من به عنوان یه طرفدار استقلال از هرچی آدمای پول دوستی مثل رحمتی بدم میاد
من به عنوان یه طرفدار استقلال از هرچی آدمای پول دوستی مثل رحمتی بدم میاد
اگه خیلی پول دوست بود پیشنهاد 1میلیارد 900 میلیون تومنی مس رو رد نمی کرد.با 800 میلیون بیاد اینجا.ندونسته نیاید اینجا فقط یه پست مفت بدین و برین.
من باشم بهش 100 میلیون هم نمیدم
خوب میشد اگه قراردادها رو بر حسب توانایی بازیکنان میبستند . . . . رحمتی 100م . . . حمودی 20م . . . .
بیبن منم فوتبالیستم و دوست دارم مثل اونا بشم و اونجوری قرارداد ببندم اما خودت رازی می شی که جونت رو +هر آن امکان شکستگی دست و پا و ... +حتی مرگ رو قبول کنی؟؟؟؟؟
پولی که فوتبالیستا می گرن کاملا حلال و نوش جونشون.از خودشون مایه می زارن و این بهایی داره که این بها هم توی همه جای دنیا پرداخت می شه.
من کاری به رحمتی ندارم ولی چون فکر کنم فوتبالیستی این حرف رو میزنی
یه جوری میگی امکان شکستگی دست و پا و حتی مرگ !!! ادم فکر میکنه سخترین شغل دنیا فوتبالیست بودن!!!
اگه به اینها باشه که ورزشهای رزمی باید رقمهای نجومی تر از فوتبالیستها بگیرن
زیاد پول گرفتن بازیکنهای فوتبال علتهای دیگه ای داره ولی من مطمئنم اینی که شما گفتید نیست
خودتون تصور کنید یک بازیکن اگر سالی 700 میلیون بگیره که رقمی معقوله الان در بازار فوتبال ایران ، برای هر روز حدوداً دو میلیون دستمزد میگیره که بیشتر روزها هم شاید بیشتر از دو ساعت هم تمرین نکنه.
دیگه مقایسه این مبالغ با درآمدهای تمامی شغلها را خودتون در نظر بگیرید
خیلی حرفاتون جالبه . . . . به هر کی این حرفارو بزنی بهت میخنده . . . یکجور میگه امکان مرگ که اینگار دارن میرن جبهه ی حق علیه باطل
یه کارمند 25 تا 30 سال زحمت میکشه . . . از صبح ساعت 7 تا 14 اداری . . . اونقوت حقوق بازنشستگیش به 30 میلیون هم نمیرسه . . . اونوقت این فوتبالیستها واسه یه فصل ( سرو تهشو بزنی 9 ماه هم بیشتر نمیشه ) 800 میلیون خالص میگیرن . . . حالا پاداش ها و چیزهای دیگه بماند . . . .
اصلا این پول حقشون نیست و بی عدالتی
اینا رو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاضری 100 میلیون(برای مثال)بگیری اینطوری بشی؟؟؟؟؟؟؟حاضری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
2 ساعت؟؟؟؟؟؟؟شما انگار از فوتبال حرفه ای اصلا هیچی نمی دونی نه؟؟؟؟الان بازیکنا حد اقل روزی 7-8 ساعت تمرین دارن تازه اردو ها به کنار................اکثر بازیکنا بیشتر از این هم تمرین دارن.خیلی از شبا پیش خانوادشون نیستن.خودتون تصور کنید یک بازیکن اگر سالی 700 میلیون بگیره که رقمی معقوله الان در بازار فوتبال ایران ، برای هر روز حدوداً دو میلیون دستمزد میگیره که بیشتر روزها هم شاید بیشتر از دو ساعت هم تمرین نکنه.
در هر صورت بازهم می گم پولی که می گیرن نوش جونشون.ببین همه جای دنیا همچین پولی رو می دن و هیچ جایی نیست که بازیکنای فوتبال کم پول بگیرن.و دلیلشم همینه که یه فرد یه چیزی حدود 12 سال از خودش و زندگیش می زنه تا به یه همچین جایی برسه.
9 ماه؟؟؟؟؟؟؟؟؟حداقل 11 ماه نه 9 ماه...........9 ماه بازی می کنن و لی بیش از 11 ماه تمرین می کنن.ونوقت این فوتبالیستها واسه یه فصل ( سرو تهشو بزنی 9 ماه هم بیشتر نمیشه ) 800 میلیون خالص میگیرن . . . حالا پاداش ها و چیزهای دیگه بماند . . . .
راستش رو بخواهی زیاد با تمرین حرفه فوتبال آشنا نیستم.ولی دو ساعت منظورم تمرین با تیم هست.بله ممکنه بازیکن برای آماده نگه داشتن شرایط بدنیش به صورت انفرادی تمرین بکنه.2 ساعت؟؟؟؟؟؟؟شما انگار از فوتبال حرفه ای اصلا هیچی نمی دونی نه؟؟؟؟الان بازیکنا حد اقل روزی 7-8 ساعت تمرین دارن تازه اردو ها به کنار................اکثر بازیکنا بیشتر از این هم تمرین دارن.خیلی از شبا پیش خانوادشون نیستن.
بله اردو های بلند مدت هم دارن ولی چندین بار در سال.و معمولا روز قبل از بازی تیم میره توی اردو و شب قبل از خونه نیستند!غیر از اینه؟
هیچ کس منکر دردناک بودن تصاویری که گذاشتید نیست ولی خوب یک مقدار کافیه به سایر مشاغل هم فکر کنی.
فکر کنم شما تصورتون از سایر کارها فقط پشت میز نشینی مدنظرتون هست.
باز هم میگم بازیکنهای فوتبال ایران مثل سایر دنیا حتما باید درآمد بالایی داشته باشن ولی ارقام الان واقعا معقول نیست.البته نمیدونم کی باید مشخص کنه که دستمزد بازیکنها باید چقدر باشه؟و معیار این سنجش چیه؟
ولی مطمئن هستم دلایل بالا بودن دستمزد بازیکنها اینی که شما میگید نیست
بحث فایده نداره . . . میخواد در هر نسل یه همچین اتفاقی بیفته . . . اونم اینقدر بیمه هستند که واسشون مشکلی پیش نیاد . . . شما هم چون فوتبالیست هستین طرفشونو میگیرن و میگی این همه پول حقشونه . . . هر کی بحث مارو بخونه متوجه میشه که حق با کیه . . . هیچکی نمیاد بگه ماست من ترشه . . .
بحث همینجا تمام . . .
دقیقا همینجوریه که دوستان میگن فوتبالیستا پول مشهور بودنشون و تبلیغات رو میخورن وگرنه تو ورزش های رزمی میشه 100 تا عکس از همینا پیدا کرد بدتر از اینا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)