تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 328 از 1547 اولاول ... 2282783183243253263273283293303313323383784288281328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

الا دوستان 4 روز از نت من گذاشته و می خوام جمع اوری کنم بخاطر پینگ افتضاح که داره و پشتیبانی الکی.....12بار به پشیتبانی تهران و استان زنگ ردم همه میگن پینگ 400 نرمال هست و عالیه و یا با سرور خوده شاتل پینگ بگیر اگه زیاد بود.......
    الا منی که سه ماه گرفتم و 220 تومن پول دادم می تونم پولم پس بگیرم یا یک ماهش رو حساب می کنند؟
    اگر فکر می کنی حق با تو هست اول به قسمت شکایت های خودشون اطلاع بده و اگر هم دیدی کاری نکردن با 195
    من خودم اصلا دنبال پول نبودم ولی با این حال می خواستن پول رو بدن
    البته من آسیاتک هستم

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من هركار ميكنم نميتونم رو اپلود سنتر چيزى بزارم واسه دانلود!! هرچى انتقال فايلو ميزنم فايده اى نداره، روش يا قلق خاصى داره؟ دوستانى كه واردترن لطفا راهنمايي كنن

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوست عزیز لینک باید مستقیم باشه و فایلتون حجمش کمتر از 2 گیگ باشه من که تا حالا با این روش این همه دانلود کردم

3. این کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این شاتل اصفهان سرویس ارت بعد دانلود از یه حدی میرینه تو سرعت . کسی میدونه چند روز این محدودیت ادامه داره ؟

6. 4 کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دوستان این موضوع که سرویس های نامحدود ART شاتل تا دو برابر حجمی که زده میشه دانلود کرد درسته ؟
    مثلا حداقل حجم اگر 22 گیگ زده تو سایت تا 44 گیگ همون سرعت اول را داره ؟ این درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان این موضوع که سرویس های نامحدود ART شاتل تا دو برابر حجمی که زده میشه دانلود کرد درسته ؟
    مثلا حداقل حجم اگر 22 گیگ زده تو سایت تا 44 گیگ همون سرعت اول را داره ؟ این درسته ؟
    شما مگه خودت آرت نداری؟ تا چند گیگ دانلود کردی تا الان که محدود نشدی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه humanaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من اینو فرستادم شاتل واسه شکایت در جواب!!
    اینم متن شکایتم به شاتل: سلام. ممنون که سریع پیگیری میکنین. امروز صبح از پشتیبانی شاتل تبریز تماس گرفتن که آقا شما مشکل پینگ داری ؟ گفتم بله. گفت کجا رو پینگ میگیری ؟ گفتم 8.8.8.8 'گفتن خوب نشد که ملاک ما پینگ داخلی شاتله و اون حداکثر پینگی که تو قرارداد نوشتیم مربوط به پینگ داخلی شاتل میشه و برای اینترنت پینگ 300 تا 350 خوب و عاددیه و همه شرکت ها اینجورین . گفتم من از مخابرات 80 تا 140 و از وایمکس ایرانسل 120 تا 140 میگیرم. گفتن اونا کلاهبردارن و پینگاشون واقعی نیست. اینا تو روتررشون گفتن که هر کی 8.8.8.8 رو پینک کنه پینگ خودشونو نشون بده. من تعریف کیفیت شاتل رو خیلی شنیده بودم. حالا نمیدونم از شانس منه که اینجوری شده یا از شانس منه که تو یه بازه ای که اینطوری شده من اومدم یا کلا همینجوری بوده و کاربرای شاتل حالیشون نیست و فکر میکنن که خوبه .... من مشکلاتم رو واضهتر و کاملتر و روشنتر میگم دوباره :
    1-اون latency حداکثر 130 که تو قرارداد و سایت نوشته شده بود برا من ملاک بود. چون من گیم بازی میکنم آنلاین و به پینگ زیر 200 و بدون timeout نیاز دارم که در حال حاضر شما ندارین. اون عکسی رو که پیوست کردم ملاحظی بکنین.
    2-پینگ من الان وضعیتشو میبینین توی عکس. این ماله مسیر آذربایجانه. وقتی با مسیر فرانسه وصل میشه اوضاع خیلی بدتره.
    3-سرعت من کلا از بعد از ظهر میاد پایین و بعد ساعت 8-9 شب به کمتر از 70-80KBps میرسه و timeout و package lost هم که به شدت افزایش پیدا میکنه که حتی وب گردی رو هم خراب میکنه
    4- مسیر ارتباطی من بدون restart کردن مودم و خود به خود از آذربایجان به فرانسه و بالعکس عوض میشه که این باعت disconnect شدن گیم و vpn میشه. این مورد رو جای دیگه ای ندیده بودم فقط تو شاتل دیدم. و این خودش به تنهایی خیلی مشکل ساز میشه.
    5-حالا این پینگ هم به کنار من مجبور شدم از ------ یه vpn داخل ایرانه مخصوص کاهش پینگ بگیرم که فعلا کارمو را میندازه اگه شبکه اینترانتتون timeout نداشته باشه .... دیگه برا این نمیتونین بهانه بیارین که از سرور فیلترینگ رد میشه و نم نمیدونم firewall داره و از این جور چیزا که پشتیبان مهترمتون تحویل من دادن. این که شبکه داخلی خود شاتل 11% timeout داره واقعا باعث شرم ساریه و نمیتونین براش عذر و بهونه ای بیارین و باید قبول کنین که شبکتون مشکل داره

الا جواب دادن
    با سلام و احترام

مشترک گرامی

با استعلامی که صورت گرفت ، ping 8.8.8.8 از ایران بین 250 تا 450 در حالت عادی شبکه نرمال می باشد.
    و زمانی که ping 85.15.1.14 که ! از DNS های شاتل می باشد ، درحالتیکه کمتر از 120 باشد ، نشان دهنده این است که packet های شما تا خروجی شاتل و سپردن packet به روتر های شرکت زیر ساخت ، بدون مشکل می باشد.
    و افزایش ping time بعد از خروج packet از روتر های شاتل می باشد.
    بههمین خاطر متاسفانه برای کاهش این ping time کار خاصی نمی توان صورت داد.
    !!

الا یکی بگه چطوری پولم رو بکشم از اینا بیرون هنوز 1 هفته هم نشده!!

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من تازه همین دیروز نت نامحدود ART شاتل گرفتم اطلاع ندارم محدودیتش چطور هست
    یکی از دوستان توی همین جا گفته بود تا 90 گیگ هم یهش کاری نداشتن و سرعت همون 300 بوده ...
    کیفیت نت شاتل واسه من خوب بوده تا الان بین فن آوا و آسیاتک که قبلا داشتم کیفیت شاتل از همه بهتر بوده
    خیلی خوب page باز میکنه ....

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من تازه همین دیروز نت نامحدود ART شاتل گرفتم اطلاع ندارم محدودیتش چطور هست
    یکی از دوستان توی همین جا گفته بود تا 90 گیگ هم یهش کاری نداشتن و سرعت همون 300 بوده ...
    کیفیت نت شاتل واسه من خوب بوده تا الان بین فن آوا و آسیاتک که قبلا داشتم کیفیت شاتل از همه بهتر بوده
    خیلی خوب page باز میکنه ....
    داداش گلم من از شاتل لند دانلود کرده بودم 90 گیگ شده بودا(2 ماه دانلود از شاتل لند رایگان بود) وگرنه وقتای عادی نمیشه اون همه دانلود کرد،من آرت 5 دارم حداقل دانلودم هم 26 گیگ هست ولی مجموع مصرف این ماهم (دانلود و ارسال) 32 گیگ شده(حدود 65 گیگ هم از شاتل لند برداشتم که رایگان هست اونو حساب نمیکنیم).

الان من از حداقل دانلودم 6 گیگ هم عبور کردم ولی اصلا سرعتم کم نشده،شما هم اگه از 22 گیگ بگذرید سرعتتون کم نمیشه ولی دیگه شورشو دربیارید سرعتت میاد نزدیک صفر

12. این کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان این رانژه خط توی شاتل دقیقا چقدر طول میکشه ؟

با امروز شده 13 روز و هنوز وصل نشده . خداییش های وب هرچیزیش بد بود حداقل سریع وصل میکردند

به نمایندگی زنگ میزنم میگه اس چهارم باید بیاد تا الان سه تا اومده و اون آخری هم چهارشنبه هفته پیش بود یک هفته یعنی طول میکشه رانژه خط ؟

من بیشترین زمانی که کارم طول کشیده 10 روز بوده این الان خیلی طول کشیده ؟ یا کلا روند شاتل اینه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •