اتفاقا فیفا 14 یه سرو گردن از 13 خیلی بهتره پچ نصب کنید + پچ های گرافیکی بازی میشه هلو
اتفاقا فیفا 14 یه سرو گردن از 13 خیلی بهتره پچ نصب کنید + پچ های گرافیکی بازی میشه هلو
اینم لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اخرین پچیه که اومده . واسه نصبش باید پچهای قبلی رو که تو خود همین صفحه نوشته چه پچهایی رو نصب کنی . انگلیسیت که خوبه نحوه نصبش هم بخون . فقط بعد از اپدیتهای فیفا باید این پچ نصب بشه .
![]()
من خیلی به داور بازیم توجه ندارم ولی شده که تو بعضی بازیها داورها یا به نفع میگیرن یا همینطوری الکی کارت میدن . احتمالا همین داوره بوده .
دیگه اینم یه نظریه . البته مشکل کسایی که میگن 13 بهتر بود گرافیک بازی نیست .
به هر حال خدا کنه همین چند تا باگی که داره هم برطرف بشه . چون اگه منکر باگهای دیگه اش بشیم واقعا هوش مصنوعی بازی مشکل داره . نه اینکه ضعیف باشه . بلکه مشکل یا همون باگ داره که خیلی هاش مربوط به دروازه بان میشه . دیگه اینو که فکر کنم همه متوجه شده باشن تا الان .
مرسی عزیز...................
یه سوال
تو pes میشه یه تیم ساخت بعد کل بازیکن های مطرح تیم های دیگه رو انتقال بدی تو تیم خودت به صورت دستی .
خارج از کریر تو فیفا 14 همچین کاری نمیشه کرد ؟
ولی فکر کنم بتونیم یه تیم ورداریم و به صورت دستی بازیکن ها رو انتقال بدیم ، درسته ؟
--------------------------
هیچ راه حلی وجود نداره من سانتر از جناحین رو درست کنم . یا اونور 18 فرود میاد یا از بس کات بر میداره میره پشت 18 یا پشت دروازه فرود میاد . فقط تو بازی اینجوریه و تو تمرین اصلا اینطور نیست.
انواع روش تست کردم
1- کلید lb رو میگیرم موقع سانتر چندان تفاوتی نکرد
2- تو تنظیمات هم برای سانتر فقط دو حالت manual و آسیستن (اگه اشتباه نکنم ) داره .رو هر دو بهمین شکله .
هیچ تنظیمات دیگه ای نداره که بشه این مشکل سانتر رو برطرف کرد ؟
Last edited by TimeWarp; 11-01-2014 at 20:00.
فارغ از گرافیک که مال 13 بهتر بود و کمی باگ که در 13 نبود....فیفا 14 خیلی جذاب تر و واقع گرایانه تر از 13 هستش....انیمیشن های جدید حالت شوتهای خوب....چهره های بیشتر با طراحی زیبا...همینطور مشکل فیفا 13 که تو شوت زدن پا رو زیاد بالا میاورد برطرف شده
اه اه حالم بهم خورد از این سختی های غیر منطقی .
نیمه نهایی جام باشگاه ها خوردم به رئال و در مجموع 4-2 ازش خوردم . اما سه بازی بعد توی لیگ باهاش بازی کردم و خیلی راحت 3-0 ازش بردم . اخه چقدر طبیعیه این سختی مگهاخه خط دفاعشون که همون خط دفاعه ولی چرا باید تو جام باشگاه ها از این همه موقعیت من فقط یکیش گل بشه ولی توی لالیگا همون چند موقعیتی هم که داری رو راحت گل میکنی .
گرت بیل با 25 گل اقای گل لالیگا و با 18 گل اقای گل جام باشگاه ها
سانتر میشه cross که دو سه حالت داره . manual , semi , assisted
آره کاملا درکت می کنم . بخصوص این داوری خیلی رو موخه . نمی دونم دوستان چطور میگن فیفا 14 خوبه . هوش مصنوعی و داوری و گیم پلی همش مشکل داره .
برو بچ فیفا شما تو بازی از کدوم نوع دفاعی استفاده میکنید؟ تاکتیکال یا لجنزسی ؟؟؟
داریم اصلا کسی که الان دیگه از legacy استفاده کنه ؟ اره داریم ؟ داریم مردم ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)