تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 427 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

منم کوچیک شما محمد هستم ...
    اینم فایل مین جدیدترین فریمور W810i :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم FS مربوط به اون :
    کد:
    خوب مصطفی عزیز من خیالم از شما راحته ! یعنی از عهده کارتون بر می آیید و به مشکل بر نمی خورید ...
    خواهشا دوستانی که ناواردن دست به هیچ کاری نزنند چون حوصله کل کل کردن رو ندارم ...
    مصطفی جان اگر گوشیتون چنج هستش به مشکل بر می خورید و بعد از فلش رو پلیز ویت گیر میکنه ، 3 راه داریم تا به مشکل برنخورید :
    1 : گوشیتون رجیستر اصلی باشه
    2 : گوشیتون رو با باکس فلش کنید و بعدا خودتون N بار فلش کنید !
    3 : آپدیت
    البته متذکر بشم که 2 و 3 یه کار رو انجام میدن و اون اینه که رجیستر قاچاقیه رو از تو گوشی می پرونه و راه شما رو هموار می کنه ...
    آقا اینایی که گذاشتم فارسی نداره بعدا گله مند نشین از دستمون ولی من پیشنهاد می کنم که حتما دانلودش کنید و رو گوشیتون فلشش کنید.
    ( دعاشم رو به پای توحید شمس پور کنید )

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوستان يه چيزيرو بگم تا از اين به بعد راحتتر فريمور يا چيزاي ديگه اي كه لازم داريد رو پيدا كنيد اونم مجاني
    مطمئنا تا حالا از سايت 4shared دانلود كرديد چون يكي از معروفترين سايتهايي كه هست كه تو اين زمينه فعاليت ميكنه و هر چي بگي توش پيدا ميشه.
    خب بريم سر اصل مطلب:
    شما بايد به آدرس زير بريد
    کد:
    و بعد فريمور يا هر چيز ديگه اي رو كه لازم داشتيد اونجا جستجو كنيد به همين راحتي
    موفق باشيد

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

3

سلام دوستان
    بجای این کارها بهتره دنبال فروش گوشیتون باشید که بشدت خزوخیل شد رفت پی کارش... الأن هر کسی رو که میبینی یه دونه w810 دستشه...من که دیروز 190 فروختمش، متأسفانه این گوشی خیلی زود این بلا سرش اومد.

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    هر كي اين فريمور جديد رو امتحان كرده بگه از چه جهاتي از فريمور قبلي ( r4ea031 ) بهتر هست ؟
    و آيا ارزش داره فريمور را عوض كنيم ؟
    من فريمورم R4EA031 هست ارزشش را داره تا اين جديده را بريزم ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض مرسی از دوستان

منم کوچیک شما محمد هستم ...
    اینم فایل مین جدیدترین فریمور W810i :
    کد:
    اینم FS مربوط به اون :
    کد:
    خوب مصطفی عزیز من خیالم از شما راحته ! یعنی از عهده کارتون بر می آیید و به مشکل بر نمی خورید ...
    خواهشا دوستانی که ناواردن دست به هیچ کاری نزنند چون حوصله کل کل کردن رو ندارم ...
    مصطفی جان اگر گوشیتون چنج هستش به مشکل بر می خورید و بعد از فلش رو پلیز ویت گیر میکنه ، 3 راه داریم تا به مشکل برنخورید :
    1 : گوشیتون رجیستر اصلی باشه
    2 : گوشیتون رو با باکس فلش کنید و بعدا خودتون N بار فلش کنید !
    3 : آپدیت
    البته متذکر بشم که 2 و 3 یه کار رو انجام میدن و اون اینه که رجیستر قاچاقیه رو از تو گوشی می پرونه و راه شما رو هموار می کنه ...
    آقا اینایی که گذاشتم فارسی نداره بعدا گله مند نشین از دستمون ولی من پیشنهاد می کنم که حتما دانلودش کنید و رو گوشیتون فلشش کنید.
    ( دعاشم رو به پای توحید شمس پور کنید )
    اقایی محمد جون ...مرسی از لینکها....اره محمد جون کاری که می خوام کنم همونیه که شما حدسشو میزنی..بعد فلش با باکس خودم فلشش می کنم نه قبلش...این فریمور که درخواست کردم واسه بعد با باکی فلش کردن خواستم..دیگه اینقدر ها هم اماتور نیستیم ...در ضمن کل کال مال بچه هاست ادمها عقل و شعور دارن اول مطالعه کنن...بعد انتخاب کنن....بعضی ها فکر میکنن انجمن واسه اینه که بیان توش بخوابن..بگن حالا لقمه رو بگذارید دهنم!!!!من روزی که امدم انجمن بالغ بر 1000 صفحه رو از انجمن خوندم (همین تاپیک اون موقع 100 صفحه داشت)و بعد شروع به پست دادن کردم....بگذریم....

دوستان يه چيزي رو بگم تا از اين به بعد راحتتر فريمور يا چيزاي ديگه اي كه لازم داريد رو پيدا كنيد اونم مجاني
    مطمئنا تا حالا از سايت 4shared دانلود كرديد چون يكي از معروفترين سايتهايي كه هست كه تو اين زمينه فعاليت ميكنه و هر چي بگي توش پيدا ميشه.
    خب بريم سر اصل مطلب:
    شما بايد به آدرس زير بريد
    کد:
    و بعد فريمور يا هر چيز ديگه اي رو كه لازم داشتيد اونجا جستجو كنيد به همين راحتي
    موفق باشيد
    مرسی توحید....عالی بود
    سلام دوستان
    بجای این کارها بهتره دنبال فروش گوشیتون باشید که بشدت خزوخیل شد رفت پی کارش... الأن هر کسی رو که میبینی یه دونه w810 دستشه...من که دیروز 190 فروختمش، متأسفانه این گوشی خیلی زود این بلا سرش اومد.
    2 کلام هم از مادر........
    سلام
    هر كي اين فريمور جديد رو امتحان كرده بگه از چه جهاتي از فريمور قبلي ( r4ea031 ) بهتر هست ؟
    و آيا ارزش داره فريمور را عوض كنيم ؟
    من فريمورم R4EA031 هست ارزشش را داره تا اين جديده را بريزم ؟
    دوست عزیزاین حرفها که می زنم همش تجربم هست:این فکرها رو بریز دور...فریمور جدید...قدیم رو ول کن....الان به دلت رجوع کن..به گوشیت نگاه کن...ایا مشکلی داری با این فریمور؟ایا سرعتش مناسبه؟یا اینکه نه سرعتش کم شده؟اگه کم شده با راه حل هایی مثل مستر ریست و....حل شده یا نشده؟اینجور مسائل رو مد نظر قرار بده اگه دیدی مشکلی داره نرم افزار گوشیت ...اون موقع به فکر عوض کردن فریمور باش...وگرنه تا زمانی که باهاش مشکلی پیدا نکردی اصلا دست بهش نزن...دقیقا عین اینه که شما با سیستمت کارهای فوق تخصصی اصلا نمیکنی....بعد ویندوز اکس پی سرویس پک 2 عین هلو کار می کنه...بعد بخواهی ببینی ایا سرویس پک 3 خوب هست یا نه؟!!!
    فرضا خود من...بعد این همه مدت و کار روی سخت افزار تازه میخوام درباره ی نرم افزار گوشی یاد بگیرم...چون تا الان لزومی نمیدیدم بلد باشم...الان که رجیستر ازاد شده...حالا لازمه که هر کسی که دوست داره این اموزش ها رو یاد بگیره.....
    منم اگه میخوام اپدیت کنم...برای اصل کردن سریال گوشیمه...یعنی یک دلیل 100 درصد موجه
    اشما دوستان عزیز..شما هم دلیلتون برای تغییر فریمور موجه؟اگه موجه بسم الله..وگرنه بهش فکر نکنید
    شاد باشید

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

یه پست اضافی :
    من کشته مرده پست دادنتم مصطفی جان ...
    همه رو یه جا جمع می کنی بعد یه جا جواب میدی !
    حالا ما شدیم مثل دو تا دوست واقعی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب اگه خدا قسمت کرد ما هم با استفاده از نرم افزار سونی اریکسون گوشی سریال چنجمون رو طی چند روز آینده آپدیت میکنیم ببینیم چی میشه!
    اون چیزی ما این چند روزه از بچه های این فروم یاد گرفتیم اینکه سریال چنج با سونی اریکسون آپدیت بشه سریال اصلی میشه و میشه با far هکش کرد و نیازی به فلش با باکس نداره درسته؟

داره خودمونی میشه meddler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعاً برات متأسفم آقای mostafa_khan، من فکر نمی کنم اینجا به جنابعالی توهینی کرده باشم یا شاید اینجا شما احساس صاحب خونه بودن بهتون دست داده که به خودتون اجازه می دید راحت به هر کس دلتون خواست توهین کنید.
    در ضمن در اینکه این گوشی خز شده و داره جانشین 6600 میشه که شکی نیست، چند روز پیش جایی بودیم که برای اومدن حاجی می خواستن گوسفند قربونی کنند، طرف که گوسفند رو آورده بود تا اومد سرش رو ببره یهو گوشیش زنگ زد، فکر می کنید گوشیش چی بود؟ W810. با پائین اومدن قیمتش هم دیگه روز به روز افراد بیشتری دارن این گوشی را میخرن تا جایگزین 6600 شون کنند. حالا اگه شما نظر دیگه ای داری نظرت محترمه ولی اگه یکم بیشتر دقت کنی خودت می بینی از هر 10 نفر 9 نفر W810 دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حالا یه سوال از ستاره دارا! من بعد از آپ دیت کردن با پیغام:incorect sim رو برو شدم، تازه سریال هم تغییر نکرد! وقتی بردمش علاالدین، بهم گفت فلش کردن لازم نداره!!!! وسلش کرد به کامپیوتر و تو 30 ثانیه داد دستم و گفت ببین درسته؟!؟! دیدم همه چیش درسته و آکوستیک صدا و منوهاش هم سر جاشه! شما فکر میکنین چیکار کرده؟ مگه نباید فلشش میکرد؟ در ذمن آقا mostafa- khan ما خیلی کوچیکتیم تا حالا نشده یه بار غیر حق چیزی بگی...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

واقعاً برات متأسفم آقای mostafa_khan، من فکر نمی کنم اینجا به جنابعالی توهینی کرده باشم یا شاید اینجا شما احساس صاحب خونه بودن بهتون دست داده که به خودتون اجازه می دید راحت به هر کس دلتون خواست توهین کنید.
    در ضمن در اینکه این گوشی خز شده و داره جانشین 6600 میشه که شکی نیست، چند روز پیش جایی بودیم که برای اومدن حاجی می خواستن گوسفند قربونی کنند، طرف که گوسفند رو آورده بود تا اومد سرش رو ببره یهو گوشیش زنگ زد، فکر می کنید گوشیش چی بود؟ W810. با پائین اومدن قیمتش هم دیگه روز به روز افراد بیشتری دارن این گوشی را میخرن تا جایگزین 6600 شون کنند. حالا اگه شما نظر دیگه ای داری نظرت محترمه ولی اگه یکم بیشتر دقت کنی خودت می بینی از هر 10 نفر 9 نفر W810 دارن.
    mostafa-khan حق داشت! بدون مقدمه میپری وسط یه چیزی میگی و میری تازه میخوای هیچی نگن؟؟؟وقتی که همینا 100 بار گوشیشونو خراب میکنن، تا یه بار درست بشه و بیان به ما بگن تا مال ما هم خراب نشه! بعدش هم، آقا جون حالا کی گفت اینجا ایستگاه نظرسنجیه که شما اومدی نظر میدی؟؟ در ضمن اگه شما نمیدونی، بدون که الان جای 6600 که میگفتین خز شده، k750 -ه نه w810!!! تازه! همیشه گوشیهایی به گفته خودتون "خز" شدن نه فقط به دلیل ارزون بودنه! بلکه به این خاطره که خوب در اومده! 6600-ی که شما میگی، چرا بعد این همه سال قیمتش از 140-150 تومن پایین نمیاد؟؟؟ تازه این گوشیها موقعی که خراب بشه، از بقال سر کوچتونم میتونی لوازمشو گیر بیاری!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •