تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 602 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 6015

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

سلام. دوستانی که تانوما گرفتن . اگر مثلا فیبر تا سر خیابون اومده باشه و بخوای بگیری میان هزینشو میگیرن و فیبرکشی میکنن از خیابون تا در خونه؟ چون تا جای که دیدم اکثرن از جعبه دم در یا توی خیابون کشیدن تا داخل خونه . دوستان عکس کابینت مخابرات فیبرنوری دارن ببینم محلمون داره یانه
    یه مورد دیگه هستش که ثبت نام از توی سایت هرکاری میکنم ثبت درخواست نمیشه. مشکل داره سایتش؟

فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk

پول فیبر کشی از مرکز تا FAT را هیچ وقت ازتون نمیگیرن . چون هم پرداختش از توان شما خارجه هم اصلا مساله اصلی پولش نیست مجوزی هست که باید از شهرداری اون شهر یا منطقه بگیرن
    کابلی که زیرزمینی میاد تا FAT بهش میگن کابل فیدر و اصلا با کابل های کور Core که از FAT تا دم در ساختمان شما میکشن فرق میکنه کلا .

ولی پول کابل core زا هم ممکنه بگیرن ممکنه نگیرن . بسته به طرحی هست که شما انتخاب میکنی اگه نوشته باشه تو پرانتز (سیم کشی رایگان ) یعنی اون تیکه رو ازتو ن نمیگیرن و رو طرح باهاتون حساب میکنن .
    فیبر نوری به خودی خود تکنولوژی ارزونی هست و اکه کابل هایی که اینا میزنن از سیم مسی Adsl گرون تر باشه بی عرضگی کارخونه سازنده هست .
    چون فیبر نوری یه جور شیشه هست که به این فرم درمیاد ولی سیم مسی مس داره که یه فلز ه که کلی پول باید صرف استخراج و پروسس ش بشه
    حالا چرا تو مملکت ما بر عکسه منم نمیدونم بی عرضگی ها و تحریم ها هست
    در ضمن تجهیزات نوری در مرکز مخابراتی یه نمونه فقط برق چندین برابر کمتر استفاده میکنند تا Adsl و این خودش یه صرفه جویی در مصرف برقه .

-------------------
    در مورد قسمت دوم . بیشتر به سیم کارت خودتون بستگی داره داره سایت ثبت نام تانوما
    یعنی من مثلا خودم رو گوشی دو تا سیمکارت داشتم یکی ترابرد شده بود و تو گرفتن پیامک تایید اصلا مشکل داشت کلا حالا چه پیامک تلگرام چه کد تایید تانوما چه هر سایت دیگه ای
    ولی یه ایرانسل هم داشتم که ترابرد نکرده بودم و با اون هر دفعه تانوما تقاضا میدادم فوری کد رهگیری میومد . شما هم ببینید مشکل مشابهی ندارید مثلا زنگ بزینید اپراتور بگید سیم کارت من پیامک تایید تانوما را نمیگیره .. شاید براتون حلش کنن

2. 3 کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ariobarzan2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یادمه سالهای گذشته تغییر وضعیت از دیال آپ به ای دی اس ال سریعتر اتفاق افتاد شاید بخاطر یکی بودن قسمتی از زیر ساخت که همون سیم مسیه باشه ولی الان باید فیبرکشی بشه ولی در درازمدت بخاطر عمر بیشتر و هزینه نگهداری کمترش نسبت به سیم مسی و همینطور هزینه اشتراک بیشترش جبران سرمایه گذاریها میشه ضمن اینکه معمولاً بعد از اومدن یک تکنولوژی جدید از سمت کاربرها مقاومت هم وجود داره هم به دلیل هزینه بیشتر هم عدم سازگاری با وضعیت جدید البته شرایط تحریم و تورم و توان اقتصادی کمتر اکثریت مردم نسبت به اون زمان را هم باید در نظر گرفت ضمن اینکه سرمایه گذاری خارجی در این بخش هم بخاطر تحریمها کلا منتفیه و سرمایه گذاری شرکتهای خصوصی هم در این بخش به دلایل مختلف زیاد نمیشه روش حساب کرد اگر هم صورت بگیره مثل شاتل و های وب و بقیه شرکتها فعلاً خیلی کند داره انجام میشه و بالطبع تغییر وضعیت از ای دی اس ال به فیبر یا حداقل وی دی اس ال به نظرم خیلی کنده دوستان کسی جایی خونده یا یادشه شروع معرفی ای دی اس ال و اولین اپراتور خصوصیش چه سالی بوده و چقدر طول کشیده تا جایگزین دیال آپ شده و الان چند ساله فیبر نوری در ایران اومده و تا حالا چقدر توسعش طول کشیده اینطوری میشه مقایسه جالبی کرد

4. 3 کاربر از ariobarzan2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام

دوستانی که از مخابرات سرویس فیبرنوری گرفتید یه سوال داشتم ازتون . آیا موئم رو حتما باید از مخابرات بگیرید ؟ آیا باید حتما مدل خاصی بخرید ( مثل zyxelیا هواوی )؟ آیا مودمی که میخرید باید با OLT مخابرات سازگار باشه ؟ یا همینکه استاندارد ITU-G.984 رو ساپورت کنه کافیه ؟ الان من یک مودم Zhone Znid2424 کلاس B+ هست و نوشته Fully ITU G.984 supported خواستم بدونم به مشکلی میخورم یا نه ؟ چون یکی میگفت مثلا اگر OLT سرویس دهنده fiberhome باشه مودم هواوی و زایکسل و تندا و ...... جواب نمیده و باید حتما مودم فایبرهوم بخری ؟!!! مگه استانداردشون یکی نیست !! ؟

- - - Updated - - -

دوستانی که از مخابرات سرویس فیبرنوری گرفتید یه سوال داشتم ازتون . آیا موئم رو حتما باید از مخابرات بگیرید ؟ آیا باید حتما مدل خاصی بخرید ( مثل zyxelیا هواوی )؟ آیا مودمی که میخرید باید با OLT مخابرات سازگار باشه ؟ یا همینکه استاندارد ITU-G.984 رو ساپورت کنه کافیه ؟ الان من یک مودم Zhone Znid2424 کلاس B+ هست و نوشته Fully ITU G.984 supported خواستم بدونم به مشکلی میخورم یا نه ؟ چون یکی میگفت مثلا اگر OLT سرویس دهنده fiberhome باشه مودم هواوی و زایکسل و تندا و ...... جواب نمیده و باید حتما مودم فایبرهوم بخری ؟!!! مگه استانداردشون یکی نیست !! ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه مورد دیگه هستش که ثبت نام از توی سایت هرکاری میکنم ثبت درخواست نمیشه. مشکل داره سایتش؟

در مورد این قسمت از سوالتون بگم، زیاد اینو جدی نگیرید. بهترین کار مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی منطقه ست. شاید در مراجعه حضوری و صحبت با مسئول مربوطه نتیجه بهتری بگیرید. از ثبت نام انلاین چیزی عاید شما نمی شود.

7. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سلام

- - - Updated - - -

من نمی تونم جواب دقیقی که می خواید بهتون بدم ولی چیزی که مخابرات می گه اینه که برند تجهیزات و مودم شما باید یکی باشه
    حتما هم نباید از خودشون بخرید.

9. این کاربر از pamjadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سوال من اینه که واقعا نمیتونن سرویس بدن اگر تجهیزات و مودم برندش یکسان نباشه یا برای کاسبی این کار رو میکنند ؟ توی دیتاشیت تمام مودم ها هر چی میخونم یک استاندارد ITU G.984 مطرح هست ،یکی هم کلاس B+یا C بودن ماژول نوری موجود در مودم . دیگه هیچ کجا قیدی وجود نداره که تجهیزات باید از یک برند باشه !!! مثل این میمونه که بگی هر کی VDSLشاتل میخواد حتما باید مودمش zyxel باشه ،اگه یوتل یا tplinkیا....باشه نمیتونیم بهش ADSL بدیم !!! بالاخره اینا استاندارد دارند دیگه ..اگه اینجوری باشه که تمام برند های متفرقه مودم های نوری باید در کارخونشونو تعطیل کند که.

11. این کاربر از anobanini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

در مورد این قسمت از سوالتون بگم، زیاد اینو جدی نگیرید. بهترین کار مراجعه حضوری به مرکز مخابراتی منطقه ست. شاید در مراجعه حضوری و صحبت با مسئول مربوطه نتیجه بهتری بگیرید. از ثبت نام انلاین چیزی عاید شما نمی شود.
    ممنون از پاسخ و راهنمایی قبلیتون.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی تا حالا تونسته تو این سایت شخماتیک ثبت نام کنه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من کل فرم ها رو پر میکنم. رو ثبت که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته ؛ )))))))

ادیت : دیدم که دوستان نوشتن سایتش سرکاریه : ))
    مرکز مخابراتی نواب صفوی تهرانم که سرکاریه : ))
    فکر کنم سال ها قراره با ADSL سر کنم :
    Last edited by h!tman; 11-01-2021 at 09:04.

14. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تو قسمت ادرس که میزنی هیچ خط نقطه یا چیزی نزار. منم حواسم نبود. ولی من ۵ ماه پیش هم ثبت کردم کسی حتی تماس نگرفت بگه اونجا ارائه نمیدیم یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این سرعت تغییر بخاطر این بود که نیاز به نصب کافو و تجهیزات درون کافو نبود ، تمام تجهیزات توی همون مخابرات مناطق نصب شدند و روی همون بستر سیم مسی سرویس ارایه شد ، اما الان باید از مخابرات تا کافوی نزدیک منازل فیبرنوری کشیده بشه و درون کافو ها تجهیزات نصب بشه ، نسبت به قبل هزینه احداث کافو ها و بعلاوه فیبرکشی اضافه شده . شهرداری هم که فک کنم معظلی هست برای خودش ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •