ای خدا از اون موقعی که لپ تاپ رو خریدم دل سیر نتونستم باهاش کار کنم![]()
ای خدا از اون موقعی که لپ تاپ رو خریدم دل سیر نتونستم باهاش کار کنم![]()
والا من که بیشتر وقتا دانشگاهم از اینترنت خود دانشگاه استفاده می کنم .
موقعی هم که خونه نیستم کسی اینترنتو شارژ نمی کنه ! زیر پامون شرکت هستش وایرلس داره از اینترنت اونا استفاده می کنم یواشکی( بفهمن که پدرمو در میارن
. ) اونم سرعتش ثابته ولی پهنا باند نا محدود
سلامی دوباره
یه سوال داشتم.من آداپتور لپ تاپم همیشه به برق وصله و هیچ وقت درش نمیارم از برق و هر موقع نیاز شد به لپ تاپ وصل میکنم و کارم که تموم شد از لپ تاپ جداش می کنم ولی هیچ وقت از پریز نمی کشمش.
امروز برق رفت و چند ساعت بعدش اومد و این فکر به ذهنم رسید که نکنه قطع و وصل یا نوسان برق باعث خراب شدن آداپتور و بعد از اون باعث خرابی لپ تاپ بشه!؟
اینم بگم که تا حالا نوسان برق نبوده و امروز فقط چند ساعتی برق قطع بود.آسیبی بهش نرسیده باشه؟
Last edited by P@rtex; 30-08-2013 at 19:44.
معمولا با یک بار اتفاقی نمی افته . مگر اینکه خیلی بد شانس باشین .
در صورتی خراب می شه که برق در مدت زمان طولانی نوسان کنه . من خودم خونمون یه جایی بود خیلی برق نوسان می کرد تو 5 سال 2 بار پاور سوزوندم !!!!
__________-
توصیه : محافظ جریان برق بگیرین
من که از پریز جدا میکنم!
ولی فکر کنم اگه به محافظ وصل کنی هیچ مشکلی پیش نیادچون الان حدود 7-8 سالی هست که شارژر گوشی موبایلامون همیشه تو برقن و مثل بلا نسبت دوستان (اسب) کار میکنن...
خوش به حالتون
داداش برو حالشو ببر دیگه :(یعنی به نتشون پسوورد نزاشتن؟)
آره پسورد گذاشتن اگه نذاششته بودن که کل همسایه ها داشتن استفاده می کردن سرعت 1 کیلو بیت هم به من بدبخت نمی رسید![]()
خوب پس چه جوری استفاده میکنی؟
دوستان نوسان نکرده ها امروز
فقط چند ساعتی برق رفته بود و بعدش اومد و تمام این مدت آداپتور به پریز برق وصل بوده ولی من استفاده نمیکردم ازش.
به نظرتون ممکنه تو این حالت مشکلی پیش بیاد!؟
دادش به سیستمت وصل کن ببیطن شارژ میکنه یا نه!!!
(اگه برق رفته باشه هیچی نمیشه نترس )
(ما کنتور خونمون ترکیدش فقط اونایی که محافظ نداشتن سوختن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)