سلام
دوستان عزیز
من میخوام یه مودم بگیرم که از نسل 4g و +4g ایرانسل پشتیبانی کنه و سرعت و انتن دهی خوبی داشته باشه و از همین سیمکارتم که روی گوشیم هست بسته اینترنت رو بخرم و بعد سیکارت رو روی مودم بزارم و استفاده کنم چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
سلام
دوستان عزیز
من میخوام یه مودم بگیرم که از نسل 4g و +4g ایرانسل پشتیبانی کنه و سرعت و انتن دهی خوبی داشته باشه و از همین سیمکارتم که روی گوشیم هست بسته اینترنت رو بخرم و بعد سیکارت رو روی مودم بزارم و استفاده کنم چه مودمی پیشنهاد میکنید؟
TP-link
Archer MR200
مودم گران قیمتی هست ولی بهترین مودم موجود در بازار هست که 4G و TD ساپورت میکته و انتن دهی بسیار قوی و وای فای بسیار قوی هم داره. من با 4G ایرانسل اولین با رو این 55mb/s گرفتم و تو منطقه ما تا به حال همچین سرعتی نداشتم.
تست سرعت الان 10:00 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by luches; 04-12-2019 at 09:58.
سلام. مودم Huawei E8372 از TD-LTE پشتیبانی میکنه؟
نه پشتیبانی نمی کنه
............................................
Last edited by afshin75; 07-12-2019 at 00:33.
سلام دوستان
من دنبال یه مودمم که 4g+ ایرانسل و همراه اول رو پشتیبانی کنه( سیم کارت معمولی گوشی بهش بخوره) و هم بتونم به خط adsl مخابرات وصلش کنم.
مودم b612 هواوی دیدم که پورت خط تلفن داره یعنی پشتیبانی میکنه؟؟ به غیر از این مودم دیگه ای هست؟
نه پشتیبانی نمیکنه، اون سوکت فقط واسه اینه که بتونی از طریق سیم کارت داخل مودم، به وسیله وصل کردن یک تلفن خانگی مکالمه انجام بدی.نوشته شده توسط franchescaolsonEqP [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما باید یک مودم ADSL بگیری و یک مودم مثل B612 ، اونوقت مودم ADSL رو با کابل شبکه به پورت شماره یک مودم B612 وصل کنی.
در این صورت میتونی B612 را تنظیم کنی که بطور معمول، اینترنت ADSL رو استفاده کنه و موقعی که قطع شد، اینترنت سیم کارت رو جایگزین کنه و یا تنظیم کنی که فقط از یکی از این اینترنت ها استفاده بشه.
این مودم cat4 هست و هیچ فرقی با مودم های cat4 دیگه نداره به جز پوشش عالی وای فای و از نظر tdd هم فقط دو باند : 2300 و 2600 رو میگیره که در ایران خبری از این باندها نیست . در کل مودم های تی پی لینک مدل های : mr خوب هستند و امکانات خوبی هم دارن البته ورژن به ورژن با هم در امکانات و تعداد باندهای پشتیبانی فرق دارن الانم بهترینش که از فور جی پلاس ایران هم پشتیبانی میکنه و سرعت خوبی میده و امکانات تکمیلی هم داره مدل : mr600 هست که cat6 میباشد . طراحی هم کمی زیبا تر شده .
هواوی مدل های : b612 یا b525 یا e5186-22a یا از مدل های تی پی لینک : mr600
خیر . اون سوکت ورودی تلفن هم برای تلفن مجازی است که از طریق خط اینترنت در اختیار مشتری میدن . (اشتباه نقل قول شد )
Last edited by f_s10224; 09-12-2019 at 08:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)