سلام عزیزم
آره دقیقا
مال من حالت کاربر هست ، برای اینکه ازم سئوال بپرسه
ولی توی این گزینه گیر میکنه و جلو نمیره.ولی توی لپ تاپم مشکل نداره ، فقط سر این دو تا گزینه امتیاز نمیده ( 2 تا به جز اون یکی که گفتی )
برخی نتایج بستگی به سیستم عامل ممکنه متفاوت باشه.البته اگر تنظیمات کسپر تغییر داده نشود
اونکه گیر میکنه نمیدونم برای چی هستش،clt رو از قوانین پاک کن.اجراش کن و قبل از تست،به گروه دیگر واردش کن
در نتایج هم بجز drivepatch که هرکاری کنی رد میشه(تست شماره 4)،برای من اون دوتا که عکس گذاشتی رو بلاک کرد (شماره 11 و 12) و در عوض یکی دیگه رو رد کرد(شماره 15) در تست قبلیم هم دقیقا همین نتیجه بدست اومد
اما در حالت اتوماتیک و گروه ناامن،فقط شماره 4 رد میشه همون باگ 
من الان دوباره تست کردم.حالت کاربر و محدودیت کم برای clt
مشکل با آپدیت نسخه 2013 : روی دو کامپیوتر با ویندوز های ایکس پی (32 و 64 بیتی) و سون (64 بیتی) تصویر خطا :
اینترنت ADSL صبانت و دیال آپ
مشکل با اکتیو کردن نسخه 2014: روی دو کامپیوتر با ویندوز سون (64 بیتی) تصویر خطا :
اینترنت ADSL صبانت
من روی ویندوز 7 64 بیتی و اینترنت مخابرات،الان kis 2014 دارم راحت آپدیت میشه،ویندوز هم آپدیت میشه
غروب هم با همین اینترنت روی ویندوز 8.1 تست کردم که متاسفانه راحت اکتیو شد و به این مشکلات نخوردم تا ببینم میتونم راهی براش پیدا کنم یا نه
محض اطمینان،شما ابزار زیر رو دانلود کن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از اجرای کامل،یک فایل فشرده روی دسکتاپ ذخیره میکنه.
اون فایل رو در یک سایت آپلود کرده و لینکش رو اینجا بذارید تا بررسی بشه
مال فیال ست آپ که نیست چون تو یه ویندوز دیگه راحت نصب میشه
ویندوز الانم 8.1...
چند روزیه هر فایلی که digital signatures داشته باشه نصب نمیشه؟؟؟؟؟

اتفاقا من برا تست اکتیو کردن که دوستان نوشته بودند،امروز روی ویندوز 8.1 کسپر رو نصب کردم.
این مشکل امضای دیجیتال رو قبلا هم یکی از دوستان داشت که همین راهنمایی رو کردیم.دیگه نمیدونم مشکلش چجوری حل شد
جالب اینکه یک فایل رو دوست عزیزم I kin I براش در یک سایت دیگه گذاشته بود،من و king امضای دیجیتال رو داشتیم اما اون دوستمون نه
به هر حال این ممکنه به نوع کرک ویندوز یا نرم افزارهای نصب شده روی سیستم برگرده
شما فایروال ویندوز رو خاموش کن
اینترنت رو هم قطع کن
اون تغییر تاریخ رو هم انجام بده و تست کن
شما الان چه آنتی ویروس یا فایروالی داری؟