من هم با موزیلا و هم با اینترنت اکسپلورر وارد شدم هیچکدوم باز نشد![]()
من هم با موزیلا و هم با اینترنت اکسپلورر وارد شدم هیچکدوم باز نشد![]()
چرا امسال سازمان سنجش اینقدر اذیت میکنه!![]()
نه عزیز ! یه دفترچه انتخاب رشته اول اومده بود منظورم اونه اگه از دوستان کسی اونو داره ممنون میشم :
دفترچه ی شماره ی 1 انتخاب رشته
من تا حالا نرفتم اما فكر كنم چند تا راه داره ... از راه هاي ديگش هم امتحان كن ببين چي ميشه
سلام
دوستان
با 3800 تجربی (منطه 1 -تهران)بهترین رشته هایی رو که تو تهران وشهرستان میشه قبول شد و لطف می کنید بگید؟؟
مشاهده و پرينت اطلاعات رو زدم اين اومد :
در صورتي که داوطلب مجاز مي باشيد تاکنون انتخاب رشته ننموده ايد و لازم است در فرصت مقرر نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نماييد
داوطلبان غير مجاز امکان انتخاب رشته نخواهند داشت
باز ميرم وارد شم
ميگه اطلاعات اشتباست ! در صورتي كه اونجا زدم درست بود !
پيام نور و غير انتفائي و مجازي هم كه مجاز هستم
چه مرگشه پس ........
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
ورود با اطلاعات كارت رو زدم .......
قسمت رمز عبور
رمز عبور من شش رقمي هست
ولي بيشتر از 5 رقم قبول نميكنه !!!!!!!!!!!!!! خداااااااااا
برای چه رشته ای میخواین؟
خواهش می کنم پاسخ منو بدید :
من که به فیزیک بیشتر از کامپیوتر علاقه دارم و به کامپیوتر بیشتر به عنوان داشتن شغل در آینده نگاه می کنم ، حالا به نظر شما فیزیک رو بخونم یا کامپیوتر رو ؟
خواهش می کنم در مورد فیزیک کوانتمی و کامپیوتر که شامل چه کتابهایی می شوند هم توضیح بدبد.
مرسي از جوابتون.
پس اگه اينجوري باشه احتمالش هست كه با رتبه ي 4000 منطقه ي 1 تو زيرگروه زبان ... روزانه هاي شهر هايي مثل بابلسر و رشت و كاشان و قزوين رو بيارم.
اگرم نشد به غير انتفاعي هاي قزوين هم راضيم ... اما اگه رشته هاي اين 5 تا شهر رو به اين ترتيب بيارم خيلي خوب ميشه :
تهران / قزوين / بابلسر / كاشان / رشت ...
+
راستي دوستان رشته ي زبان ... علامه طباطبايي تو نيمسال دوم براي رشته ي ادبيات انگليسي پذيرش داره در قسمت روزانه و شبانه. ظرفيت اين 2 تا روي هم 60 نفر هست اما توجه كنيد نيمسال تحصيلي دوم پذيرش داره.
وارد شدم وارد شدم ! با رمز عبور 5 رقمي هم وارد شدم خيلي جالبه !!!!!!!!! در حالي كه رمز عبورم شش رقمي بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)