ولی کار کمک داور خیلی قشنگتر بودا:dddddd
بله
خير
ولی کار کمک داور خیلی قشنگتر بودا:dddddd
خداییش من که با دقت پای چپش بسی حال میکنم. ولی با پای راستش یه موقعیت باحالو خراب کرد.
عالی بود گلش افسایدم نبود
بچه ها خوب سرگروه باقی موندیم چون کویت سوریه رو با 4 گل شکست داد.
دستش درد نکنه
چیکار کرد؟
من که چیزی یادم نمیاد!!!
فکر کنم کویتی ها دوپینگ کردن...
چی شد یهو 4تا زدن سوریه
نقل و انتقال و جذب بازيكنان مناسب در اولويت تمامي تيمهاي ليگبرتري قرار دارد.
در اين بين تيمهايي نظير پرسپوليس، استقلال و سپاهان تلاش بيشتري را نسبت به ساير تيمها در بازار نقلوانتقالات از خود نشان دادهاند و تيمهاي شهرستاني حاضر در ليگبرتر به نسبت سپاهان و دو تيم پرطرفدار پايتخت تحرك كمتري در بازار خريد بازيكن داشتهاند.
برخلاف اخبار چند روز اخير، باشگاه پرسپوليس بهعنوان قهرمان ليگ هفتم و يكي از تيمهايي كه به عنوان نماينده ايران در ليگ قهرمانان آسيا فعاليت خواهد كرد، اقدامات اساسي را در اين زمينه آغاز كرده است.
عليپور يكي از مسئولان باشگاه پرسپوليس به همشهري ميگويد: «اولويت در فصل نقلوانتقالات براي باشگاه، تمديد قرارداد بازيكنان مليپوش تيم نظير نيكبخت، خليلي، نصرتي و حسين كعبي است كه بدون شك پس از بازگشت تيمملي از امارات با تمامي آنها براي تمديد قرارداد و حضور مجدد مذاكره خواهد شد.»
وي ادامه ميدهد: «براي اينكه در زمينه نقلوانتقالات، اخبار باشگاه به شكلي صحيح و مناسب در اختيار مردم قرار گيرد از اين پس، تمامي اخبار نقلوانتقالات باشگاه را در تمامي رسانهها اعلام خواهيم كرد.»
عليپور در ادامه از آخرين اخبار نقلوانتقالات باشگاه پرسپوليس خبر ميدهد: «مرتضي اسدي مدافع چپ صباباتري، بازيكني بوده كه با مديرعامل پرسپوليس براي عضويت در اين تيم مذاكره كرده است و قطعاً در صورت ادامه روند مثبت مذاكرات، به عضويت باشگاه پرسپوليس در خواهد آمد. جدا از اين بازيكن ميثم خسروي بازيكن فصل پيش پيكان نيز بازيكني است كه پرسپوليس درصدد جذب اوست.»
عليرضا محمد، هاشم بيكزاده و سيدجلال حسيني از ديگر گزينههاي جديد پرسپوليس هستند كه كار انتقال اين بازيكنان به پرسپوليس تقريباً قطعيت يافته است.
مسئولان تيم استقلال نيز كه فعلاً تمركزشان را بر روي قهرماني در رقابتهاي جامحذفي معطوف كردهاند در حال مذاكره و نهايي كردن جذب چند بازيكن در تيم خود براي فصل آينده هستند.
علي حمودي بازيكن تيم استقلال اهواز يكي از گزينههاي استقلال براي فصل جديد است و گفتوگوهاي نهايي براي عضويت وي در استقلال درحال انجام است.
حسين كاظمي، سهراب بختياريزاده، مازيار زارع و ابراهيم توره گزينههاي ديگري هستند كه مذاكرات مثبتي براي حضور آنان در استقلال انجام شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)