تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 602 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

اساتید کسی ما رو یه راهنمایی نمیکنه؟؟؟
    دادا تا 500 تومن چه هدفون Inear رو سلاح میدونید؟؟؟
    صدایی هم که کد نظرمه میدرنج شفاف و باس نرم و مخملی هستش

خودم چند تا مدل تو نظرم هست که میگم :

1 : Sony MDR-EX600
    2 : JVC HA-FXT90
    3 : Creative Aurvana 3
    4 : Rock-It Sounds R-50
    5 : Shure se215
    6 : westone Um1
    7 : westone 1tre-fit

اگه ایران تشریف دارین قید اینا رو باید بزنی چون واست از ex1000 سونی بیشتر میشه هزینش تا بخوای سفارش بدی برات بیارن از خارج.
    در حالی که ex1000 نمایندگی سونی داره البته پیدا کردنش سخته یکم ولی هست و یا xba1 سونی حدود 140 تومن بیرقیبه تو رنج
    خودش تو ایران مخصوصا .

2. 2 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اگه ایران تشریف دارین قید اینا رو باید بزنی چون واست از ex1000 سونی بیشتر میشه هزینش تا بخوای سفارش بدی برات بیارن از خارج.
    در حالی که ex1000 نمایندگی سونی داره البته پیدا کردنش سخته یکم ولی هست و یا xba1 سونی حدود 140 تومن بیرقیبه تو رنج
    خودش تو ایران مخصوصا .
    دادا ex1000 سونی قیمتش دقیقا چقدره؟؟
    دادا ایرانم ولی میتونم بگم از خارج بام خریداری بکنن
    توی اون مدل ها چیزی مد نظرتون نبود؟؟؟

4. این کاربر از Hamid-_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتون
    ١.حداكثر بودجه تا سقف يك تومن حالا هرچي ارزونتر و بصرفه تر بهتر
    ٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
    ٣.بيس مناسب و نرم و تا حدي بالا و شفافيت و كيفيت بالا در فركانسهاي ميد و هاي
    ٤.سيم با حداقل ميزان گره خوردن و راحت بودن
    ٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
    ٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    ex1000 ایزولیشن خوبی نداره ولی xba-1 از همین سونی ایزولیشن بالاتری داره من برای آیفون همینو بهتون پیشنهاد میکنم به نسبت قیمتش صدای
    شفاف و با کیفیتی داره در ضمن شما بهتره هدفون خیلی گرون نخرین شاید با سلیقه موسیقی تون زیاد جور در نیومد.

قیمت حدودیش 600 تا 700 هست البته یکی از دوستام از تو جمهوری 550 گرفته بود چند ماه قبل تو اوج گرونی . بازم دوستای دیگه میتونن کمکتون کنن .

هدفونای سونی تو کشورمون با قیمت خیلی پایینتر از جهانیش عرضه میشه مثل xba-1 , z1000 , ex1000
    بین اونایی که اسم بردین همشون خوبن خصوصا rock it sound
    Last edited by peaceful1; 14-08-2013 at 20:15.

6. 4 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

قیمت حدودیش 600 تا 700 هست البته یکی از دوستام از تو جمهوری 550 گرفته بود چند ماه قبل تو اوج گرونی . بازم دوستای دیگه میتونن کمکتون کنن .
    دادا مدل ex1000 550 تومن؟؟؟
    دادا هدفون قبلیم سینهایزر cx300 ii بود الان میخوا آپدیت کنم تا 500 تومن
    لینک فروشگاهی چیزی دارین این هدفون سونی رو بفروشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتون
    ٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
    ٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
    ٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش

به نظر من اگه بتونی Klipsch X10 بگیری میتونه گزینه مناسبی باشه. فکر میکنم حدود 500-600 باشه اکبندش اگه گیرت بیاد. من X10i داشتم (فقط یه ریموت اضافه داره) من صدای خوبی ازش شنیدم. بهترین گزینه من برای پرتابل بود و تقریبا همیشه همراهم بود. برای مسافرت خیلی خوبه، توی قطار یا هواپیما با نویزکنسلینگ میتونه خوب عمل بکنه. فروختمش الان پشیمونم جاش خالیه. اگه اکبندش گیرم بیاد میخرم دوباره.
    Last edited by flipp; 14-08-2013 at 20:12.

9. 3 کاربر از flipp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام.
    به نظر من مدلی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفی کردند خیلی مناسب است.
    اگر هزینه کمتری می خواهید بکنید Sony XBA-1 مناسب است اما بیس قوی ندارد. Klipsch S3 هم مناسب است که بیس قوی (حتی قوی تر از X10) دارد. Sennheiser CX300-II هم بیس قوی دارد.
    در ضمن خوابیدن روی بالشت با هدفون اصلا" مناسب نیست. در ضمن کیفیت ساخت کلیپش به طور کلی بالا نیست پس ممکن است با شیوه استفاده شما خیلی سازگار نباشد. اما T-Jays ها (One و Two و Three و Four) بیس بسیار قوی دارند که می تواند برای شما مناسب باشد. مثلا" مدل Three و Four بیس خیلی قوی تری نسبت به Creative EP-630 دارند. کیفیت ساخت خوبی هم دارند.
    موفق باشید.

11. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پ.ن : والا من الان نزدیک 4 روزه این سوال و میپرسم هیچ کس حتی یه سلامم نزده دلم خوش باشه کسی خونده پست مارو
    رفیق منم که گفتم مثل شما در حال تحقیق هستم ولی 1 2 صفحه قبل رو بخون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیزان کسی از قیمت 2 تا هدفون :

Sony MDR EX-600 و Sony MDR EX-1000

خبر داره؟؟
    قیمتاشون حول و حوش چنده؟؟؟از کجا بگیرم مطمین تر باشه؟

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

داداشاي گلم ممنون از راهنماييتون ولي بدتر گيج شدم. الان انتخابا شد چن تا و از طرفي غير از سنهايزر كه نامداران داره واقعا نميدونم بقيه ي برندهايي رو كه گفتين از كجا ميشه خريد كه هم مطمعن باشه و هم بقيمت
    بيس از لحاظ بلندي رو در حد همون كيفيت ep630 باشه كافيه. ديگه بيس غير طبيعي هم دوس ندارم تازه من بيس همين ٦٣٠ رو هم دوست ندام بنظرم خيلي خشكه و بيشتر گوب گوب ميكنه تا بيس نرم
    كيفيت پخش در جداسازي فركانسهاي مختلف برام از همه مهمتره و بعد راحتي در گوش و بعد بيس و در اخر نويز كنسلينگ و كيفيت كابل
    انگار نظر بيشتر اساتيد روي ex1000 سونيه؟
    نميدونم چرا سوني واسه هدفون زياد دوس ندارم فكر ميكنم ادم ادم از يه برندي صرفا كارش هدفونه خريد كنه عاقلانه تره!!!
    نميدونم واقعا گيج شدم!!!
    حالا اين ex١٠٠٠ رو كجا ميشه زيارت كرد. كددوم مغازه تو جمهوري داره كدوم گرانتيش اصليه؟هاي كپي نباشه!!!
    اوناون چن مدل ديگه چطور ؟كجا ميشه گير اورد و كدومش اخرش بهتره؟
    يه چيز ديگه :تو يكي از اين سايتهاي رويوي معروف خارجي رفتم جالب بود كه تمام مدلهاي ie سنهايزر فقط چهار ستاره گرفته بود ولي يه هدفون سي يورويي مث cx495 ش فول پنج ستاره رو گرفته بود. قضيه چيه؟اگه خيلي فرقي باهم ندارن بيخيال گرونا بشم چون ميخاستم ie7 سنهايزر رو كه حدود ٨٠٠ تومنه فردا بخرم ولي باز پشيمون شدم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

عزیزان کسی از قیمت 2 تا هدفون :

Sony MDR EX-600 و Sony MDR EX-1000

خبر داره؟؟
    قیمتاشون حول و حوش چنده؟؟؟از کجا بگیرم مطمین تر باشه؟
    از طریق تلفن از شرکت ایران رهجو استعلام بگیرید:
    88879148
    88879149
    88879150
    موفق باشید.
    داداشاي گلم ممنون از راهنماييتون ولي بدتر گيج شدم. الان انتخابا شد چن تا و از طرفي غير از سنهايزر كه نامداران داره واقعا نميدونم بقيه ي برندهايي رو كه گفتين از كجا ميشه خريد كه هم مطمعن باشه و هم بقيمت
    بيس از لحاظ بلندي رو در حد همون كيفيت ep630 باشه كافيه. ديگه بيس غير طبيعي هم دوس ندارم تازه من بيس همين ٦٣٠ رو هم دوست ندام بنظرم خيلي خشكه و بيشتر گوب گوب ميكنه تا بيس نرم
    كيفيت پخش در جداسازي فركانسهاي مختلف برام از همه مهمتره و بعد راحتي در گوش و بعد بيس و در اخر نويز كنسلينگ و كيفيت كابل
    انگار نظر بيشتر اساتيد روي ex1000 سونيه؟
    نميدونم چرا سوني واسه هدفون زياد دوس ندارم فكر ميكنم ادم ادم از يه برندي صرفا كارش هدفونه خريد كنه عاقلانه تره!!!
    نميدونم واقعا گيج شدم!!!
    حالا اين ex١٠٠٠ رو كجا ميشه زيارت كرد. كددوم مغازه تو جمهوري داره كدوم گرانتيش اصليه؟هاي كپي نباشه!!!
    اوناون چن مدل ديگه چطور ؟كجا ميشه گير اورد و كدومش اخرش بهتره؟
    يه چيز ديگه :تو يكي از اين سايتهاي رويوي معروف خارجي رفتم جالب بود كه تمام مدلهاي ie سنهايزر فقط چهار ستاره گرفته بود ولي يه هدفون سي يورويي مث cx495 ش فول پنج ستاره رو گرفته بود. قضيه چيه؟اگه خيلي فرقي باهم ندارن بيخيال گرونا بشم چون ميخاستم ie7 سنهايزر رو كه حدود ٨٠٠ تومنه فردا بخرم ولي باز پشيمون شدم

سلام.
    بقیه مدلها را از مجتمع پایتخت واقع در تقاطع میرداماد و ولیعصر تهیه نمایید. کلیپش را با گارانتی آرتافرورد تهیه نمایید.
    سونی را با گارانتی ایران رهجو تهیه نمایید. در صورت تمایل برای خرید سونی ابتدا از موجود بودن مدل مورد نظر از طریق استعلام تلفنی مطمئن شوید:
    88879148
    88879149
    88879150
    شما خیلی به ریویو خارجی که دیدید توجه نکنید چون در خارج شما در رده قیمت سری IE سنهایزر انتخاب های بهتری هم می توانید داشته باشید اما در ایران...
    EX1000 از نظر Isolation نسبتا" ضعیف است و خیلی راحت هم نیست. در ضمن بهتر است با iPod و پلیر های قوی استفاده شود در غیر اینصورت ممکن است حجم صدای تولید شده کم تر از معمول باشد. اما در زمینه کیفیت پخش انتخاب مناسبی است.
    در آخر به گوش های خود اعتماد کنید و بعد از تست بین مدلها تصمیم بگیرید چون این هدفون ها قرار است مدتها همراه شما باشند پس در انتخاب خود دقت کنید.
    موفق باشید.

16. 3 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •