سلام
8 گیگ هستش ولی 4.9گیگ برای ضبط باقی داره
من خودم 8600 دارم راهنمایی خواستین در خدمتم
اره دوست عزیز همه وسیله های دخیره سازی اکثرا اینجورین ولی خوب روی کاغد اینا 8 گیگ هستن و 6600 مثلا 4 گیگ هستش
در مورد سوال هم بهتون پیام دادم ممنون
سلام من مدل 42la86000 چند روزه خريدم چند تا سوال داشتم اگه ميشه دوستان راهنمايي كنند.
1- احساس ميكنم تصاوير sd دريافتي از گيرنده ديجيتالي داخلي تلويزيون بهتر از تصاوير ر.س.ي.و.ر است.
2- كاربرد بر چسب TAG ON چطوري است؟
3- فايلهاي ذخيره شده در حافظه داخلي را ميشه به فلش مموري كپي كرد/
سلام دوست عزیز من تقریبا یکی دو ماه پیش توی جشنواره خریدم 3/300 از همه چیزش هم راضی هستم توی هیچ مقوله ای کم نمیاره حتی جلوی مدل های بالاتر از خودش همه جور فرمتی رو هم سه سوت پخش میکنه هر سوالی داشتی بپرس تا خیالتو راحت کنم
دوست عزیز فایل زیر نویس باید با خود فیلم هم نام باشه بعد از منوی گزینه که سمت چپ پلیر هست میری توی قسمت زیر نویس روشنش میکنی حالشو میبری
با یه آنتن دیگه امتحان کن ممکنه آنتن ضعیف باشه
مرسی که جواب دادی دوست عزیز. من قصد دارم این مدل رو بخرم. تو شهر خودمون (بوشهر) بدون گارانتی تا 2/800 هم میشه پیدا کرد. طرفای بندرعباس هم قیمت گرفتم گفتن 2/500 شاید رفتم از اونجا گرفتم. نکته ی خاصی داره که موقع خرید توجه کنم؟ راستی مدل 6610 چطوره؟ اونی که دورش قاب سفید داره.
خواهش میکنم...نه نکته ی خاصی نداره من چون با گارانتی میخواستم بودجم به این مدل میخورد سری la فعلا جدید ترینه البته من هیچ وقت بهت پیشنهاد نمیکنم بدون گارانتی بگیری چون اگر پنلش ایراد پیدا کنه هزینه ی تعمیرش پول یه تلویزیون دیگست...!
با سلام به دوستان
دوستان من بین انتخاب ال جی ۹۶۰۰ مدل ۵۵ اینچ با ال جی ۸۶۰۰ مدل ۶۰ اینچی گیر کردم
به نظر دوستان آیا کیفیت تصویر ۹۶۰۰ اونقدر بالاتر است که قید ۵ اینچ بیشتری ۸۶۰۰ رو زد ؟
من تلویزیون رو فقط برای دیدن فیلم و خصوصا بخش فیلم همراه زیرونویسش با فلاش مموری می خوام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)