تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 468 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام عزیزم
    آره دقیقا
    مال من حالت کاربر هست ، برای اینکه ازم سئوال بپرسه
    ولی توی این گزینه گیر میکنه و جلو نمیره.ولی توی لپ تاپم مشکل نداره ، فقط سر این دو تا گزینه امتیاز نمیده ( 2 تا به جز اون یکی که گفتی )
    برخی نتایج بستگی به سیستم عامل ممکنه متفاوت باشه.البته اگر تنظیمات کسپر تغییر داده نشود
    اونکه گیر میکنه نمیدونم برای چی هستش،clt رو از قوانین پاک کن.اجراش کن و قبل از تست،به گروه دیگر واردش کن

در نتایج هم بجز drivepatch که هرکاری کنی رد میشه(تست شماره 4)،برای من اون دوتا که عکس گذاشتی رو بلاک کرد (شماره 11 و 12) و در عوض یکی دیگه رو رد کرد(شماره 15) در تست قبلیم هم دقیقا همین نتیجه بدست اومد
    اما در حالت اتوماتیک و گروه ناامن،فقط شماره 4 رد میشه همون باگ

من الان دوباره تست کردم.حالت کاربر و محدودیت کم برای clt

مشکل با آپدیت نسخه 2013 : روی دو کامپیوتر با ویندوز های ایکس پی (32 و 64 بیتی) و سون (64 بیتی) تصویر خطا :

اینترنت ADSL صبانت و دیال آپ

مشکل با اکتیو کردن نسخه 2014: روی دو کامپیوتر با ویندوز سون (64 بیتی) تصویر خطا :

اینترنت ADSL صبانت
    من روی ویندوز 7 64 بیتی و اینترنت مخابرات،الان kis 2014 دارم راحت آپدیت میشه،ویندوز هم آپدیت میشه
    غروب هم با همین اینترنت روی ویندوز 8.1 تست کردم که متاسفانه راحت اکتیو شد و به این مشکلات نخوردم تا ببینم میتونم راهی براش پیدا کنم یا نه
    محض اطمینان،شما ابزار زیر رو دانلود کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد از اجرای کامل،یک فایل فشرده روی دسکتاپ ذخیره میکنه.
    اون فایل رو در یک سایت آپلود کرده و لینکش رو اینجا بذارید تا بررسی بشه

مال فیال ست آپ که نیست چون تو یه ویندوز دیگه راحت نصب میشه
    ویندوز الانم 8.1...
    چند روزیه هر فایلی که digital signatures داشته باشه نصب نمیشه؟؟؟؟؟
    اتفاقا من برا تست اکتیو کردن که دوستان نوشته بودند،امروز روی ویندوز 8.1 کسپر رو نصب کردم.
    این مشکل امضای دیجیتال رو قبلا هم یکی از دوستان داشت که همین راهنمایی رو کردیم.دیگه نمیدونم مشکلش چجوری حل شد
    جالب اینکه یک فایل رو دوست عزیزم I kin I براش در یک سایت دیگه گذاشته بود،من و king امضای دیجیتال رو داشتیم اما اون دوستمون نه

به هر حال این ممکنه به نوع کرک ویندوز یا نرم افزارهای نصب شده روی سیستم برگرده
    شما فایروال ویندوز رو خاموش کن
    اینترنت رو هم قطع کن
    اون تغییر تاریخ رو هم انجام بده و تست کن
    شما الان چه آنتی ویروس یا فایروالی داری؟
    Last edited by mohammad_87; 27-12-2013 at 00:54.

2. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من فایل را برای شما آپلود کردم. اما الان دیگه کسپرسکی روی سیستمم نصب نیست. چون واقعا اعصاب خورد کن شده بود. فایل بدون نصب بودن کسپرسکی بدرد میخورد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by ahmadpnu; 27-12-2013 at 02:23.

4. این کاربر از ahmadpnu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مجازی

پيش فرض

مال من ک این شده. حالا چی شد ک این شد نمیــــــــدونــم
    البته روی محدودیت زیاده
    اینم بگم نتایج باهم فرق دارند. حالا اگه مال من اینطوری شده برای حمیدرضا پروتکت زده. شاید به خاطر ویندوز و نوعش هم باشه. شایدااا
    ته خط " موقع چک کردن ایمیلم کسپر پیغام خطای خرابی خودشو داد. نتونست اسپم پروتکت راه اندازی کنه. میدونم همش زیر سر فعالسازیه ک برای دادن کلیدش استفاده کردم.
    KW
    Last edited by .AraMesh.; 27-12-2013 at 15:30.

6. 2 کاربر از .AraMesh. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

چطوری میشه یک سایت یا IP را کلا بلاک کرد.

میخوام بطور کلی از روی کامیپوتر من نشه به یک آدرس خاص (مثلا 88.54.25.4) متصل شد. چه از طریق مرورگر و چه از طریق برنامه های دیگر.

من از KIS 2014 استفاده میکنم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اتفاقا من برا تست اکتیو کردن که دوستان نوشته بودند،امروز روی ویندوز 8.1 کسپر رو نصب کردم.
    این مشکل امضای دیجیتال رو قبلا هم یکی از دوستان داشت که همین راهنمایی رو کردیم.دیگه نمیدونم مشکلش چجوری حل شد
    جالب اینکه یک فایل رو دوست عزیزم I kin I براش در یک سایت دیگه گذاشته بود،من و king امضای دیجیتال رو داشتیم اما اون دوستمون نه

به هر حال این ممکنه به نوع کرک ویندوز یا نرم افزارهای نصب شده روی سیستم برگرده
    شما فایروال ویندوز رو خاموش کن
    اینترنت رو هم قطع کن
    اون تغییر تاریخ رو هم انجام بده و تست کن
    شما الان چه آنتی ویروس یا فایروالی داری؟
    من الان فقط فایروال outpost نصبه
    متاسفانه همه این کارارو انجام دادم
    تو فروم خود ماکروسافت هم یه راه حل گذاشته بود که بازم نشد
    بازم مرسی

9. این کاربر از GodFather009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من فایل را برای شما آپلود کردم. اما الان دیگه کسپرسکی روی سیستمم نصب نیست. چون واقعا اعصاب خورد کن شده بود. فایل بدون نصب بودن کسپرسکی بدرد میخورد؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من نتونستم فایل شما رو دانلود کنم.همش فایل exe میداد که من هیچ وقت exe دانلود نمیکنم
    به هر حال برای بررسی مشکلات مربوط به کسپر لازم بود.اگه میخواهی بدونی آیا مشکل از سایر برنامه ها هست یا هر چیز دیگه،اون فایل رو در یک سایت بهتر آپلود کن.مرسی
    مال من ک این شده. حالا چی شد ک این شد نمیــــــــدونــم
    البته روی محدودیت زیاده
    اینم بگم نتایج باهم فرق دارند. حالا اگه مال من اینطوری شده برای حمیدرضا پروتکت زده. شاید به خاطر ویندوز و نوعش هم باشه. شایدااا
    ته خط " موقع چک کردن ایمیلم کسپر پیغام خطای خرابی خودشو داد. نتونست اسپم پروتکت راه اندازی کنه. میدونم همش زیر سر فعالسازیه ک برای دادن کلیدش استفاده کردم.
    KW
    خب تست شماره 4 معمولا رد میشه اما چون شما در ویندوز xp تست کردی،تست 4 رو کسپر بلاک کرد.اما در ویندوز 7 و 8 نمیشه چون یه قضایایی داره....
    من هم دقیقا همون تست known dlls رو نگرفتم.البته من در حالت ناامن اون رو هم گرفتم.
    شما تنظیمات کسپر رو لازم نیست تغییر بدی،
    کسپر رو از حالت کاربر به حالت اتوماتیک تغییر بده و برنامه clt رو هم به لیست ناامن untrusted بذار
    الان باید 340 رو بگیری

11. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چطوری میشه یک سایت یا IP را کلا بلاک کرد.

میخوام بطور کلی از روی کامیپوتر من نشه به یک آدرس خاص (مثلا 88.54.25.4) متصل شد. چه از طریق مرورگر و چه از طریق برنامه های دیگر.

من از KIS 2014 استفاده میکنم.
    در لینک زیر کاملا دقیق راهنمایی کرده،در 2014 هم همین مسیر هست و فقط جای گزینه ها کمی تغییر کرده
    فقط در آخر باید آدرسی که وارد میشود رو Block کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------------------
    -------------------------
    دوستانی که مشکل اکتیو کردن دارند،این راه رو تست کنند و لطفا نتیجه رو اعلام کنند:

1.اینترنت رو قطع کنید
    2.یکی از محصولات 2013 مثلا kis 2013 رو نصب کنید
    3.با یک کلید (ترجیحا بلند مدت) کسپر رو اکتیو کنید
    ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    4.حالا kis 2014 رو نصب کنید

من این روش رو بدون اینترنت تست کردم و دیگه مشکلات فعال سازی ظاهر نشد چون در هنگام کلید دادن،بدون اینترنت فعال می شود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من نتونستم فایل شما رو دانلود کنم.همش فایل exe میداد که من هیچ وقت exe دانلود نمیکنم
    به هر حال برای بررسی مشکلات مربوط به کسپر لازم بود.اگه میخواهی بدونی آیا مشکل از سایر برنامه ها هست یا هر چیز دیگه،اون فایل رو در یک سایت بهتر آپلود کن.مرسی
    همون فایل از سرور فایلگیر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویرایش : هر وقت دانلودش کردین به من اطلاع بدین که فایل را پاک کنم (اشتراک گذاری خلاف قوانین)
    Last edited by ahmadpnu; 27-12-2013 at 20:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستانی که مشکل اکتیو کردن دارند،این راه رو تست کنند و لطفا نتیجه رو اعلام کنند:

1.اینترنت رو قطع کنید
    2.یکی از محصولات 2013 مثلا kis 2013 رو نصب کنید
    3.با یک کلید (ترجیحا بلند مدت) کسپر رو اکتیو کنید
    ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    4.حالا kis 2014 رو نصب کنید

من این روش رو بدون اینترنت تست کردم و دیگه مشکلات فعال سازی ظاهر نشد چون در هنگام کلید دادن،بدون اینترنت فعال می شود
    من این کار رو (نه دقیقا به این شکل ) انجام دادم. من اینترنت سکوریتی 2013 حدودا 9 ماه روی یک کامپیوتر با ویندوز xp استفاده کردم. بعد از روی آن پاکش کردم و ادامه مدت لیسانس را روی کامپیوتر دیگری با ویندوز 7 استفاده کردم که از اوایل این هفته دیگه آپدیت نمیشد. من دوباره نسخه 2013 را روی همان کامپیوتر قبلی نصب کردم که چون اطلاعات لیسانس تو ویندوز بود بلافاصله با زمان باقی مونده لیسانس فعال شد. اما مشکل آپدیت نشدن باقی بود. نسخه 2014 هم پیغام میداد که روی xp سرویس پک 2 نصب نمیشه.

توی تاپیک بیت دفندر من دیدم شما گفتی زیرساخت با *** که کرده دسترسی به خیلی از سایت های خارجی را مختل کرده ، شاید این مشکل هم به همون مربوط باشه که فعلا (حداقل درمورد من) روی شبکه صبانت تاثیر گذاشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چرا میخوام فعال کنم این اخطاز رو میده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •