داداشاي گلم ممنون از راهنماييتون ولي بدتر گيج شدم. الان انتخابا شد چن تا و از طرفي غير از سنهايزر كه نامداران داره واقعا نميدونم بقيه ي برندهايي رو كه گفتين از كجا ميشه خريد كه هم مطمعن باشه و هم بقيمت
بيس از لحاظ بلندي رو در حد همون كيفيت ep630 باشه كافيه. ديگه بيس غير طبيعي هم دوس ندارم تازه من بيس همين ٦٣٠ رو هم دوست ندام بنظرم خيلي خشكه و بيشتر گوب گوب ميكنه تا بيس نرم
كيفيت پخش در جداسازي فركانسهاي مختلف برام از همه مهمتره و بعد راحتي در گوش و بعد بيس و در اخر نويز كنسلينگ و كيفيت كابل
انگار نظر بيشتر اساتيد روي ex1000 سونيه؟
نميدونم چرا سوني واسه هدفون زياد دوس ندارم فكر ميكنم ادم ادم از يه برندي صرفا كارش هدفونه خريد كنه عاقلانه تره!!!
نميدونم واقعا گيج شدم!!!
حالا اين ex١٠٠٠ رو كجا ميشه زيارت كرد. كددوم مغازه تو جمهوري داره كدوم گرانتيش اصليه؟هاي كپي نباشه!!!
اوناون چن مدل ديگه چطور ؟كجا ميشه گير اورد و كدومش اخرش بهتره؟
يه چيز ديگه :تو يكي از اين سايتهاي رويوي معروف خارجي رفتم جالب بود كه تمام مدلهاي ie سنهايزر فقط چهار ستاره گرفته بود ولي يه هدفون سي يورويي مث cx495 ش فول پنج ستاره رو گرفته بود. قضيه چيه؟اگه خيلي فرقي باهم ندارن بيخيال گرونا بشم چون ميخاستم ie7 سنهايزر رو كه حدود ٨٠٠ تومنه فردا بخرم ولي باز پشيمون شدم
Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2