باید از سایت تمدید کنی از خرید اشتراک سرویس موردنظرت رو بخر... رزرو میشه .... ترافیک سرویس فعلی ات هر وقت تموم شد سرویس جدید فعال میشه
باید از سایت تمدید کنی از خرید اشتراک سرویس موردنظرت رو بخر... رزرو میشه .... ترافیک سرویس فعلی ات هر وقت تموم شد سرویس جدید فعال میشه
دوستان من میخوام وقتی مودمو روشن کردم خود به خود( اتومات کانکن بشه) باید چکار کنم؟؟
الان کانکشن دارم. تورو خدا کمک کنید
من که زنگ زدم گفتن باید حضوری اقدام کنی؟
ولی شما اینو میگید![]()
آنلاین شو بهت بگم
من هر وقت مودم رو روشن میکنم چراغ لنش مثل بقیه چراغا روشن نمیشه و من باید کابل پشت کیسش رو یه دست بزنم تا روشن شه. خسته شدم این کار رو همیشه کردم. مشکل چیه؟؟؟
تو رو خدا کمک کنین...
دوست عزیز اول کابل رو چک کن پارگی نداشته باشه ترجیحا یه کابل از دوست اشنا قرض بگیر تست کن اگه این مشکل رو نداشت کابل رو عوض کن اگه کابل مشکل نداشت یا جا سوکت پشت مودمت مشکل پیدا کرده یا پشت کیست که پیش یه تعمیر کار درست درمون ببری با 10-15 تومن عوضش می کنن و قابل تعمیره احیانا طرف گفت غیر قابل تعمیره چیزی بارش نیست ببر پیش یکی دیگه برات درست کنه
چطور میتونم صفحه اول سایت192.168.1.1 مال خودمو اینجا توپست بذارم؟؟
برو تو صفحه 192.168.1.1 بعد دکمه print screen رو رو کیبورد بزن بعد برنامه paint رو باز کن بعد تو پینت past کن بعد ذخیره کن دقت کن با فرمت jpeg ذخیره کنی که حجمش زیاد نشه
از صفحه نمایشگر کامپیوترت میتونی عکس بگیری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)