد انجا هم از شما در مورد خود زنى سوال مى كنند كه مى توانيد علائم ان را نشان دهيد.

5. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    میخواستم ببینم برای گذراندن خدمت سربازی با مدرک کارشناسی ارشد اینکه استخدام ارتش بشم چکار باید کنم؟ کجا برم ؟ مدتش چند ساله ست ؟
    لطفا راهنماییم کنید
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان من بخوام برای معافیت پزشکی اقدام بکنم و برج 10 اعزامم هست ایا باز سه ماه اضافه میخورم؟ الان معاف رزمم و میخوام برای اعصاب و روان اقدام بکنم و بستری هم شدم.

کسی هست راهنمایی بکنه؟

برای معافیت اعصاب و روان به مدرک تحصیلی گیر میدن؟ و اینکه چ راه هاییی را باید طی کنیم؟
    اصلا اجازه میدن که من یک درخواست کمسیون پزشکی به پلیس+10 بدم یا نه؟
    شما یکبار اقدام کرده بودید باسه معافیت پزشکی؟ اگه اقدام کردید نمیشه باید برید آموزشی اونجا درخواست بدید
    در غیر اینصورت میرید پلیس +10 ثبت درخواست معافیت پزشکی(هر مشکلی دارید بگید بیمارشو باستون ثبت کنه در غیر اینصورت بعدن باید تو یگان درخواست بدید) پرداخت هزینه اونا یه نامه میدن بهتون باسه دکتر معاین اول که میرید اونجا یه معاینه جزعی میکنه نامه رو میده بهتون میارید پلیس +10 منتظر میمونید از نظام وظیفه نامه ی معرفی به بیمارستان بیاد اومد میرید اونجا معاینه میشید احتمالن یه سری آزمایشو تست .... بعد بر میگردید منتظر میشید نامه از بیمارستان ارسال بشه نظام وظیفه ارسال که شد یه انتظار تقریبا طولانی (ربط به شلوغی نظام وظیفتون داره) معمولا بین چند هفته تا چند ماه منتظر کمیسیون میشید که اطلاع میدن میرید اونجا چند حالت داره یا معاف نمیشید یا معاف از رزم میشید یا معاف میشید(ممکنه دوباره معرفی به یه بیمارستان دیگه بزنن که ایندفعه باید 2 دکتر تایید کنن که احتمال زیاد همین میشه باسه شما ) یه برگه پرداخت هزینه ها رو بهتون میدن پرداخت میکنید میگن چه روزی ببرید نظام وظیفه همراه با پرونده ای که دست شماست تحویل اونا میدید و تمام در بدترین حالت هم معاف میشید ولی سرهنگ گیر میده شما باید برید کمیسیون عالی که احتمال 90% رد میشه درخواستتون
    این بود پروسه کامل باسه معافیت پزشکی با قانون جدید تا جایی هم که میدونم باسه اعصاب و روان به شدت حساسن و راحت تر معافیت میدن نسبت به سایر بیماری ها
    حتمن اقدام کنید ممکنه معاف یشید خیلی جلو میوفتین تو زندگی

8. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

شما هر مدرك و پرونده پزشكى داريد به همراه داشته باشيد انجا هم از شما در مورد خود زنى سوال مى كنند كه مى توانيد علائم ان را نشان دهيد.

خودزنی ندارم ولی قبلا خودکشی داشتم که جاش مونده..
    معاف از نگهبانی با اسلحه ندن خدایی نکرده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

استخدامی تو ارتش اونم با فوق لیسانس زیاد معقولانه نیست.یکی از اقواممون تو نیرو انتظامی کار میکنه به راحتی میتونه منو استخادم میکنه ولی میگه همه جا دنبال کار باش پیدا نکردی بیا اینجا!اصلا راضی نیست.اگه بتونی تو سپاه اشنا پیدا کنی استخدام شی خیلی عالیه

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

استخدامی تو ارتش اونم با فوق لیسانس زیاد معقولانه نیست.یکی از اقواممون تو نیرو انتظامی کار میکنه به راحتی میتونه منو استخادم میکنه ولی میگه همه جا دنبال کار باش پیدا نکردی بیا اینجا!اصلا راضی نیست.اگه بتونی تو سپاه اشنا پیدا کنی استخدام شی خیلی عالیه
    همین الان هزاران نفر برا ناجا منتظرن که برن ولی ناجا استخدام نداره! اون فامیلتون هم فکر کنم داره با شما شوخی میکنه!

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    آیا وقتی سره امریه هستیم بازرسی وجود داره از ارگانی بنا بر این که من سره اون سازمان هستم یا نه؟
    یا همون گزارش سه ماهه کافی خواهد بود براشون؟!
    آقا یکی به من توجه کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •