اين مشكل رو من جاى ديگه داشتم... سرعت رو ضربدر دو ميكنه يك بار سرعت پركسى (كري.و) يك بار هم سرعت نتورك
Sent from my iPhone using Tapatalk
اين مشكل رو من جاى ديگه داشتم... سرعت رو ضربدر دو ميكنه يك بار سرعت پركسى (كري.و) يك بار هم سرعت نتورك
Sent from my iPhone using Tapatalk
بچه شبا سرعتم از 150 شروع میشه آخراش دیگه میره تا 300 و خورده ای .... ( تازه بعضی وقتها از 80 شروع میشه )
پشتیبانی بم میگه مشکل پهنای باند داریم ولی حالا یه چیز جالب فهمیدم وقتی ساعت 4 به بعد دوباره کانکت شم سرعتم یه دفعه میره تا 500 !
حالا این چه معنی به غیر از کم فروشی و محدودیت با اکانتینگ میده ؟
کریو رو فعال کن شاید ساعت 2 هم 500 کیلوبایت داد
وی پی ان شبانه رو تست کردی؟
speedtest سرعتتو چند میزنه؟
توی DU Meter، قسمت Filter by IP address، گزینه Monitor only Internet traffic رو انتخاب کن و توی قسمت Filter by network adapters هم گزینه مربوط به پـــروکـ ـسـ ــــی رو غیرفعال کن.
سلام دوستان،پارس آنلاین پینگش چطوره؟
دوستان عزیز من اینترنت مخابرات دارم ولی نامحدودش و خیلی گرون کردن...وضعیتش هم داغونه! .... میخوام بیام پارس آنلاین نامحدود بگیرم. این ویژگی که توی سایتش نوشته،10 گیگ اول سرعت بالا و بعدش 5 گیگ و بعدشم میشه سرعت خریداری شده ، واقعیه یا الکیـه؟!بعد اگه سرویس ماهیانه باشه،هر ماه تکرار میشه..هر ماه 15 گیگ سرعت بالا و باقی هم سرعت خریداری شده معمولی؟!!
اگه دانلودت زیاده، محدود بگیر.
افرین دقیقا من هم مشکل تو رو پیدا کردم ولی وقتی ساعت 4 یا 5 کانکت میشم قشنگ در عرض 2 یا 3 ساعت 3 یا 4 گیگ می گیرم !
دوستان من تو تهران هستم و اينترنت نامحدود مخابرات دارم با سرعت 1 مگ كه سرعت دانلودش 130 هستش.
مي خوام خونم رو عوض كنم و تو خونه جديد اينترنت بگيرم. از اونجايي كه من حداقل ماهي 40 الي 50 گيگ استفاده دارم يا بايد نامحدود مخابرات بگيرم دوباره يا اينكه از محدود از شركت هاي ديگه مثل همين پارس آنلاين (چون نامحدودشون خيلي گرونه)
مي خوام بدونم پارس آنلاين روي 512 و 1 مگ توي روز و توي شب كه رايگانه چه سرعت دانلودي ميده؟ آيا مي صرفه به خاطر رايگان بودن شب من محدود بگيرم؟
فعلا باید ببینی که خط خونه جدید pcm یا فیبر نوریه یا عادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)