تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3280 از 4751 اولاول ... 2280278031803230327032763277327832793280328132823283328432903330338037804280 ... آخرآخر
نمايش نتايج 32,791 به 32,800 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه sarukhan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله یادم رفت خودمو معرفی کنم , بنده رئیس شاتل هستم ( من الان از شاتل طرفداری کردم؟؟)
    خب شما که دوس داری کسی ندوشتت چرا از همون شرکت قبلی سرویس نمیگیری ؟
    باید تو مدرسه های ایران یه درس منطق هم بزارن !
    شما مثلا میخوای طبق پست قبلیت نسبت به چی شکایت کنی ؟
    مثه اینه که بری 1 کیلو سیب بخری بیای خونه وزنش کنی بعد برگردی به فروشنده بگی من که پول 1کیلو رو دادم چرا این 2 کیلو نیست
    ابنو جدا عرض می کنم و اصلا قصد لج بازی یا کل کل ندارم ولی اونی که یه ذره منطق نداره شما هستی و همین جور کور کورانه داری حرفتو می زنی
    یه کیلو سیب دو کیلو سیب یعنی چی ؟ ما داریم در مورد اینترنت حرف می زنیم
    در مورد اینکه چرا از همون لایزر سرویس نگرفتم به خاطر این بود که خونه مون جا بجا شد و یه نفر شاتل رو بهم پیشنهاد داد و من هم قبول کردم
    اخر این ماه هم حتما این سرویس مزخرف رو جمع می کنم و از همون لایزر سرویس می گیرم (پول یک کیلو سیب می دم چهار کیلو پیاز می گیرم )
    در ضمن من اومدم این جا پست زدم برای این بود که بقیه مثل من گول نخورن و اینجوری پول و اعصابشون رو نابود نکنن.

داره خودمونی میشه HD360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ترو خدا داشته باشین سرعت دانلودو29 ثابت بدون هیج گونه نوسانی حتی بگو 1دونه بیاد پایین یا بالا یعنی 29 نمیشه 28 یا 30 همون 29 الان ثابت داره دانلود میکنه فقط اون خورده جلوش کمو زیاد میشه دارم حال میکنم خداییش تو شایل که بودم ART1 داشتم همش نوسان داشت شبو روزش اونم چی سرعت دانلود بترکون میشد 24 با نوسان بدتر از همه شبا ساعت 1 به بعد سرعت میومد روی 11 بترکون 16 ولی تروخدا ببینین مخابراتو الان ساعت 2 شبه داره ثابت با 29 دانلود میکنه تازه صبح که داشت روی 30 تا 35 دانلود میکرد خدا وکیلی راحت شدم از شاتل 6ماه از شاتل داشتم کلافم کرده بود الان 256 مخابراتو گرفتم دارم حال میکنم فقط این پستو اینجا زدم که بدونین شاتل چه ظلمی داره میکنه به همه اونم چی ART1 رو ماهی نزدیک 30تومن میگیره ولی الان من مخابرات دارم ماهی 12200تومن میدم همه چیشم از شاتل سر تره پینگش پایین سرعتش بالا از همه مهم تر خداوکیلی بدون هیچ گونه نوسانی
    Last edited by HD360; 15-08-2011 at 01:05.

3. 9 کاربر از HD360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ابنو جدا عرض می کنم و اصلا قصد لج بازی یا کل کل ندارم ولی اونی که یه ذره منطق نداره شما هستی و همین جور کور کورانه داری حرفتو می زنی
    یه کیلو سیب دو کیلو سیب یعنی چی ؟ ما داریم در مورد اینترنت حرف می زنیم
    در مورد اینکه چرا از همون لایزر سرویس نگرفتم به خاطر این بود که خونه مون جا بجا شد و یه نفر شاتل رو بهم پیشنهاد داد و من هم قبول کردم
    اخر این ماه هم حتما این سرویس مزخرف رو جمع می کنم و از همون لایزر سرویس می گیرم (پول یک کیلو سیب می دم چهار کیلو پیاز می گیرم )
    در ضمن من اومدم این جا پست زدم برای این بود که بقیه مثل من گول نخورن و اینجوری پول و اعصابشون رو نابود نکنن.
    خوبه آخرش من بی منطق شدم
    شما یه بار دیگه پست من و خودتون رو بخون متوجه میشی .
    ولی هنوزم دوست دارم بدونم نسبت به چی میخوای شکایت کنی؟ بگی من 128 گرفتم چرا 512 نیست ؟

5. 2 کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوبه آخرش من بی منطق شدم
    شما یه بار دیگه پست من و خودتون رو بخون متوجه میشی .
    ولی هنوزم دوست دارم بدونم نسبت به چی میخوای شکایت کنی؟ بگی من 128 گرفتم چرا 512 نیست ؟
    ”من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم خواهی از سخنم پند گیر و خواهی ملال“

7. این کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

”من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم خواهی از سخنم پند گیر و خواهی ملال“
    من فقط با شما نبودم
    خیلی های دیگه هم با دلیل مثل شما میان اینجا بد و بیراه میگن , باشد که همگان هدایت یابند .

9. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من فقط با شما نبودم
    خیلی های دیگه هم با دلیل مثل شما میان اینجا بد و بیراه میگن , باشد که همگان هدایت یابند .
    دوست عزیز من حرفم اینه که چرا با این پولی که من دارم به شاتل می دم یه همچین سرویس بی کیفیتی بهم میده در صورتی که با همین پول شرکت های خصوصی و دولتی دیگه سرویس های به مراتب با کیفیت تر ارائه می کنن
    پس چرا باید من از شاتل سرویس بگیرم ؟
    حالا شما میگی سرعتش قانونیه و تقسیم بر هشت کنیم دانلود باید ۱۶ کیلوبایت باشه که روی کاغد درسته اما واقعیت چیز دیگه ای هستش و اون هم اینه که من می تونم از جای دیگه سرویس با کیفیت تر تهیه کنم.
    بد و بیراه هم می گیم چون پولمون رو با زحمت بدست اوردیم و برامون زور داره که این جوری حیف و میل بشه، دستمون هم به هیچ جایی بند نیست و چاره ای نداریم.

11. 2 کاربر از sarukhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوست عزیز من حرفم اینه که چرا با این پولی که من دارم به شاتل می دم یه همچین سرویس بی کیفیتی بهم میده در صورتی که با همین پول شرکت های خصوصی و دولتی دیگه سرویس های به مراتب با کیفیت تر ارائه می کنن
    پس چرا باید من از شاتل سرویس بگیرم ؟
    حالا شما میگی سرعتش قانونیه و تقسیم بر هشت کنیم دانلود باید ۱۶ کیلوبایت باشه که روی کاغد درسته اما واقعیت چیز دیگه ای هستش و اون هم اینه که من می تونم از جای دیگه سرویس با کیفیت تر تهیه کنم.
    بد و بیراه هم می گیم چون پولمون رو با زحمت بدست اوردیم و برامون زور داره که این جوری حیف و میل بشه، دستمون هم به هیچ جایی بند نیست و چاره ای نداریم.
    قبلا هم گفتم مهترین دلیلش اینه که اینجا ایرانه !
    شما با نصف این پول شاید تو خارج بتونی 20مگ هم بگیری .
    من بحثم سر پست اول شما بود وگرنه خودم 512 دارم الان با 6 ,7 هم نمیتونم دانلود کنم , این دلیل درست واسه
    شکایته نه اینکه بگی یه شرکت دیگه داره بیشتر از اون چیزی که تو قرارداده سرویس میده شما چرا نمیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چیش مبارکه
    من 2 ماهه که درخواست جمع اوری دادم ولی هنوز خطم از رانژه در نیومده
    خودش میگفت که 3 ماهه دیگه از رانژه در میاریم(از لج گفت)
    اشتباه كردم

عجب ها اينم از ركورداي شاتله

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قبلا هم گفتم مهترین دلیلش اینه که اینجا ایرانه !
    شما با نصف این پول شاید تو خارج بتونی 20مگ هم بگیری .
    من بحثم سر پست اول شما بود وگرنه خودم 512 دارم الان با 6 ,7 هم نمیتونم دانلود کنم , این دلیل درست واسه
    شکایته نه اینکه بگی یه شرکت دیگه داره بیشتر از اون چیزی که تو قرارداده سرویس میده شما چرا نمیدی
    خب یعنی شما میگی ما نسبت به این بی عدالتی ها نباید صدامون در بیاد ؟
    حتی یه تلفن هم نباید بزنیم بهشون شکایت کنیم ؟
    بالاخره ادم بهش فشار میاد و ناراحت میشه این جاست که بد و بیراه کارامده
    روی سر در سایتشون هم نوشتن "شاتل برترین سرویس دهنده" ، خب ادم این چیزا رو می بینه و احساس می کنه داره بهش ظلم میشه
    بعدش هم من که نرفتم دادگاه شکایت کنم که نیاز به دلیل محکمه پسند باشه، فقط خواستم بگم که شاتل همچین اش دهن سوزی نیست و خیلی شرکت های بهتر از شاتل هم وجود دارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا بیخیال !!!!
    این که شاتل مزخره ,مخصوصا شبا درسته ولی نمیدونم چرا بعضی هاتون اینجوری صحبت میکنین.
    خب شما رفتی 128 گرفتی بعد توقع داری 512 باشه و حالا چون نیست میگی حروم خوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    همین که سرعت دانلودت 20 یعنی 160 هست واقعا باید کلاتو بندازی هوا , من اگه جای پشتیبانه بودم خیلی بدتر هم جواب میدادم
    منم موافقم كه بعضي جبهه گيري هاي تندي دارن ( الان محكوم شدم به شاتل دوستي )

ولي وقتي قراره سرويسي بگيريم كه محدوديت دانلود شبانه نداره ولي سرويسي ميدن كه دانلود رو روي يه سرعتي قفل ميكنن خوب آدم بدونه ميره از مخابرات ميگيره كه محدوديت دانلود نداره.

نه اينكه 256 بگيرم بعد با 10 دانلود كنم و اپراتور بگه كوسه فيبر نوري رو گازگرفته و لنگر كشتي گير كرده به فيبرو و ....

نهايتا كم فروشي و خصاصت باعث پريدن مشتري ميشه شك نكنين منم سرويسمو عوض مي كنم و به هر كي ازم

مشاوره بخواد ميگم شاتل نگيره و نمونش يكي از دوستام كه بهش گفتم برو طرف شاتل نيا
    Last edited by Intel VS AMD; 15-08-2011 at 02:13.

16. 3 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 105 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 105 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •