تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3281 از 4105 اولاول ... 228127813181323132713277327832793280328132823283328432853291333133813781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,801 به 32,810 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی خبری نداره از این موضوع ؟
    خبر جدیدی نشده فقط اون مبلغی که پیشنهاد داده بودن چند روز پیش تو مجلس تصویب شد

جزئیات جریمه مشمولان غایب از سوی مجلس شورای اسلامی اعلام شد .

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رسیدگی به بندهای درآمدی لایحه بودجه ،در بندی از تبصره 16 این لایحه که جریمه مدت زمان غیبت مشمولان خدمت وظیفه عمومی را در نظر داشت به دولت اجازه داد تا کلیه مشمولان خدمت وظیفه عمومی را که بیش از هشت سال غیبت دارند با پرداخت جریمه مدت زمان غیبت ، معاف کند .

در این لایحه تصریح شده است : تمام درآمدهای حاصل از اعطای معافیتهای مشمولان مذکور به حساب درآمد عمومی کشور موضوع ردیف 150128 نزد خزانه داری کل کشور واریز می شود .

میزان جریمه مشمولان غایب برای صدور کارت معافیت نظام وظیفه براساس مدرک تحصیلی با پایه ریالی به شرح ذیل می باشد .

زیر دیپلم 100,000,000 ریال

دیپلم 150,000,000 ریال

فوق دیپلم 200,000,000 ریال

لیسانس 250,000,000 ریال

فوق لیسانس 300,000,000 ریال

دکتری غیر پزشکی 350,000,000 ریال

دکتری پزشکی 400,000,000 ریال

پزشکان متخصص و بالاتر 500,000,000 ریال

لازم به ذکر است : به ازای هرسال غیبت مازاد برهشت سال ، ده درصد به مبالغ جریمه پایه اضافه و مدت غیبت بیش از شش ماه ، یک سال محسوب می شود و نیز برای مشمولان متاهل پنج درصد و برای مشمولان دارای فرزند نیز به ازای هر فرزند ،پنج درصد از مجموع مبلغ جریمه کسر میشود .

قابل توجه است : طرح جریمه پس از تایید شورای نگهبان و ابلاغ از طریق دولت و ستاد کل به توسط سازمان وظیفه عمومی به مرحله اجراء می رسد .

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

فروش سربازی درست نیست چون ارزش این لباس مقدس بسیار بیشتر از پوله

داره خودمونی میشه Shahin031's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان اگه اعزامم بخوره برج 10 بعد دانشگاه ترم بهمن قبول شم میتونم برم؟یا اینکه چون تمام کارای سربازی انجام شده باید برم خدمت؟

داره خودمونی میشه Clumsyion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

هیی کاش خدمت زندان رو حذف میکردن هشت ماه خدمت کردم از اولش هم دنبال معافیت برای دیسک کمرم بودم اگه معاف نشم نمیدوم چطوری تمومش کنم همه جا دوربین بالا سر ادمه و سربازای قدیمی هم اذیت میکنن فکر کنم بدترین جا برای خدمته حاضر بودم لب مرز خاش بودم ولی تو زندون تو دید صد تا دوربین نبودم راستی کسی میدونه اگه معاف نشدم چطور درخواست شورای عالی بدم

- - - Updated - - -

هیی کاش خدمت زندان رو حذف میکردن هشت ماه خدمت کردم از اولش هم دنبال معافیت برای دیسک کمرم بودم اگه معاف نشم نمیدوم چطوری تمومش کنم همه جا دوربین بالا سر ادمه و سربازای قدیمی هم اذیت میکنن فکر کنم بدترین جا برای خدمته حاضر بودم لب مرز خاش بودم ولی تو زندون تو دید صد تا دوربین نبودم راستی کسی میدونه اگه معاف نشدم چطور درخواست شورای عالی بدم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

اعصاب ما رو خرد کردن... هفته پیش این اتفاق برای من افتاد که تو تاپیک هم گفتم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    من الان رفتم واسه معاینه مشمولان چک کرد و خودمم گفتم مشکل پرانتزی بودن پا دارم و گفت پاهاتو جفت کن و گفت این در حدود 6-7 سانتی متر و معاف شدن باید 13 سانتی متر باشه ولی میتونم بنویسم واسه کمیسیون که معاف از رزم شه منم که نمیدونستم معاف از رزم چیه گفتم مثلا اموزشی و اینا نمیخواد ؟ گفت اسون تر میگیرن خلاصه ما رو باش خوشحال برگشتیم خونه رفتیم سرچ کردیم ببینیم چیه معاف از رزم اولین صفحه دیدیم چند نفر گفتن همون دقیقه اول پشیمون شدم از اینکه گفتم بنویسه برای کمیسیون نظرات میخوندم اکثرا میگفتن مثلا رژه و اینا نمیری یا کمتر میری عوضش باید بری اشپزخونه و دستشویی و اینا رو تمیز کنی!!
    شدیدا پشیمونم گفتم بنویسه . الان نمیشه کاریش کرد خط بزنه ؟ یا مثلا برگه پزشک پاره کنم دوباره بگیرم برم این دفعه بگم ننویسه ؟ یه راهی چیزی بگید خلاص شم از این
    بعد یکی دو تا از دوستان به خصوص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که مشکلی نیست و میتونی پلیس +10 درخواست کمیسیون ندی منم رفتم پلیس +10 گفت الان که اعزام نیستی و باید بری کمیسیون و ... من گفتم نمیخوام برم و مشکل خاصی نیست و ... گفت که اگر پزشک نوشته باشه حتما باید بری . خلاصه یه برگه جدید معاینه گرفتم و امروز دوباره رفتم پیش همون پزشک بهش گفتم که داستان چیه و میخوام این دفعه ننویسید که برم کمیسیون . گفت که نمیشه و امکانش نیست ! بهش میگم شما خودتون هفته پیش من اگر نمیگفتم مشکل پرانتزی بودن پا دارم که اصلا چک نمیکردی و تازه بعدشم که گفتم گفتید اگر میخوای میتونم بنویسم واسه کمیسیون . گفت خوب اشتباه کردی گفتی دیگه الان نمیشه کاریش کرد میگم یه ماه علاف میشم میگه ممکنه 3 ماه هم بشه ولی من نمیتونم . میگه برو پلیس +10 بگو پزشکتو یکی دیگه بزنن منم درو بستم رفتم
    ادم عوضی به اینا میگن . مملکت هردمبیله هر کی ساز خودشو میزنه همون روز قبل رفتن به پزشک، من تو همین تاپیک پرسیدم که تو معاینه اولیه چیکار میکنن یکی گفت :
    نه دوست عزیز هیچیو چک نمیکنه حتی قد و وزنتم نمیگیره.به من که 2تا بشین,پاشو داد گفت سالمی

حالا این بار من خودم میگم نمیخوام این مرتیکه ناز میکنه واسمون ... اصلا بدشانسی تو خون ماست . کاش خودمونم لال میشدیم نمیگفتیم .

========

حالا کسی چاره ای ، راه حلی چیزی داره من نرم کمیسیون ؟ اخه معافیت از رزم به چه دردم میخوره .. یکی دو ماه هم حداقلش علاف شم . همینطوریش هم الان درخواست بدم میره اسفند دو ماه دیگه که میره خرداد سال دیگه کلی عقب میفتیم . گیری کردیم تو این ایران همه به بهونه های مختلف درخواست معافیت میدن حالا ما که میگیم مشکلی نداره و میخوایم بریم خدمت به زور میخوان مارو بفرستن کمیسیون .
    نمیشه پزشک عوض کرد ؟ یا نمیشه بریم پلیس +10 جای دیگه تا اونجا پزشکی دیگه رو تعیین کنن ؟
    Last edited by Greedy; 13-09-2015 at 17:10.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

فروش سربازی درست نیست چون ارزش این لباس مقدس بسیار بیشتر از پوله
    شما میشه جای من به خدمت مقدس سربازی بری؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان یه سوال

من تا 30 این ماه معافیت تحصیلیم تموم میشه باید خودمو معرفی کنم

رفتم پلیس +10 گفت باید عکس بیاری حالا یه سوال؟

اگه عکس ببرم و اسمم ثبت بشه تو سیستم همونجا تاریخ اعزاممو میگه یا نه باید برم کارهای واکسن و پزشکی رو بکنم بعد میگه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شما میشه جای من به خدمت مقدس سربازی بری؟!
    افتخار داشتم 19 ماه با لباس مقدس ارتش جمهوری اسلامی خدمت کنم و اکنون هم به عنوان پلیس افتخاری در ناجا فعالیت می نمایم
    انشاله به زودی در سپاه پاسداران هم خدمت خواهم کرد به میهنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

دوستان یه سوال

من تا 30 این ماه معافیت تحصیلیم تموم میشه باید خودمو معرفی کنم

رفتم پلیس +10 گفت باید عکس بیاری حالا یه سوال؟

اگه عکس ببرم و اسمم ثبت بشه تو سیستم همونجا تاریخ اعزاممو میگه یا نه باید برم کارهای واکسن و پزشکی رو بکنم بعد میگه؟

ممنون
    تا کارای واکسن و معاینه رو انجام ندی، هیچی ثبت نمیشه
    مدارکت که کامل شد، اون موقع ثبت میشه و همون موقع برگ سبز رو بهت میدن که تاریخ اعزامت توش نوشته

الان میگن هر کی پست کنه، میفته برج 2 سال بعد
    من اون هفته پست کردم افتادم برج 12

Sent by Tapatalk on Android

10. این کاربر از Globe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sir12011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

تا کارای واکسن و معاینه رو انجام ندی، هیچی ثبت نمیشه
    مدارکت که کامل شد، اون موقع ثبت میشه و همون موقع برگ سبز رو بهت میدن که تاریخ اعزامت توش نوشته

الان میگن هر کی پست کنه، میفته برج 2 سال بعد
    من اون هفته پست کردم افتادم برج 12

Sent by Tapatalk on Android
    ی سوال دیگه؟
    واسه واکسن و معاینه هزینه هم میگیرن یا رایگانه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •