تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3283 از 4751 اولاول ... 2283278331833233327332793280328132823283328432853286328732933333338337834283 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,821 به 32,830 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام

خوبه شما فایل 60 مگابایتیه !!! دلت نمی سوزه . اما من نزدیک 2GB گرفتم هنوز 2GB مونده !
    راه حلی ندارید دوستان ؟

خداييش

ولي من جرات ندارم فايل 4 گيگي بزارم دانلود .ديدي وسطش اين شد

يا سرور و فايل كلا مشكل دار شدن

---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------

دوستان من 256 اكو گرفتم ولي در عمل مثل اينكه فرقي با 128 نداره؟////

يعني چي ؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند تا سوال داشتم

1- سرعت دانلود شاتل در همه شهرها يكيه يا فرق داره؟ چون از يه نفر پرسيدم گفت 128 شاتل در همه جاي ايران ثابت 60 تا دانلود ميده

2- قضيه محدوديت دانلود در شبها واسه كاربراي نا محدوده يا محدود؟ چون تو سايت شاتل زده Fair use policy شامل كاربراي نامحدود ميشه

و اگه شامل كاربراي محدود هم ميشه اين محدوديت چطور محاسبه ميشه يعني اگه هر شب از يه حدي بيشتر دانلود كني محدود ميشي يا اون مقدار بصورت ماهانه حساب ميشه؟ يا يه جور ديگه س؟

3- كدوم سرويس شاتل شبها دانلودش حداقل 100 ميشه؟ بيشتر شد كه چه بهتر ولي ديگه كمتر از 100 نشه
    Last edited by urumchi; 15-08-2011 at 19:09.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند تا سوال داشتم

1- سرعت دانلود شاتل در همه شهرها يكيه يا فرق داره؟ چون از يه نفر پرسيدم گفت 128 شاتل در همه جاي ايران ثابت 60 تا دانلود ميده

2- قضيه محدوديت دانلود در شبها واسه كاربراي نا محدوده يا محدود؟ چون تو سايت شاتل زده Fair use policy شامل كاربراي نامحدود ميشه

و اگه شامل كاربراي محدود هم ميشه اين محدوديت چطور محاسبه ميشه يعني اگه هر شب از يه حدي بيشتر دانلود كني محدود ميشي يا اون مقدار بصورت ماهانه حساب ميشه؟ يا يه جور ديگه س؟

3- كدوم سرويس شاتل شبها دانلودش حداقل 100 ميشه؟ بيشتر شد كه چه بهتر ولي ديگه كمتر از 100 نشه
    سلام

شاتل براي روز سرعتو باز گذاشته تا ترافيك تموم شه بري بخري .توي روز همه چيز خوبه ولي شب ساعت كه ميشه يك سرعتم ميشه يك
    ساعت ميشه 2 سرعت 2 و ... نه به اين شدت ولي 1 تا 3 تا 10 تا بيشتر نميتوني دانلود كني من هم 128 داشتم الانم 256 اين دوتا كه با هم فرق محسوسي براي من نداشتن !!

البته يه زماني شبانه هم با 128 كه داشتم 100 تا 200 دانلود ميكردم ولي الان اوضاع فرق كرده .

از اپراتور شاتل پرسيدم كه محدوديت سرعت دارين گفت بله متاسفانه !! بالاي ٤ ٥ گيگ دانلود كني سرعت شبانت يك هشتم ميشه گفتم همون سرعت واقعي ميشه ديگه يعني ١٦ براي ١٢٨ .گفت نه ميشه ٢ !!!

منم كه فعلا با ترس و لرز دارم دانلود ميكنم ببينم چي ميشه؟؟؟

اين دو تا لينكم يه بررسي بكن جالبه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    به نظر من كه الان شاتل گرفتن اشتباست يه زماني براي جلب مشتري سرويس خوبي ميداد ولي الان سرويساش بي كيفيت شده و قيمتاش بالا

مونده اعتراض هم بكني ميگن 32 قانونيشه !!!! يكي نيست بگه شب كه ميشه 4 چي ؟؟؟

ولي صد در صد اگه مودم نداري از خودشون نگير كه بدجور گرون فروشن مودمشون 100 ساله همون 45 و 95 مونده قيمت پايين آوردن تو مرامشون

نيست .

منم كه ميبيني شاتل دارم چون تو منطقمون همين سرويس دهندست و منم تنبلي كردم بيشتر تحقيق نكردم.
    Last edited by Intel VS AMD; 15-08-2011 at 19:38.

4. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند تا سوال داشتم

نخیر در بعضی جاها 128 هست بعضی جاها 512 و بعضی جاها 2 مگ
    واسه هر دو تاش هست و سرویسهای نا محدود هم محدودیت حجمی داره یعنی نامحدود به منعی واقعی کلمه نیست!
    هیچکدام اگر هم باشه محدودت میکنن به 1/8 سرعت

6. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shabgard1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند تا سوال داشتم

1-فرق داره مثلا من بدخت سرعت دانلود اکو 128 ام 18هست ولی یک دوست همین جا با 200 دانلود میکنه.
    2-برای کاربران محدود هستش به خاطر اینکه دانلود شبا نکنی بری ترافیک بخری محدود میکنن نامردا میاد رو 5
    کاربرای نامحدود هم اگه از یه حدی مثلا ارت 1 18 گیگ بیشتر دانلود کنن سرعتشون میاد رو 6-7 البته من اینو از یکی از دوستام شنیدم ولی مطمئن هستم که اینجوریه
    فکر کنم شبی هست و کلا باید سعی کنی هر شب بیشتر از 400 مگ دانلود نکنی تا محدود نشی
    کلا این قضیه شانسیه ممکنه دانلود نکنی محدود ش ممکنه دانلود شبی 1 گیگ کنی محدود نشی
    3-فکر دانلود شبانه نباش ولی اگه بخوای بالای 100 دانلود کنی باید به فکر سرویس بیشتر از 512 باشی کلا فکر دانلود شبانه رو از ذهنت خارج کن
    کلی بگم اگه سرویس دهنده ی بهتری تو منطقتون سراغ نداری طرف شاتل اصلا نیا که اعصابتو بهم میریزه

8. 3 کاربر از shabgard1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Diff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز از ارت1 رفتم به ارت4 . یه مشکلی با فاکتورم دارم
    فردا مهلت فاکتور ارت1 ام تموم میشد . که هنوز پرداخت نکردم . به غیر از اون یک فاکتور بهم دادن " تفاوت قیمت سرویس جدید از 24/5 تا 27/5 " که زده 3 روز 25000 تومان . من متوجه نمیشم این 25 تومن از کجا اومده ! چرا 3 روز ! بعد اخرش جمع زده 24699 ریال شده !

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبري از عصر ايران

کد:
    تعرفه هاي شاتل

کد:
    معني سرويس نامحدودم فهميديم
    کد:
    کد:

11. این کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض fair use policy :)))

اين ديگه خيلي خنده داره

تو كشورهايي اين قانونو اجرا ميكنن كه سرعت دانلود بالاست

نه اينجااااااااااااا

نه كشوري كه 188 ام از بين 180 تاست

اينام هر قانوني به نفعشونه اجرا ميكنن فقط

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

بچه ها به عکس زیر دقت کنید

قسمت قرمز روزی بود که مودم من خراب شد قسمت سبز رنگ مربوط به روزهای که TP-LINK داشتم قسمت ابی رنگ رنگ مربوط به زمانیست که مودم زایکسل داشتم .
    فرق رو میبینید با مودم زایکسل کمتر میشه دانلود کرد درحالی که با مودم TP-LINK بیشتر میشه دانلود کرد . اینم یکی دیگه از دروغ های شاتل که به کارانش میگه که مودم زایکسل بهترین گزینه است برای ما.
    به همه توصیه میکنم که مودم زایکسل رو برای شاتل استفاده نکنند TP-LINK بگیرید تا حال شاتل رو بگیرید
    بعد تازه با مودم زایکسل سریع UP نمیشودم اما با TP-LINK سریه توی 9 ثانیه UP شدم
    ----------
    خدا ما کاربران شاتل رو صبر دهد
    Last edited by cantexmojtaba; 15-08-2011 at 22:45.

14. 2 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

یادم رفت یه چیزه بگم که من دوباره امروز رفتم TP-LINK خریدم از 10 الی 13 مهندس شبکه سوال کردم که چرا با زایکسل کم میشه دانلود کرد گفتند که مودم زایکسل موتورش در مقایسه با TP-LINK کندتره و سرعت دانلود رو میگیره گفتم چرا عرض کرداند که موتور زایکسل چینی است اما TP-LINK امریکایه

16. 4 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •