فکر کنم فقط مدل مشکی رنگش چیپ برادکام داره. الان هم فقط سفیدش تو بازار پیدا میشه
فکر کنم فقط مدل مشکی رنگش چیپ برادکام داره. الان هم فقط سفیدش تو بازار پیدا میشه
با اینکه اینجا جاش نیست اما وظیفم میدونم بگم
به هیچ وجه مودم 2750 نخرید پوشش بسیار بسیار ضعیفی داره.
خوبه
هیچ مشکلی وجود نداره
دوستان من دو تا خط دارم وقتی یک خط وصله همه چی اوکی هست ولی وقتی خط دوم روشن می کنم نویز شدید هم روی خط اول هست هم خط دوم تا الان کسی همچین مشکلی داشته ؟
سیم هم استاندارد هست 0.6 روکش دار
سلام روز بخیر
من قبلا سوال کردم ولی جوابی دریافت کردم . یکبار دیگه گفتم بپرسم شاید دوستان بتونن راهنمایی کنن
اخیرا اینترنت ما خیلی خیلی قطع و وصلیش رفته بالا . پس از پیگیریهای بسیار ، رئیس مخابرات منطقه اعلام کرد که پهنای باند 10 مب باز شده ، مشکل اینجاست که تا 400 متری مخابرات بهترین سرعت و کیفیت رو بدون قطعی دریافت میکنن ولی مابقی مثلا من که 2 کیلومتر فاصله دارم ، قطعیم به شدت میره بالا و کاریش نمیشه کرد .
میخواستم ببینم ایا چنین چیزی صحبت داره ؟ مودم هوایی دارم که خود مخابرات داده ، آیا تهیه یک مودم قویتر و بهتر میتونه روی کیفیت تاثیر داشته باشه ؟
این عکس statue مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
کسی جواب سوال ما را نداد؟
مواقعی که می بینی نویز شدید بالاست مودم سریع می بری سر خط منظور از سر خط جایی هست که مامور مخابرات سیم تلفن تحویل میده ...!
یادت باشه ارتباط سیم سر خط و سیم کشی ساختمان باید قطع بشه برای چک کردن لپ تاپ داشته باشی بهتر نداری مودم بی سیم با گوشی می تونی وضعیت خط ببنی اگه وضعیت نرمال شد یعنی نویز از سیم کشی داخل ساختمان هست اگه درست نشد وضعیت مثل قبل موند مشکل از سمت مخابرات یا شرکتی که اینترنت می گیری هست
به سر خط وصله اماچجوری ارتباط سیم سر خط و سیم کشی ساختمان رو قطع کنم؟
چطوره؟
![]()
Last edited by nima1221; 12-12-2014 at 17:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)