شما توی پوشه بازی فایل™ Battlefield 3روپیدا کنید و اونو تغییر نام بدید و™رو از آخرش پاک کنید. مرسی
شما توی پوشه بازی فایل™ Battlefield 3روپیدا کنید و اونو تغییر نام بدید و™رو از آخرش پاک کنید. مرسی
Last edited by unname47; 09-10-2012 at 13:08.
دوست عزیز دمت گرم. حالا لااقل یه واکنشی نشون میدهالبته قبل از اجرای کرک. واکنششم ظاهرا اینجوریه که میخواد آنلاین یکارایی انجام بده!! اما با انجام کرک بازم هیچ واکنشی نشون نمیده!!! آپدیت گرافیکم دانلود کردم. گرافیکم Geforce 9500 هستش.
خواهش میکنم.
شما بجای اون کرکی که میریزی اینو دانلود کن و بریز ببین چه جوابی میده بهت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by unname47; 09-10-2012 at 14:16.
گرفتمش. نشدبه نظر شما میتونه مشکل از ویندوز باشه؟ تا حالا با این ویندوز ایکس پی که دارم هیچ مشکل نرم افزاری نداشتم.
دوست عزیز کاش از اول این رو ازت میپرسیدم که ویندوزت چیه؟ روی xp این بازی اجرا نمیشه فقط vista و seVen. البته دیده شده بعضیا روی بعضی نسخه های xp اجرا کردن ولی اغلب با xp مشکل داره. شما میتونی یه seVen در کنار این ویندوزت نصب کنی و بازیو اونجا نصب و اجرا کنی. مرسی
دمت گرم داداشخب من برم 7 رو نصبش کنم اگه مشکلی بود باز برمیگردم.
آقا ما این بتل رو نصبیدیمش. صداش خیلی مشکل داره. به این صورت که یه صدا چندین مرتبه پخش میشه یا با تأخیر پخش میشه.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
سلام فامیل دور!
این بازی اصلا روی اکس پی درست جواب نمیده!
ویندوز 7 براش مناسبه
directx رو نصب کن
مدل مادربردتم بکو تا بگم چه درایور صدایی نصب کنی تا جواب بده برات صداشم درست شه!![]()
درود. شما ابتدا این فیلم آموزشی رو دانلود کن به احتمال زیاد مشکلت بعد از تماشای اون حل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن حتماdirectx 11 رو نصب کن واگه هنگام بازی با ارورd3dx11_43 و d3dcompiler_43 مواجه شدی از مسیر c:\windows\system32 اون فایلها رو پیدا کن و توی پوشه بازی copy کن. مرسی
Last edited by unname47; 10-10-2012 at 23:38.
سلام امیر جان. بازی رو روی 7 نصبیدم. البته directx رو هنوز ننصبیدممدل مادر بردم Asus P5KPL هست اما کلأ از همون اولی که خریدم صدای مادر برد جواب نداد
کارتم غیر آنبرده! فکر کنم این باشه PCI C-Media . مدل دقیقشو نمیدونم.
کلأ بازیش خیلی تیک میزنه. در صورتیکه توی Call Of Duty MW3 که فکر کنم گرافیکش از اینم بهتر بود بدون هیچ مشکلی بازی میکردم. دلیلش چی میتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)