تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3283 از 4105 اولاول ... 228327833183323332733279328032813282328332843285328632873293333333833783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,821 به 32,830 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز navid_fo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    آیا وقتی سره امریه هستیم بازرسی وجود داره از ارگانی بنا بر این که من سره اون سازمان هستم یا نه؟
    یا همون گزارش سه ماهه کافی خواهد بود براشون؟!
    هل من ناصر ینصرنی؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

۱ – مشمولیکه تقاضای معافیت پزشکی نموده اگر معاف نگردد و سرباز شناخته شود آیا برای وی غیبت درج می شود؟
    اگر موقع صدور نظریه شورای پزشکی از موعد اعزام بخدمت قانونی وی نگذشته باشد غیبت برای وی درج نمی گردد ولی اگر از موعد اعزام بخدمت وی گذشته باشد ۳ ماه اضافه خدمت برای وی درج می شود.
    دوستان من بخوام برای معافیت پزشکی اقدام بکنم و برج 10 اعزامم هست ایا باز سه ماه اضافه میخورم؟ الان معاف رزمم و میخوام برای اعصاب و روان اقدام بکنم و بستری هم شدم.

کسی هست راهنمایی بکنه؟

برای معافیت اعصاب و روان به مدرک تحصیلی گیر میدن؟ و اینکه چ راه هاییی را باید طی کنیم؟
    اصلا اجازه میدن که من یک درخواست کمسیون پزشکی به پلیس+10 بدم یا نه؟
    Last edited by Hidden-Hunter; 14-09-2015 at 13:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقا اگه لیسانس به بالا هستید و پارتی هم ندارید و سربازی افتادین مرز فرار کنید بهتره چون بلایی به سرتون میارن که فراموش کنید انسان تشریف دارید.از ما گفتن بود.

4. این کاربر از s12318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقا اگه لیسانس به بالا هستید و پارتی هم ندارید و سربازی افتادین مرزبانی فرار کنید بهتره چون بلایی به سرتون میارن که فراموش کنید انسان تشریف دارید.از ما گفتن بود.

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

آقا اگه لیسانس به بالا هستید و پارتی هم ندارید و سربازی افتادین مرز فرار کنید بهتره چون بلایی به سرتون میارن که فراموش کنید انسان تشریف دارید.از ما گفتن بود.
    یکم بیشتر توضیح بدین . ...یعنی ؟

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

آقا اگه لیسانس به بالا هستید و پارتی هم ندارید و سربازی افتادین مرزبانی فرار کنید بهتره چون بلایی به سرتون میارن که فراموش کنید انسان تشریف دارید.از ما گفتن بود.
    شما کدوم مرز افتادین؟! فوق لیسانسید؟
    آقا دقیقا موافقم. داغ دل منم تازه شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

توضیح بیشتر اینکه شما در مرزبانی اگه پارتی نداشته باشی که بتونی لااقل یه خدمت راحت تر انجام بدی به احتمال زیاد مجبور میشی دو سال رو توی یکی از برجک های مرزی بدون آب و برق زندگی کنی .زیر دست یه عده گروهبان یا استوار (غالبا عقده ای)که طبق قانون بهت ارشد نیستن و از خودت هم کوچیکترن خدمت میکنی و اونا یه جورایی به خاطر نبودن نظارت در مرزهای دور افتاده تو رو بنده ی خودشون میدونن.اگر هم بهشون بگی بالای چشمت ابرویه تند تند واست اضاف رد میکنن وخدمت رو واست جهنم تر میکنن.به جایی هم نمیتونی شکایت ببریی(نیروی انتظامیه دیگه).برای خودم که توی مرز ارومیه خدمت می کردم اینطوری بود که باید 2ساعت توی سرمای کشنده 15- نگهبانی میدادیم و چهار ساعت هم مثلا استراحت می کردیم اما معمولا استراحتی در کار نبود.شبهام که همش میرفتیم کمین دنبال قاچاقچیا.حالا درگیری و بدختیاش بماند.اونجا کسی برای مدرکت هیچ ارزشی قایل نیست و خواهی دید که یه سرباز صفر ارزشش از تو براشون بیشتره.واسه ی آب هم مجبور بودیم نفری 2 تا گالون بیست لیتری برداریم و از جوی آبی که 300 متر پایین تر از ما بود و شیب تندی داشت آب بیاریم اونم توی 1 متر برف دیگه خودتون حسابشو بکنید حمام هم که نبود چون آب به اندازه کافی وجود نداشت.تو دو ماهی که اونجا می موندیم تا 14 روز مرخصی بگیریم حتی نمی تونستیم یه تماس با خانوادمون داشته باشیم چون حتی اگه موبایل هم ممنوع نبود آنتن دهی وجود نداشت.خلاصه بعد از 60 روز با کوله باری از چرک و کثافت و دوده می تونیستیم از پایگاه های کوهستانیمون با سختی زیادی پایین بیایم و مرخصی بریم.چقدر به حال سربازای ترکیه که همه چیز داشتن غبطه می خوردیم. حالا چند روزیه که سربازیم تموم شده ولی هر وقت به فکرش می افتم حالم بد میشه.حالا اینطور هم نیست که همه توی مرز اینطوری خدمت کنن بعضی از مرزها به لحاظ امکانات واقعا خوبن.یکم شانش و البته پارتی لازمه.
    Last edited by s12318; 14-09-2015 at 17:02.

9. 2 کاربر از s12318 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اگه غیبت داشته باشی وسط خدمت عفو رهبری بدن میتونی در صورت قبولی در دانشگاه ادامه تحصیل بدی؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اگه غیبت داشته باشی وسط خدمت عفو رهبری بدن میتونی در صورت قبولی در دانشگاه ادامه تحصیل بدی؟
    بله

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

12. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام دوستان براي درخواست شوراي عالي بايد چيكار كنم الان در حال خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •