دوستان سلام.یه خبر خوب
گویا آپدیت آوست برای ایران آزاد شده.دو روزه که به راحتی بصورت اتومات آنتی ویروسم آپدیت میشه
اینترنتم هم مخابراته.بهترین آنتی ویروسیه که داشتم تنها مشکلش همین آپدیت نشدنش واسه ایران بود که اونم رفع شده
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
دوستان سلام.یه خبر خوب
گویا آپدیت آوست برای ایران آزاد شده.دو روزه که به راحتی بصورت اتومات آنتی ویروسم آپدیت میشه
اینترنتم هم مخابراته.بهترین آنتی ویروسیه که داشتم تنها مشکلش همین آپدیت نشدنش واسه ایران بود که اونم رفع شده
Last edited by pooya777; 04-10-2014 at 17:18.
چه isp هستین
هم اوست و هم ای وی جی برای بعضیا مشکلی ندارن و بعضیا مشکل دارن
با سلام به همگی دوستان،
1-به نظر شما بهترین آنتی ویروس از لحاظ یافتن انواع ویروس و کرم و... کدومه؟
2- بین نود 32 و کسپرسکی کدوم بهتره؟
1- آنتی ویروس دو موتور امسی سافت (امسی سافت + بیتدیفندر)
بسیار سبک هم هست زبان فارسی هم داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1) به نظر من چیزی به عنوان بهترین نیست (به خصوص تو آنتی ویروس) چون تا حد زیادی سلیقه ای ست. دوست عزیز arfnpm میگه امسی سافت من میگم ESET,Avira,Bitdefender,Panda,Norton,Avast,AVG و ... به شرطی که آپدیت باشه .من خودم( بنا بر دلایلی) آنتی ویروس رو سیستم ندارم ولی فلش آلوده به سیستم نمیزنم و برای وب گردی از sandboxie استفاده میکنم الان به مدت اسال است که سیستم ام ویروسی نشده! هر 2-3 ماه با Malwarebytes Anti-Malware و SUPERAntiSpyware Free Edition سیستم ام رو چک میکنم که یه وقت سوتی نداده باشم (فلش آلوده وصل کرده باشم یا بدون sandboxie وب گردی کرده باشم). در مجموع من به لایه های امنیتی بیشتر اعتقاد دارم تا دیتابیس قوی . به عنوان مثال COMODO هر چند که به نظر من از لحاظ دیتابیس ضعیف است ولی به دلیل دارا بودن لایه های امنیتی که مهمترینش به نظرم مجازی سازی (sandbox) قدرت فراوانی تو امنیت میده . به عنوان مثالی دیگر نرم افزار deep freeze فوق العاده موثر باشد در امنیت البته با شراط خاص خودش.ضمناَ نام {تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتیویروس} خیلی خوبه از 100 سایت تست آنتی ویروس بهتره چون یه جای تبلیغاتی نیست و نظر شخصی ام نمی تونی بدی چون هر کس آنتی ویروس اش رو تست میکنه نتیجه اش رو قرار میده .
Last edited by Devil Persian; 07-10-2014 at 09:30.
سلام دوستان
خسته نباشید
مدت تریال کسپرسکی پیور از کار افتاد و تریال ریست ها هم هیچ دردی از ما دوا نکردن!!
الان به دنبال یه محصول رایگان هستم تا دیگه اینقدر اعصابم خورد نشه سر این لایسنس هاشون ...
یا حداقل محصولی که براش یه لایسنس درست و حسابی گیر بیاد ...
پیشنهاد شما چیه؟
Panda Cloud و Avira Free چطورن؟
avg internet security
لایسنس داره بدون از کار افتادن-جدیدا ایران رو از تحریم خودش بیرون اورده و راحت اپدیت میشه-سبک هست و راحت اپدیت میشه
zonealarm extreme security
لایسنس داره و راحت میشه جلو باطل شدن لایسنس رو گرفت-سنگین نیست مثل قدیما-راحت اپدیت میشه-ساکت و قدرتمند هست این بسته امنیتی
من خودم اون رو جایگزین نورتون کردم و ازش راضی هستم
ولی من اصلا به AVG اعتمادی ندارم ... (در تست ها هم اینو ثابت کرده)
ZoneAlarm هم که فقط فایروالش رو دوست دارم و اصلا تمایلی به آنتی ویروسش ندارم!
گزینه های بهتر و مشهور تر نیست آیا؟![]()
رفقا کسی اینتل سکروتری امتحان کرده
تو تستهامقام خوبی آورده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Panda Free Antivirus گزینه خوبیه
اگه خواستی استفاده کنی اینو بنصب نه پاندا کلود
برای آویرا فقط وبگارد رو موقع نصب تیکش رو بردار
رو وبگردی تاثیر داره
کسپر سکروتری سریالاش و تریال ریستش موجوده
میتونی قبل از اونا
اینم یه تست بزنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)