هل من ناصر ینصرنی؟![]()
هل من ناصر ینصرنی؟![]()
دوستان من بخوام برای معافیت پزشکی اقدام بکنم و برج 10 اعزامم هست ایا باز سه ماه اضافه میخورم؟ الان معاف رزمم و میخوام برای اعصاب و روان اقدام بکنم و بستری هم شدم.۱ – مشمولیکه تقاضای معافیت پزشکی نموده اگر معاف نگردد و سرباز شناخته شود آیا برای وی غیبت درج می شود؟
اگر موقع صدور نظریه شورای پزشکی از موعد اعزام بخدمت قانونی وی نگذشته باشد غیبت برای وی درج نمی گردد ولی اگر از موعد اعزام بخدمت وی گذشته باشد ۳ ماه اضافه خدمت برای وی درج می شود.
کسی هست راهنمایی بکنه؟
برای معافیت اعصاب و روان به مدرک تحصیلی گیر میدن؟ و اینکه چ راه هاییی را باید طی کنیم؟
اصلا اجازه میدن که من یک درخواست کمسیون پزشکی به پلیس+10 بدم یا نه؟
Last edited by Hidden-Hunter; 14-09-2015 at 13:59.
آقا اگه لیسانس به بالا هستید و پارتی هم ندارید و سربازی افتادین مرز فرار کنید بهتره چون بلایی به سرتون میارن که فراموش کنید انسان تشریف دارید.از ما گفتن بود.
آقا اگه لیسانس به بالا هستید و پارتی هم ندارید و سربازی افتادین مرزبانی فرار کنید بهتره چون بلایی به سرتون میارن که فراموش کنید انسان تشریف دارید.از ما گفتن بود.
یکم بیشتر توضیح بدین ....یعنی ؟
![]()
شما کدوم مرز افتادین؟! فوق لیسانسید؟
آقا دقیقا موافقم. داغ دل منم تازه شد
توضیح بیشتر اینکه شما در مرزبانی اگه پارتی نداشته باشی که بتونی لااقل یه خدمت راحت تر انجام بدی به احتمال زیاد مجبور میشی دو سال رو توی یکی از برجک های مرزی بدون آب و برق زندگی کنی .زیر دست یه عده گروهبان یا استوار (غالبا عقده ای)که طبق قانون بهت ارشد نیستن و از خودت هم کوچیکترن خدمت میکنی و اونا یه جورایی به خاطر نبودن نظارت در مرزهای دور افتاده تو رو بنده ی خودشون میدونن.اگر هم بهشون بگی بالای چشمت ابرویه تند تند واست اضاف رد میکنن وخدمت رو واست جهنم تر میکنن.به جایی هم نمیتونی شکایت ببریی(نیروی انتظامیه دیگه).برای خودم که توی مرز ارومیه خدمت می کردم اینطوری بود که باید 2ساعت توی سرمای کشنده 15- نگهبانی میدادیم و چهار ساعت هم مثلا استراحت می کردیم اما معمولا استراحتی در کار نبود.شبهام که همش میرفتیم کمین دنبال قاچاقچیا.حالا درگیری و بدختیاش بماند.اونجا کسی برای مدرکت هیچ ارزشی قایل نیست و خواهی دید که یه سرباز صفر ارزشش از تو براشون بیشتره.واسه ی آب هم مجبور بودیم نفری 2 تا گالون بیست لیتری برداریم و از جوی آبی که 300 متر پایین تر از ما بود و شیب تندی داشت آب بیاریم اونم توی 1 متر برف دیگه خودتون حسابشو بکنید حمام هم که نبود چون آب به اندازه کافی وجود نداشت.تو دو ماهی که اونجا می موندیم تا 14 روز مرخصی بگیریم حتی نمی تونستیم یه تماس با خانوادمون داشته باشیم چون حتی اگه موبایل هم ممنوع نبود آنتن دهی وجود نداشت.خلاصه بعد از 60 روز با کوله باری از چرک و کثافت و دوده می تونیستیم از پایگاه های کوهستانیمون با سختی زیادی پایین بیایم و مرخصی بریم.چقدر به حال سربازای ترکیه که همه چیز داشتن غبطه می خوردیم. حالا چند روزیه که سربازیم تموم شده ولی هر وقت به فکرش می افتم حالم بد میشه.حالا اینطور هم نیست که همه توی مرز اینطوری خدمت کنن بعضی از مرزها به لحاظ امکانات واقعا خوبن.یکم شانش و البته پارتی لازمه.
Last edited by s12318; 14-09-2015 at 17:02.
اگه غیبت داشته باشی وسط خدمت عفو رهبری بدن میتونی در صورت قبولی در دانشگاه ادامه تحصیل بدی؟
بله
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام دوستان براي درخواست شوراي عالي بايد چيكار كنم الان در حال خدمتم
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)