دوستان رایتلی من چند روزه نرم افزار واتس آپ و لاینم بسیار کند و بد شده.بیسفون تلگرام خیلی خوبه و برای لاین و واتس حتما باید پیلتر شکن لستفاده کنم آیا شما هم با چنین مشکلی برخورد کردید؟
دوستان رایتلی من چند روزه نرم افزار واتس آپ و لاینم بسیار کند و بد شده.بیسفون تلگرام خیلی خوبه و برای لاین و واتس حتما باید پیلتر شکن لستفاده کنم آیا شما هم با چنین مشکلی برخورد کردید؟
سلام
فقط مربوط به رایتل نیست
کشوریه.
سلام
تهران - علاالدین
۵ ماه پیش من LTE رایتل رو مشاهده کردم در حال سرویس دهی بوده.
سلام
منم بعضی اوقات نسل چهار رایتل و پیدا می کردم تو منزل همچنین همراه اول . بیشتر قبل از عید و تو عید بود انگار داشتن تست می کردن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
با وجود این محدودیت های حجمی و عدم وجود ساعات رایگان شبانه سرعت ۱۰۰مگابیت هم باشه هیچ کاربردی نداره
سلام
به نظرم رایتل تمامی اتفاقات رو داره مشاهده میکنه و همینطوری که از افزایش سرعتش پیدا هست در فرصت مناسب میشه گفت شاید یکمی دیر سرعتشو باز گذاشت تا از کورس رقابت عقب نیفته
انشالله در این موردم شاهد باشیم که علاوه بر افزایش کیفیت فکری به حال دانلود رایگان شبانه هم کنه
مال من که وضعش خرابه سرعت رو 45 کیلوبایت ثابته بعدش signal sterengهم منفی 87 یا 91 dbm هست
منم تهران امروز تست کردم هنوز سرعتم اینجوری که برای دوستان شده نشده !!! اهم از فرودگاه...سمت ونک ملاصدرا و کرج هم پل فردیس ولی هنوز 2 مگ سرعتمه و فیکسه ...سیم کارتم هم دائمی
سلام دوستان ، من چند روز پیش خر شدم رفتم یک سیم کارت رایتل خریدم ، از طرح دانشجوش ، الان اینترنت اش فقط یک بسته آغازین 500 مگی داره ،الان این چجوری هاست ، چطور باید اون طرح 12 گیگی اش رو فعال کنم ؟
پی نوشت: از من به شما نصیحت به هیچ وجه سمت رایتل نرید ، سرویس دهی اش افتضاحه ، هیجا انتن درست نمیده ، سرعت اینترنت اش هم خیلی کمه ، من الان 3g ایرانسل تا 1 مگ هم سرعت دانلود میده ، اما رایتل به 200 کیلوبایت هم نمیرسه.
تعرفه های اینترنتشون هم که قیمت خون پدرشون رو میگرن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)