تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 555 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

عزیزم ویو 2 که سوپر امولد نیست : دی سوپر کلیره...
    سوپر امولد فرق زیادی با سوپر امولد پلاس نداره... فقط توی سوپر امولد پلاس اون مصنوعیت رنگ تا حدی رفع شده ، اما مشکل زردی یه کم اومده وسط

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام خدمت آقا رضای گل
    قبل از هرچیز مراتب کوچیکی و عرض ادب من رو بپذیر
    درمورد ویو با شما موافقم، احساس میکنم صفحه اش بهتر از gs2 هست
    درمورد زردی باید یه اعترافی بکنم و اونم اینه که از دیشب به این ور نمیدونم اشتباه میکنم یا به رنگ زردش عادت کردم یا اینکه با jpkh1 آپدیت کردم یا خود به خود شده ولی هرچی که هست احساس میکنم یه مقدار ناچیزی خفیف تر شده
    باورکن به خاط این پستت نیست که این رو گفتم واقعا احساس میکنم کمی خفیف تر شده(حالا نمیدونم شاید چون بهش عدت کردم اینطوری احساس میکنم یا واقعا کم شده)
    ولی اعتراف میکنم که شاید بخاطر ناراحتی از زدحالی که خورده بودم یکم پیازداغش رو زیاد کردم
    حتی میخواستم برم گوشی رو با 200هزارتومن ضرر به عنوان گوشی دست دوم بفروشم و برم یکی سالمش رو بگیرم که نظرم برگشت...
    اما برای اینکه مطمئن بشم از ال سی دیه یا نرم افزاریه یه تستی کردم و اون اینکه از Notification Area یه اسکرین شات گرفتم و همون عکس رو داخل گوشی 180درجه Rotate کردم و دیدم اینبار اون طرف عکس زردی داره و کلا سمت چپ گوشی مشکل داره و این یعنی مشکل سخت افزاریه و بعید میدونم درست شدنش به رام ربطی داشته باشه و منطقی ترین علت رو در XDA خوندم و یکی اونجا گفته بود که زردی به دلیل اینه که ال سی دی ها توسط تیوب های ساکشنی که ال سی دی هارو جابجا و درجای مخصوص قرار میدهند جابجا میشند و این بخاط فشاریه که اون تیوپ ها به سطح برخی ال سی دی ها اوردند و اینه که بعضیا زردی دارند و بعضی نه...اگه نرم افزاری بود که باید مال همه داشت و مال همه با آپدیت رفع میشد . البته همون منبع گفته بود که به مرور زمان رفته رفته زردی یا به کلی ازبین میره یا به شدت کمتر و کمتر میشه ، حالا چرا فقط به SAMOLED PLUS فشار اومده و مثلا این تیوبها رو ال سی دی گالکسی اس ها فشار نیاوردند بماند...یعنی این پلاس اینقدر حساسه!!!
    در هرصورت گویا صعه ی صدر شما از من بیشتره و باید در این مورد روی خودم کار کنم

درهرصورت در این مورد شما رو پخته تر از خودم دیدم...
    شرمنده کردی رفیق بابت این همه تعاریف.
    ممنون از توضیحی که واسه به وجود اومدن زردی دادین. به نظر من هم دلیل منطقیش همینه.
    درمورد ویو با شما موافقم، احساس میکنم صفحه اش بهتر از gs2 هست

عجيباً غريبا
    صفحه ويو بهتر از گلكسي 2

من برا خانومم ويو 2 گرفتم اصلا قابل قياس نيست صفحش با gs2
    بخدا وقتي Gs2 رو نگاه ميكني بعد ويو رو احساس ميكني يه صفحه بي روح و كمرنگ جلوت روشنه
    مطمئن باشين من عكس از صفحه هردو در كنار هم ميزارم تا كيفيت هاشون مشخص بشه كه چقدر باهم فرق دارند
    در ضمن صفحه مشكي gs2 واقعا زيبايي خاصي به گوشي ميده يه گوشي براق و شيك
    در ضمن اطراف ويو فقط يه نوارمشكيه و دورش خاكستريه
    حسین جان منظور ایشون برتری مطلق نبود. بالاتر توضیح دادم که اگه با زاویه زیاد به صفحه GS II نگاه کنی در پشت زمینه هایی که رنگ سفید دارن یا کمرنگ هستن, کمی تغییر رنگ حس می کنی. در صورتیکه توی Wave اینطور نبود.
    علت اینکه شما Wave 2 رو مقایسه کردی و دیدی که خیلی رنگهاش بی روحه واسه اینه که اصلا" صفحه Wave 2 سوپر آمولد نیست! بحث صحبت ما Wave 1 بود که صفحش Super Amoled هستش گوشی Wave 2 صفحه اش Super Clear LCD هستش که به پای Super Amoled نمی رسه. چه برسه به Super Amoled Plus. واسه همینه که تو مقایسه ای که شما کردی انقدر تفاوت احساس کردی. در ادامه هم می گم که همون Wave 1 با صفحه Super Amoled در حالت عادی که نگاه می کنی به پای صفحه GS II نمی رسه.
    و دیگه اینکه من هم با نظرتون موافقم که صفحه مشکی GS II جذابیت خاصی بهش داده. ولی حالا شما در نظر بگیر که صفحه از این مشکی تر چقد می تونه جالب تر باشه! از نظر من صفحه ویو در حالت خاموش مشکی تر از GS II هست. چون من چند بار گوشی پدرم رو مقایسه کردم با گوشی خودم.
    و در نهایت 1 Wave فقط با دور رنگ خاکستری تولید نشد. اینم هم عکس از Wave 1 با دور مشکی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم با دور مشکیشو خریده بودم
    Last edited by reza_17173; 07-09-2011 at 15:18.

3. 2 کاربر از reza_17173 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

alooooooooooooooooooooo

---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------

کسی اینجا هست فایل lib و pack.info بازی moderncombat blackpeages رو برای دانلود بزاره چون خیلی جا دنبالش گشتم گیرم نیومده
    جواب ما یادتون نره

داره خودمونی میشه hossein-sam81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرمنده کردی رفیق بابت این همه تعاریف.
    ممنون از توضیحی که واسه به وجود اومدن زردی دادین. به نظر من هم دلیل منطقیش همینه.

حسین جان منظور ایشون برتری مطلق نبود. بالاتر توضیح دادم که اگه با زاویه زیاد به صفحه GS II نگاه کنی در پشت زمینه هایی که رنگ سفید دارن یا کمرنگ هستن, کمی تغییر رنگ حس می کنی. در صورتیکه توی Wave اینطور نبود.
    علت اینکه شما Wave 2 رو مقایسه کردی و دیدی که خیلی رنگهاش بی روحه واسه اینه که اصلا" صفحه Wave 2 سوپر آمولد نیست! بحث صحبت ما Wave 1 بود که صفحش Super Amoled هستش گوشی Wave 2 صفحه اش Super Clear LCD هستش که به پای Super Amoled نمی رسه. چه برسه به Super Amoled Plus. واسه همینه که تو مقایسه ای که شما کردی انقدر تفاوت احساس کردی. در ادامه هم می گم که همون Wave 1 با صفحه Super Amoled در حالت عادی که نگاه می کنی به پای صفحه GS II نمی رسه.
    و دیگه اینکه من هم با نظرتون موافقم که صفحه مشکی GS II جذابیت خاصی بهش داده. ولی حالا شما در نظر بگیر که صفحه از این مشکی تر چقد می تونه جالب تر باشه! از نظر من صفحه ویو در حالت خاموش مشکی تر از GS II هست. چون من چند بار گوشی پدرم رو مقایسه کردم با گوشی خودم.
    و در نهایت 1 Wave فقط با دور رنگ خاکستری تولید نشد. اینم هم عکس از Wave 1 با دور مشکی
    کد:
    منم با دور مشکیشو خریده بودم
    مرسي از راهنماييت
    من ويو 1 رو نديدم
    ولي به نسبت ويو 2 گفتم

داره خودمونی میشه rezamaldinii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

مشکل لکه صورتی تو دوربین گالکسی 2 وجود داره ؟ اگه هست با اپدیت حل میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

دادش من گوشیش حرف نداره
    به ما نگاه نکن داریم میزنیم تو سر و کله ی هم اگه موقع خریدن دقت میکردیم اینجوری نمیشد
    تاااااازه عزیزم اگه دقت نکنی میشی مثل ماها که تازه بازهم معلوم نیست....این رو واقعا میگم مطلقا تاثیری رو صفحه نمیزاره(بخصوص در بیرون از خونه که اصلا اصلا اصلا معلون نیست، اصلا علت اینکه ما متوجه نشدیم این بود که روز خریدیم!) و خلاصه این که فقط و فقط بار روانی داره و فقط در شب و زیر سقف خودشو نشون میده اون هم اگه سرو گوشت بجنبه و دنبال ایراد از گوشی باشی...
    در هر صورت برو بخر حالشو بر
    فقط از داداش کوچیکت یه نصیحت گوش کن موقع خرید گوشی خوب چشماتو باز کن و وقتی گوشی رو خریدی و اومدی خونه دیگه چشمهاتو ببند!
    این نصیحت اخرت منو کشت!!!! داغونم کرد!!!! برا ازدواج هم همین توصیه رو میکردن فکر کنم!!!

لعنتی من باید تو روز بگیرم!!! امیدوارم سرم کلاه نره

8. این کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M,ANGEL,N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    kooche poshti samte chap

پيش فرض

سلام
    ببخشید چرا هندزفری bluetooth به samsung gs II کامل وصل نمی شه....یعنی صداهای آهنگ و فیلمو ندارم
    اگه کسی میدونه کمک کنه لطفاّ

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستانی که به نکات قبل از خرید نیاز دارن میتونن این پست رو یخونن امیدوارم کمک کنه:

کد:
    Last edited by PersiAndroid; 07-09-2011 at 19:49.

11. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستان درایور مودم گوشی رو کسی نداره؟

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

6

راستی دوستان این پست رو یادتونه که یکی اومده بود اون اولا گفته بود که تو بوشهر اومده اونم 650!
    منم مثلا رفتم گذارش تهیه کردم تا دروغ میگه
    ای داد چه زود گذشت
    کد:
    Last edited by PersiAndroid; 07-09-2011 at 20:02.

14. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •