دوستان متن شکایتی که دوست عزیزمون زحمتش رو کشیدن و موارد دیگه ای که دوستان دیگه زحمت کشیدن و جمع آوری کردن رو تحت یک فایل زیپ گردآوری کردم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان متن شکایتی که دوست عزیزمون زحمتش رو کشیدن و موارد دیگه ای که دوستان دیگه زحمت کشیدن و جمع آوری کردن رو تحت یک فایل زیپ گردآوری کردم.
Last edited by Muhammad-ALi; 16-02-2017 at 07:19.
دم همه بچه های آسیاتکی گرم من خودم پارس آنلاین دارم ولی از اتحاد همه بچه های علیه شرکتها که حق خوری می کنند طرفداری می کنم
می دونستید چرا آسیاتک آپلود رو از رایگان درآورده ؟ برای اینکه دیتا سنتر داره و با پولی شدن آپلود می خواد کاربرها آپلود کمتر بکنند و این پهنای باند رو اختصاص بده به سرورهاش چون توی دیتا سنتر سرعت آپلود مهمه که اطلاعات رو در دسترس دیگران قرار میده نه سرعت دانلود . پس اصلا بحث سوء استفاده بعضی ها نیست بحث طمع خود آسیاتک هست.
دوستان کسی این سرویس آیو رو فعال کرده من هرچی میخوام فعال کنم ارور میده نمیشه ؟
آیو چندان آش دهن سوزی نیست ... کلا به درد نمیخوره
ولی شما اول باید گزینه دانلود پلاس رو تو پنل 1544 فعال کنید
بعد از قسمت VOD باید شماره خودتون رو بدین تا نام کاربری و رمز براتون اس بشه
و یه نکته مهم اینکه توی پنل آیو (tv.aionet) شماره تون رو با 98 بزنید
دوستان تک تک تصاویر رو پیوست کنید.
لینک شکایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی هم که قبلا شکایت کردن و 25% حجم گرفتن تجدید نظر بزن با ارائه مستندات جدید.
تا اپلود رایگان نشه هر روز پیگیری کنید.
اگه نتونیم جلوی اینو بگیریم به ضرر کل مردم در تمامی ای اس پی ها خواهد بود.
چون بزودی بقیه هم اپلود رایگان رو برخواهند داشت همونطور که همیشه اسیاتک پیشرو بوده و گند میزده! بقیه پشت سرش..
انقدر پای شبکه های آی فیلم و جم و فیلمهای سینماییشونو اون سایتهای آشغال داخلی و گروهکهای تلگرامیشون نشینید اینا همش تله هست!
تازه یه آشی پختند برای فریبکاری که تا چند ماه دیگه در راهه. جای اون سایتهای کاذب وقت تلف کنی بشینید شب بخیر ایران رو گوش بدید
اگه راست میگند یوتیوب رو رایگان کنند چرا باهاش مشکل دارند با حافظ سعدی مولوی فردوسی...
الان که حق تک تک کاربران اسیاتک داره خورده میشه وقت تحریم همچنین سرویس های بی مصرف هست.
این فیلمارو شما از کانال های دیگه هم می تونید دریافت کنید
چرا به خودتون خیانت میکنید! اپلودتون که پولی شد و اون حجم request که برای این سایت ها میره در واقع پولیه و زیاده
گول رایگان بودن رو نخورید
فکر کنید دوستان
منم میخوام امتحان کنم بببنم این اپلود در این سایت رایگان هست یا نه؟
دوست من، سرویس آیو میگن که رایگان هست، ولی من تست کردم، برای من که حجم زیادی کم میکنه. البته نه برای دانلود بلکه برای آپلود (ارسال)، برای حدود 30 دقیقه که من استفاده کردم نزدیک به 200 مگابایت ارسال داشتم! که از حجمم کم شد. (هیچ سایت یا نرم افزار دیگری هم باز نبود و هیچکس هم از اینترنت استفاده نمیکرد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)