تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 752 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت aida-anathema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Tehran

14

خواهش می کنم دوست عزیز
    1. اگه جای شما بودم اولویت انتخابم می شد تعداد نظرات موافق اما آیا از نظر دوستانتون و تجربه صوتی آنها درباره هدفونهای فلیپس مطمئن هستید؟
    معمولآ وظیفه اصلی هدفونها این هست که صدایی که به آنها انتقال داده می شه پخش کنند و بعید می دونم چیزی اضافه تر از صدای اصلی برای شما پخش کنند یا به طور ساده تر هدفون خیلی زحمت خواهد کشید همون صدایی که بهش اعمال شده را با همون کیفیت پخش کنه بدون کم و زیاد. این مسئله اغلب برای هدفونهای ارزان قیمت و برندهایی که تجربه تولید هدفون حرفه ای را ندارند همیشه اتفاق نخواهد افتاد.
    به هر حال نمی تونم در یک جواب کلی غلط یا صحیح بودن نظر دوستان شما رو تایید کنم.
    پیشنهاد می کنم سرمایه گذاری بهتری برای خرید هدفون از یک برند بهتری بکنید تا بعدها از این تجربه بتونید استفاده کنید در این صورت هست که حداقل با جنس صدای یک برند خوب سازنده هدفون آشنا خواهید شد هر چند مورد پسند شما نباشه.

2. دوست عزیز مشخص نکردید که چه نوع هدفونی از نظر ظاهر نیاز شما رو برطرف میکنه تا بتونیم شما رو راهنمایی کنیم.

3. دور از جون شما ، اتفاقآ سوال پرسیدن خیلی خوب هست به شرط اینکه به جواب دریافتی با دقت توجه کنید و به خاطر بسپارید تا مجبور به پرسیدن دوباره نشید و وقت شما هدر نره دوست من.

شمه هم موفق باشید.
    مرسی از راهنماییتون
    ویژگی های هدفونی که می خوام:
    1- Inear
    2- قیمت ترجیحا تا 50
    3- سبک و راحت باشه و پس از 2-3 ساعت گوش دادن سردرد نگیرم.
    4- کیفیت صدا بالا
    5- بتونه از صدای دالبی surround پشتیبانی کنه
    6- قدرت بیس بالا
    7- برای موبایل می خوام ولی یه mp3 player هم دارم شاید بعضی وقتا به اون وصلش کنم
    8-سبک های موسیقی هم بیشتر پاپ و راک گوش میدم.تک و توک هم سنتی و کلاسیک.

ممنون میشم اگه تو خرید هدفون کمکم کنید.دیگه ریش و قیچی دستتون.یه مدل خوب بهم معرفی کنید.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دو.ستان ..
    خسته نباشید ...
    میخواستم برای مصرف خانگی ( tv ) گاهی هم xbox هدفون بی سیم بگیرم ...کل پاساژ پایتخت رو زیرو رو کردم ...بهترین برند رو AKG مدل k 912 رو بهم معرفی شد ...
    قیمت ها هم پراکنده بود...از ۱۴۰ میگفتن تا ۱۶۰ ...یه جا تو طبقه ۴ یا ۵ بود که با گارانتی شرکتی معروف ( که اسمشو یادم نیست ) میداد ۱۱۵ که میگفت شرکت گارانتی کننده بهش offer داده ...
    حالا بنده چه کنم دوستان ...
    جرا بی سیم میخوام بگیرم ...چون بیشترین کاربردش برای پدرمه..چون سیم دار اذیتش میکنه ...خودمونم کمو بیش خیلی کم استفاده میکنیم ..در ساعات دیر وقته شب ...
    حالا دوستان چه پیشنهادی میکنند ؟؟؟ غیر از این مدل هم میتونم گیر بیارم ...
    میگفتن فیلیپس خیلی سنگینه ...به دل خودمم نچسبید ...هدفونی باشه که صدای بیخودی نده ...زق زقم نکنه ...راحت باشه و لذت اهنگ هم بده ...
    ---
    پاورقی : چند کاناله پیدا میشه یا نه ؟؟
    یه زمانی مجله تخصصی صدا A4TECH رو خوب معرفی کرد که رده ۲۰۰ تومون بود ...تو پاساژ که اصلا میگفتن چی هست این ؟؟؟

ممنون از راهنماییتون ...فقط اگه بتونید تا فردا بهم بگید چون تا فردا باید تهیه کنم ...
    سلام به شما

دوست عزیز چون قیمت محصولات AKG اینجا معمولآ بیش از دو برابر قیمت دلاری هست اگه AKG K912 به شما قیمت 115 دادن خوب هست چون حدود قیمت دلاری اون 85 دلار هست.
    اگه میشه یه چهار پنج طبقه دیگه هم برید بالاتر شاید قیمت مناسب تری هم گیر اومد(به شوخی)

بله هدفون چند کاناله یا به عبارتی Surround هم هست اما اکثرآ مناسب کاربرد شما نیستند و بیشتر مناسب PC هستند. مثلآ Logitech G35 که قیمتش حدود هزینه شما هست.
    چون خواهان نداره فروشنده ها هم خودشون رو درگیر حتی اسمشون هم نمی کنند.

شما هم موفق باشید.

مرسی از راهنماییتون
    ویژگی های هدفونی که می خوام:
    1- Inear
    2- قیمت ترجیحا تا 50
    3- سبک و راحت باشه و پس از 2-3 ساعت گوش دادن سردرد نگیرم.
    4- کیفیت صدا بالا
    5- بتونه از صدای دالبی surround پشتیبانی کنه
    6- قدرت بیس بالا
    7- برای موبایل می خوام ولی یه mp3 player هم دارم شاید بعضی وقتا به اون وصلش کنم
    8-سبک های موسیقی هم بیشتر پاپ و راک گوش میدم.تک و توک هم سنتی و کلاسیک.

ممنون میشم اگه تو خرید هدفون کمکم کنید.دیگه ریش و قیچی دستتون.یه مدل خوب بهم معرفی کنید.
    دوست عزیز با توجه به شرایط شما مناسب تر از Creative EP-830 فکر نکنم گیرتون بیاد چون هم قیمتش حدود 45 هست و هم بیس خوبی داره و هم کیفیت صدای خوبی به نسبت قیمت و اینکه مبایل با توجه به پیشرفتهای زیادی که کرده چندان کیفیت صدای خوبی به نسبت یک پلیری که صرفآ برای پخش موسیقی ساخته شده ، نداره.
    بهتر از این هدفون باید تقریبآ معادل دو برابر هزینه کنید که خیلی فاصله با هزینه در نظر گرفته شما داره.
    دوست عزیز صدای Dolby Surround در حقیقت صدای چند کاناله بوده نه صدای استریو دو کاناله و چطور امکان داره این صدای چند کاناله توسط یک هدفون دو کاناله (استریو) پخش بشه.
    البته بعضی از پلیرها Dolby Stereo پخش می کنند که در واقع با یک ماتریس تبدیل عملآ میان و اون چند کانال صدای Dolby Surround را به استریو و دو کاناله تبدیل میکنند. و در نهایت خیلی اختلاف فضایی خواهند داشت به خصوص برای کاربرد ما که هدفون هست.
    به هر حال به تمام پلیرهایی که خروجی برای هدفون دارند شما می تونید هر هدفونی که مناسب باشه وصل کنید و برای هدفون هم هیچ فرقی نخواهد کرد که صدایی که داره پخش میشه Dolby Stereo یا Dolby Surround یا یک صدای استریو معمولی هست.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:48. دليل: پست متوالی

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شما اشتباه تایپی ما رو ببخشید
    خب تلفظش هم همون باس میشه دیگه!..
    دوست عزیز میشه گفت 2 + 2 = 4 رو بلدم اما تعریف به دست آوردن یا محاسبه اون رو بلد نیستم یا نمی دونم چطوریه؟
    به موضوع تاپیک نامربوطه و توضیح نمیدم. اگه مقداری به جمله م فکر کنید خودتون متوجه میشید. مثالهای بی شماری هم میشه زد.

// نقل قول هایی که از جملات فوق گرفته بشه پاسخ داده نمیشه

---
    دوست عزیز بهترین پیشنهاد موجود اینه که شما یک نگاهی به مشخصات Sony MDR-EX500 بکنید ببینید مناسب کاربرد شما هست.
    نمیدونم.
    البته قیمتش بیش از سقفیست که گفته بودم. تو سایت سونی زده 130 دلار.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر کلا برند سونی رو بهتر میدونید، میخواید از همین سایتش خودم بگردم پیدا کنم، هوم؟

راستی اگه میتونید توضیح بدید تفاوت دسته premium و comfort در صفحه زیر چیه (به غیر از قیمتشون)
    کد:
    چون اگه قرار باشه پیدا کنم از همین دو دسته باید بیابم.

راستی، از اون تاپیک که کدش رو گذاشته بودید:
    کد:
    شما میگید ایرباد اونهاییست که ضائده پلاستیکی ندارند در حالی که این طور نیست بلکه کلا به هدفونهای کوچیک چه in-ear چه out-ear ایرباد میگن. به این عکس از سایت سونی نگاه کنید:

کد:

---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

راستی از این کیفا تو ایران نیست؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    توی خودم

پيش فرض

همون بیس هستش که از لحاظ ریشه یابی لغت هم با منطق انسان همخوانی داره ( همونطور که رضا جان گفتن دیگه)

شما میگید ایرباد اونهاییست که ضائده پلاستیکی ندارند در حالی که این طور نیست بلکه کلا به هدفونهای کوچیک چه in-ear چه out-ear ایرباد میگن. به این عکس از سایت سونی نگاه کنید:
    قانون خیلی خاصی نداره که از فضا اومده باشه
    معمولش همونیه که برادر رضا گفت میتونی 1 نگاه به اینجا هم بکنی

کد:
    خیلی جاها دیدم که به in ear ها ear bud میگن (که غلط نیست البته) ولی اگر یک موقع هردوتاشون رو بکار بردن باید تفاوت بینشون قائل بشی
    out ear" منظورت همون به فارسی دور گوشی - سایز بزرگ و ... هستش ( من تا حالا چنین اصطلاحی نشنیدم)؟
    من ندیدم تا حالا به اینا ear bud بگن
    Last edited by Heart Banger-97; 10-06-2011 at 17:47.

5. 2 کاربر از Heart Banger-97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز تنها اشتباه غیر عمد و سهوی من توی اون پست فقط تایپ کردن Base به جای Bass بود که تنها دلیلش آماتور بودن سرعت تایپ من و کم دقتی هنگام تایپ با عجله بوده.
    به هر حال تمام مطالب اون پست کاملآ صحیح بوده و هر جا شک و شبه ای دارید می تونید توضیح بخواهید.

نمیدونم.
    البته قیمتش بیش از سقفیست که گفته بودم. تو سایت سونی زده 130 دلار.
    کد:
    دوست عزیز هدفونی که به شما پیشنهاد شد یکی از بهترین هدفونهای توی همین رده قیمت هست و برای قیمت بهتره که قیمتش رو از بازار فروش بگیرید مثلآ اینجا:
    کد:
    اگر کلا برند سونی رو بهتر میدونید، میخواید از همین سایتش خودم بگردم پیدا کنم، هوم؟
    دوست عزیز بهترین برند موجود در این رده قیمت با توجه به بازار داخل و نسبت قیمت به کیفیت فعلآ Sony هست.
    و اینجا هیچ کس به زور راهنمایی نمی کنه به هر حال تصمیم گیرنده نهایی خود شما هستید.

راستی اگه میتونید توضیح بدید تفاوت دسته premium و comfort در صفحه زیر چیه (به غیر از قیمتشون)
    کد:
    چون اگه قرار باشه پیدا کنم از همین دو دسته باید بیابم.
    هدفونهای رده Premium هدفونهایی هستند که از نظر عملکرد و کیفیت صدا در رده بالاتر از هدفونهای Comfort که برای استفاده روزانه درنظر گرفته شده اند.
    سری Premium به خصوص اون مدل 1000 که یکی از تولیدهای خوب سونی در این کلاس هست بیشتر برای کاربرد حرفه ای ساخته شده اند.

راستی، از اون تاپیک که کدش رو گذاشته بودید:
    کد:

کد:
    [COLOR="Silver"]
    دوست عزیز اگه منظورتون از "ضائده" همون ، زائده اضافی هست ، که بعضی از شرکتهای سازنده تمایلی به بکار بردن اسامی که مورد قبول همه نیست ندارند . به هر حال بعضی از شرکتها هم به دلیل اینکه دوست ندارند خریدار خودشون رو زیاد معطل سوال پرسیدن و به دنبال معنی کلمات گشتن نکنن و وقت خریدار فقط صرف گشتن به دنبال شماره کارت اعتباری بشه و دگمه خرید رو بزنند از این جور اصطلاحات هر چند حرفه ای تر اجتناب می کنند ولی به جای خودش ازش استفاده میکنند مثلآ توی User Manual های خودشون.
    و در آخر چیزی به اسم out-ear هایی که شما فرمودید نداریم و اصل بخش بندی به این صورت هست:
    1. In Ear: که هدفونهایی هستند که درون گوش یا چسبیده به خود گوش قرار بگیرند.
    2. Over Ear : که هدفونهایی هستند که در اطراف گوش یا با فاصله نزدیک از گوش قرار می گیرند.
    out-ear .x: که شما معرفی کردید ظاهرآ باید این طوری باشه که هدفونهایی که خارج از فضای نزدیک گوش هستند که فکر کنم می شه اسپیکر.

راستی از این کیفا تو ایران نیست؟
    اطلاعی ندارم
    اگه خیلی از این کیف خوشتون اومده می تونید یک هدفون Sony MDR-EX700 بخرید چون این کیف جزو لوازم این هدفون هست.
    البته همین Sony MDR-EX500 که به شما پیشنهاد شده بود مشابه همین کیف هم همراهش هست.

شما هم موفق باشید.

داره خودمونی میشه S3pEhR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام من يه هدفون واسه گوشيم ميخوام قيمت تا 100 تومن . كانتري گوش ميدم

نظرتون راجه به اين مئل چيه

aurvana-in-ear

مشخصات
    نام شرکت سازنده
    کریتیو

مدل
    Aurvana In-Ear

هدفون
    نوع تکنولوژی
    Headphones - binaural

فرکانس پاسخ دهی
    20 - 20000 Hz

امپدانس
    42 Ohm

حساسیت
    115 dB

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

البته همین Sony MDR-EX500 که به شما پیشنهاد شده بود مشابه همین کیف هم همراهش هست.
    از کجا باید بگیرمش؟ و بطور کلی از کجا باید مطلع بشم این مدل یا هر مدل دیگه ای در ایران هست یا نه؟
    در سایت سونی ایران مدلهای کمی رو زده.

نمیدونم چرا در سایت سونی توضیحی برای دسته بندیها ننوشته...
    فرق دسته EB یا با EX ها چیه؟ البته میدونم اولی یعنی Extra Bass. مثلا آیا اینها باسشون از EX ها بیشتره؟
    کد:
    منظور از 13.5mm drivers چیه؟
    در جای دیگری 9mm driver دیدم.

کد:
    ممنون

خیلی جاها دیدم که به in ear ها ear bud میگن (که غلط نیست البته) ولی اگر یک موقع هردوتاشون رو بکار بردن باید تفاوت بینشون قائل بشی
    در اون لینک ویکی پدیایی که دادید ایرباد رو یکی از انواع این‌ایر ها معرفی کرده. (نوع دیگر رو این‌ایر مانیتور گذاشته که همون پلاستیکی دارهاست)
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:49. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

aurvana-in-ear

مشخصات
    نام شرکت سازنده
    کریتیو

مدل
    Aurvana In-Ear

هدفون
    نوع تکنولوژی
    Headphones - binaural

فرکانس پاسخ دهی
    20 - 20000 Hz

امپدانس
    42 Ohm

حساسیت
    115 dB

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

aurvana-in-ear

مشخصات
    نام شرکت سازنده
    کریتیو

مدل
    Aurvana In-Ear

هدفون
    نوع تکنولوژی
    Headphones - binaural

فرکانس پاسخ دهی
    20 - 20000 Hz

امپدانس
    42 Ohm

حساسیت
    115 dB
    دوست عزیز احتیاجی نیست مشخصات هدفون مورد نظرتون رو توی پستتون بزارید اگه کسی بتونه شما رو راهنمایی کنه به راحتی با توجه به مدلی که شما فرمودید می تونه نظرش رو بگه.
    به هر حال این هدفونی که شما انتخاب کردید به اندازه پولی که بابتش میدید که کیفیت نداره و اگه دوست دارید از کریتیو خرید کنید بیشتر از 50 هزینه نکنید.

و یک بار پست زدن کافی هست اگه کسی نتونست شما رو راهنمایی کنه اگه 10 تا دیگه هم پست بدید فایده ای نداره دوست من.

شما هم موفق باشید.

از کجا باید بگیرمش؟ و بطور کلی از کجا باید مطلع بشم این مدل یا هر مدل دیگه ای در ایران هست یا نه؟
    دوست عزیز باید تشریف ببرید بازار و جستجو کنید احتمالآ به سختی گیر بیاد. برای متوجه شدن موجودی بازار داخل هیچ فرمول یا لیستی وجود نداره دوست من امروز یک نوع هست فردا نیست.

در سایت سونی ایران مدلهای کمی رو زده.
    دلیلش اینه که اونها فقط همین چند نمونه را وارد کرده اند.

نمیدونم چرا در سایت سونی توضیحی برای دسته بندیها ننوشته...
    دوست عزیز دلیلش به شما گفته شده ولی فراموش کردید دیگه.
    دلیلش اینه که سایتهای تجاری متنی برای کالای خود انتخاب می کنند که خریدار به هیچ عنوان درگیر جزییات نشه و فقط با یک یا نهایتآ دو جمله بتونه همه رو با هم مقایسه کنه و سریعآ و دست پر از سایت خارج بشه و این مسئله نه تنها برای سایتهای خارجی بلکه برای سایتهای داخلی هم وجود داره.

فرق دسته EB یا با EX ها چیه؟ البته میدونم اولی یعنی Extra Bass. مثلا آیا اینها باسشون از EX ها بیشتره؟
    کد:
    دوست عزیز اگه یک کمی بیشتر دقت می کردید فقط دو سری مدل در گروه هدفونهای Permium هست که:
    1. EX: که این سری صدای شفاف تر و یک دست تری دارند و بیشتر برای کارهای حرفه ای تر استفاده خواهند شد.
    2. XB: که این سری صدای خوبی داشته اما بیس این دسته هدفونها یک کمی نسبت به بقیه بیشتر بوده و برای کاربردهای آماتوری ترجیح داده میشوند.

البته فراموش نکنید که برند سونی جنس صدای متعادلی داره و این سری XB برای جلب توجه کسانی هست که به دنبال استفاده تفریحی از هدفون هستند و صدای یک دست مانیتور مانند هدفونهای صونی را نمی پسندند.

منظور از 13.5mm drivers چیه؟
    در جای دیگری 9mm driver دیدم.

کد:
    ممنون
    لطفآ برای اطلاعات بیشتر به اینجا سر بزنید البته پست شماره 18:
    کد:
    شما هم موفق باشید.

در اون لینک ویکی پدیایی که دادید ایرباد رو یکی از انواع این‌ایر ها معرفی کرده. (نوع دیگر رو این‌ایر مانیتور گذاشته که همون پلاستیکی دارهاست)
    دوست عزیز
    خوب این همون توضیحی است که پست قبل به شما داده شده بود که:

1. In Ear: که هدفونهایی هستند که درون گوش یا چسبیده به خود گوش قرار بگیرند.
    2. Over Ear : که هدفونهایی هستند که در اطراف گوش یا با فاصله نزدیک از گوش قرار می گیرند.

این هم از ویکی:
    In-ear monitors (also known as IEMs or canalphones) are earphones that are inserted directly into the ear canal
    ترجمه صحیح:
    in-ear monitors (همچنین به عنوان IEM ها یا canalphone ها) گوشی هایی هستند که مستقیمآ داخل کانال گوش قرار میگیرند.

این هم از ویکی:
    Earbuds or earphones are headphones of a much smaller size that are placed directly outside of the ear canal, but without fully enveloping it.
    ترجمه صحیح:
    Earbud ها یا گوشی ها ، هدفونهایی با اندازه خیلی کوچکتر که بطور مستقیم و در خارج از کانال گوش قرار میگیرند اما بدون آنکه به طور کامل آن را بپوشانند.

به هر حال هر دو از انواع In-ear هستند اما با کاربردی متفاوت که از همین نظر اسمی متفاوت برای آنها انتخاب شده تا از هم قابل تفکیک باشند.

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:47. دليل: پست متوالی

11. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

صفحه ي قبل بود فكر كردم كسي نديد !

شما چي پيشنهاد ميكنيد ؟؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •