تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 346 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 3452

نام تاپيک: Minecraft دنياي خود را آنلاين بسازيد!

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فایل کانفینگ شده AuthMe اگر کسی داره لینک بده تا بریزم تو سرور.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان یه نظری میدم و میرم
    نظرتون چیه کلا بی خیال این بازی بشین؟؟؟؟ بنظر من راه خوبیه حالا نظر شما رو نمیدونم... 7 ماه بازی کنی بعد هر چی داره بپره؟؟؟؟؟!!!!!!
    واقعا که...
    تازه الان هفته ی دیگه مدرسه شروع میشه و اون 7 ماهی هم که سرور در حال ران شدن باشه میفته وسط مدارس نمیدونم کی میاد تو سرورتون
    حالا گفتم نظرم این بود.... اگه برین wow بازی کنین بهتره.... بازی کردن با 20 نفر لذت بیشتری داره یا 2000 نفر؟؟؟؟
    Last edited by AF-Y; 13-09-2013 at 18:58. دليل: کسی reply نکنه لطفا

در آغاز فعالیت Farid0020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوستان یه نظری میدم و میرم
    نظرتون چیه کلا بی خیال این بازی بشین؟؟؟؟ بنظر من راه خوبیه حالا نظر شما رو نمیدونم... 7 ماه بازی کنی بعد هر چی داره بپره؟؟؟؟؟!!!!!!
    واقعا که...
    تازه الان هفته ی دیگه مدرسه شروع میشه و اون 7 ماهی هم که سرور در حال ران شدن باشه میفته وسط مدارس نمیدونم کی میاد تو سرورتون
    حالا گفتم نظرم این بود.... اگه برین wow بازی کنین بهتره.... بازی کردن با 20 نفر لذت بیشتری داره یا 2000 نفر؟؟؟؟
    همین بازی که شما میگی فلانه و فلان جز برترین های بازی های جهانه درسته به wow نمیرسه(ولی اصلا سبک اینا فرق داره بستگی به سلیقه شخص داره)ماین کرافت توش همه بازی هارو داره از wow گرفته تا call of duty این بازی با اینکه رقیبی برای بازی های بزرگ مثل wow یا elder scrolls نیست اما از سری بازی های call of duty و assassins creed محبوب تره
    اوضاع این بازی در ایران به دلیل همان مسائل X خراب شده شما هم حق دارین تا اومدین این بازی رو تجربه کنید همان X شمارو انداخت زندان و اذیت کرد و تحت فشار گذاشت برای همین شما دلتون از این بازی پر هستش
    تازه موقع درس و امتحانات بیشتر میان نسبت به تابستون چون تابستون رو اکثرا مسافرت میرن یا با خانواده هستند
    البته بعضی دوستان هستند(در اینجا فقط یک مورد اتفاق افتاد)که برای خودنمایی میان میگن من فلانمو و فلان و تو اون بازی اون کاره ام و خودم این بازی رو 10 ساله دارم بازی میکنم اون بازی بهتره اون بازی فلانه این بازی فلانه در حالی که هیچ اطلاعاتی از هیچ کدام از بازی ها ندارند تو ماین کرافت حقیقتش اینه که کسی رو نداریم که سنش بالا باشه جز یک نفر که اونم واسه بازی نیومده بود واسه کلاهبرداری اومده بود! و فکر نمیکنم جز دو یا 3 نفر این بازی رو بیشتر از 3 سال یا 2 سال باشه که دارند بازی میکنند(اکثر کاربر های قدیمی هم این بازی رو ترک کردن و تعداد انگشت شماری هم به سراغ private رفتند و اکثر کاربر های سرور ها کاربران جدید هستند و معمولا دوستان و یا هم گروهی های owner ان سرور هستند بعضی ها هم میترسند تو سروری به جز سرور خودشون بازی کنند که خدایی نکرده noob بودنشون معلوم بشه مثل خودمو میگن ما تو سرور های خارجی بازی میکنیمدر حالی کی میبینی با یک اسم دیگه میان و بازی میکنند) تو این بازی Pro واقعی داریما 3 4 نفر ولی متاسفانه اونا هم ... اونایی هم که میان میگن ما نیمه pro هستیم و اینطوریم و اونطوریم برای خودنمایی هستشطرف pro هم باشه نمیاد داد بزنه من pro ام پس تو ایران جز همون چند نفر که فعلا هم فراری هستند و هر از گاهی پیداشون میشه تو بعضی سرور ها مثلا یکیشون داشت تو یاهو تروجان میفرستاد به عنوان login exploit(همونیه که به عنوان بهترین builder ایران شناخته شدالبته نمیدونم اونم pro واقعی باشه یا نه ولی میدونم حرفه ای هستش و build اش حرف نداره)به جز اونا pro واقعی واقعا نداریم پس کسی نمیتونه درباره mc قضاوت کنه و بگه 100% حرف من درسته جز همون دوستان فراری که اونا هم عمرا بیان نظر بدن و خودشونو لو بدن
    من نمیگم اصلا نظر ندین و مقایسه نکنید ولی انتظار نداشته باشید هم که حرفتون حتما 100% تایید شه
    و اکثرا برای خود نمایی دروغ هایی رو میگند که خیلی خنده داره و دوست یا زیر دستشونو به عنوان شاهد معرفی میکنند حالا من کاری ندارم اما ماین کرافت تو ایران حداکثر 100 تا player داره که از این ها هم نصفشون و یا حتی اکثرشون بخاطر مسائل X بازی رو ترک کردن پس دوستان لطفا اگه از mc بدتون میاد نیاین خب(به ما چه که یک اقایی زده شمارو شما زورتون به اون نمیرسه اومدین اینجا سر mc خالی میکنید)

4. این کاربر از Farid0020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی لطف کنه فایل کانفینگ شده این پلاگین رو بده؟ AuthMe confing.yml

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

سلام یک سرور الان هست سرور خوبیه Pars miners 94.23.169.110
    Owners:aliskan & elias

Config by: Mr_Hedra
    Last edited by Rc man; 14-09-2013 at 14:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

همین بازی که شما میگی فلانه و فلان جز برترین های بازی های جهانه درسته به wow نمیرسه(ولی اصلا سبک اینا فرق داره بستگی به سلیقه شخص داره)ماین کرافت توش همه بازی هارو داره از wow گرفته تا call of duty این بازی با اینکه رقیبی برای بازی های بزرگ مثل wow یا elder scrolls نیست اما از سری بازی های call of duty و assassins creed محبوب تره
    اوضاع این بازی در ایران به دلیل همان مسائل X خراب شده شما هم حق دارین تا اومدین این بازی رو تجربه کنید همان X شمارو انداخت زندان و اذیت کرد و تحت فشار گذاشت برای همین شما دلتون از این بازی پر هستش
    تازه موقع درس و امتحانات بیشتر میان نسبت به تابستون چون تابستون رو اکثرا مسافرت میرن یا با خانواده هستند
    البته بعضی دوستان هستند(در اینجا فقط یک مورد اتفاق افتاد)که برای خودنمایی میان میگن من فلانمو و فلان و تو اون بازی اون کاره ام و خودم این بازی رو 10 ساله دارم بازی میکنم اون بازی بهتره اون بازی فلانه این بازی فلانه در حالی که هیچ اطلاعاتی از هیچ کدام از بازی ها ندارند تو ماین کرافت حقیقتش اینه که کسی رو نداریم که سنش بالا باشه جز یک نفر که اونم واسه بازی نیومده بود واسه کلاهبرداری اومده بود! و فکر نمیکنم جز دو یا 3 نفر این بازی رو بیشتر از 3 سال یا 2 سال باشه که دارند بازی میکنند(اکثر کاربر های قدیمی هم این بازی رو ترک کردن و تعداد انگشت شماری هم به سراغ private رفتند و اکثر کاربر های سرور ها کاربران جدید هستند و معمولا دوستان و یا هم گروهی های owner ان سرور هستند بعضی ها هم میترسند تو سروری به جز سرور خودشون بازی کنند که خدایی نکرده noob بودنشون معلوم بشه مثل خودمو میگن ما تو سرور های خارجی بازی میکنیمدر حالی کی میبینی با یک اسم دیگه میان و بازی میکنند) تو این بازی Pro واقعی داریما 3 4 نفر ولی متاسفانه اونا هم ... اونایی هم که میان میگن ما نیمه pro هستیم و اینطوریم و اونطوریم برای خودنمایی هستشطرف pro هم باشه نمیاد داد بزنه من pro ام پس تو ایران جز همون چند نفر که فعلا هم فراری هستند و هر از گاهی پیداشون میشه تو بعضی سرور ها مثلا یکیشون داشت تو یاهو تروجان میفرستاد به عنوان login exploit(همونیه که به عنوان بهترین builder ایران شناخته شدالبته نمیدونم اونم pro واقعی باشه یا نه ولی میدونم حرفه ای هستش و build اش حرف نداره)به جز اونا pro واقعی واقعا نداریم پس کسی نمیتونه درباره mc قضاوت کنه و بگه 100% حرف من درسته جز همون دوستان فراری که اونا هم عمرا بیان نظر بدن و خودشونو لو بدن
    من نمیگم اصلا نظر ندین و مقایسه نکنید ولی انتظار نداشته باشید هم که حرفتون حتما 100% تایید شه
    و اکثرا برای خود نمایی دروغ هایی رو میگند که خیلی خنده داره و دوست یا زیر دستشونو به عنوان شاهد معرفی میکنند حالا من کاری ندارم اما ماین کرافت تو ایران حداکثر 100 تا player داره که از این ها هم نصفشون و یا حتی اکثرشون بخاطر مسائل X بازی رو ترک کردن پس دوستان لطفا اگه از mc بدتون میاد نیاین خب(به ما چه که یک اقایی زده شمارو شما زورتون به اون نمیرسه اومدین اینجا سر mc خالی میکنید)
    من نگفتم از MC بدم میاد و دیگه بازیش نمیکنم همچنین نگفتم که pro ام... من خودم این بازیو هم موقعی که تو gamespot دیدم دانلود کردم و دنبال انلاینش بودم ولی دیگه نشد اون موقع بعد یه دفعه وقتی ورژن بازی 1.5.2 شده بود من دوباره دان کردمش اومدم آنلاین خیلی هم بازیه خوبیه... شما هم لطف کن سرورتو زود ران کن...

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

انگار بعضی از دوستان فکر می کنن Arrowtic داره باهاشون شوخی می کنه که تاپیک رو قفل می کنه .

محض رضای خدا بس کنین 2 هفتس تاپیک آرامش گرفته . یه اسپانسرم پیدا شده با این کاراتونم همونو بپرونین

تا یه تقی به توقی می خوره می گن آقای X آقای Y ! چه ربطی داره اصلا !!!!

نمی خواین قوانینو رعایت کنین روش هایی هست که شما رو مجبور کنه رعایت کنین
    یکی لطف کنه فایل کانفینگ شده این پلاگین رو بده؟ AuthMe confing.yml
    دوست عزیز به نظر من کانفیگو بدین یکی کمکتون کنه
    Last edited by Public Enemy; 15-09-2013 at 07:36.

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام به دوستان عزيز . من قبلا اين مشكل رو مطرح كرده بودم . اما كسي نتونست اي معما رو حل كنه. من بعد از نصب بازي و اجراي بازي با عكس پايي مواجه مي شم. كه انگاري عكس منوي ( menu) بازي هستش. دوستان لطف كنيد و بگيد كه مشكل از كجاست؟ چرا منوي بازي من اينطوري مياد. من نمي تونم بازي كنم
    همونطور كه مي بينيد فونت بازي كاملا بهم ريخته است. اگر كسي مي دونه لطفا كمك كنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by iljimae1; 16-09-2013 at 01:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[
    دوست عزیز به نظر من کانفیگو بدین یکی کمکتون کنه
    مشکل حل شد فقط ساخت اسپاون مونده.

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آقا من متوجه نشدم درست. بايد چكار كنم؟
    اگر مي شه يكم سطح پايين تر توضيح بديد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •