اگر میخوای در هد اتلیه باشه
باید کاغز سیلکی بگیری
تنضیم کاغذ روی مات MATT PAPER
کیفیت روی فتو
امتحان کن جواب میده
اگر میخوای در هد اتلیه باشه
باید کاغز سیلکی بگیری
تنضیم کاغذ روی مات MATT PAPER
کیفیت روی فتو
امتحان کن جواب میده
[QUOTE=photolife;5816413]سلام
دوستان در مورد EPSON 1410 کی اطلاعات داره؟
قیمتش و کیفیتش؟
میدونم آ3 میزنه اما چه مدلی و با چه قیمتی همپای اینه؟
مرسی[/QUOTE
پرینتر توی این رنج
پرو 9000 کنن A3
8 رنگ
قیمتش 6300000
K 8600 اچ پی
4 رنگ اما به درد عکس نمیخوره
7000 اچ پی
4 رنگ
225000
حالا که اولین باره پرینتر خریدم تازه سوالاتم می خواد شروع بشه![]()
سلام
من بین epson t50 , در نوع آ4 و epson 1410به خاطر ا3 بودنش گیر کردم به نظرتون کیفیت 1410 به پای t50 میرسه که یه هزینه اضافه به خاطر a3بودنش پرداخت کنم؟
ویه سوال دیگه r290 الان اصلا پیدا میشه؟
ممنون که راهنمایی می کنید
من 1410 دارم و دنبال تی50 میگردم قیمتش حدود 550 تومنه و کیفیتش عالی ولی حیفه برای آ4 پایین تر ازش استفاده کنی . دنبال یه تی50 ام تا باهاش کارای کوچیکمو بکنم . اول تی 50 بگیر اگه دیدی احتیاجت بر طرف نشد بعد 1410. درضمن من اتلیه دارم . نرم افزار ریست رو هم برا هردوشون بگیر که بعد از 1500 برگ نخوابند.
ممنون بابت پاسختون. به نظرتون نرم افزار خود پرینتر (Easy photo print) مناسب هست؟ (البته منهای تنظیمات مربوط به سایز عکس)
ضمن اینکه مشکل من با پرینتر r290 در مورد عدم شناخت کارتریج ها (با هم) هنوز پا برجاست. تا 5 کارتریج رو میشناسه و به محض وارد کردن ششمی دیگه هیچ کدوم رو تشخیص نمیده. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم کارتریج نباشه، فقط تا 5 کارتریج رو شناسایی میکنه.
---------- Post added at 05:15 PM ---------- Previous post was at 05:13 PM ----------
ممنون بابت پاسختون.
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
r290 اگر هم پیدا بشه، دست دوم هست. توی پاساژ ایران میتونید دست دومشو پیدا کنید. اگر چه خیلی ها اصلا توصیه نمیکنن.
Last edited by forhuonly; 31-01-2011 at 17:31.
290 دستگاهه خوبی اما نیست
نزدیکترین دستگاه به 290 p50 اپسون چون چیپش n نیست
برای مخزن خیلی بهتر از تی 50 هست
چیپ تی 50 تک تک پر میکنه پی 50 همشو با هم
هیچ فرقی با 290 نداره
قیمتشم الان میشه داد 2300000
---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
هد تی 50 با 1410 فرقی نمیکنه کیفیتش دقیقا یکیه اگر a3 زیاد نمیزنی بهتره p 50 بگیری استعلاک 1410 خیلی بیشتره
یک مشکل در مورد عدم شناخت کارتریج ها (با هم): پرینتر r290 تا 5 کارتریج رو میشناسه و به محض وارد کردن ششمی دیگه هیچ کدوم رو تشخیص نمیده. هیچ فرقی هم نمیکنه که کدوم کارتریج نباشه، فقط تا 5 کارتریج رو شناسایی میکنه.
چیپ و کابلها هم سالمه. حتی رفتم یک ست کارتریج نو مادیران هم گرفتم ولی همون آش و همون کاسه! امیدی هست؟
اگر از سلامت كابل ها و بردي كه وظيفه تشخيص كارتريج ها را بر عهده دارد (منظور قسمت نصب شده روي كريج هست نه چيپ كارتريج ها) مطمئن باشيد(كه البته ميشود تقريبا مطمئن بود چرا كه تا 5 عدد و تك تك موردي ندارد) همه حدس ها سمت mainboard ميره.
يه r390 آورده بودن اخيرا كه كاملا مثل مال شما بود
البته اين مشتري رضايت نداد main عوض بشه!(نامرد) ولي غير برد اصلي قسمت خاصي به ذهن نمي رسه.
اگه مين دم دست داريد تست كنيد!
راستش من خودم هم به برد شک دارم. ولی متاسفانه برد ندارم. حالا اگر بخواد main عوض بشه حدودی چقدر هزینه باید بشه؟ میخوام ببینم اصلا ارزش تعمیر داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)