تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 639 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره آینده بازار پول و نظام بانکی کشور گفت: با توجه به روند کاهشی نرخ تورم قاعدتاً نرخ سود بانکی روند نزولی خواهد داشت.
    سلام
    رو چه اصلی این حرفها رو میزنند ؟!!!
    چی چی ارزون شده غیر از ارزش پول و حقوقها و قیمت سهام ؟
    همه چیز از آغاز کار دولت جدید یا گران شده و داره گرانتر میشه یا در آستانه ی گرانتر شدنه
    آب , برق گاز , کرایه ها , اجاره خونه ها , قیمت مایحتاج ضروری , ارز و خلاصه همه چیز داره هی میره بالا و میگن تورم کم شده !!!!
    این حرفها رو کی قبول میکنه ؟
    حدود یک ماه پیش یکی از مسئولین مبارزه با گرانفروشی گفت
    هیچ چیز ارزون نمیشه . همه ی تلاشها فقط برای اینه که از گرانیهای بی در و پیکر و بی حساب کتاب جلوگیری بشه ( یعنی گرانتر شدنِ همه چیز حتمی هست )
    دیگه حرف از این واضحتر ؟
    مردم هم که دستشون تو خرجه و دارند همه چیز رو به چشم خودشون میبینند و احتیاجی به آمار و ارقام خیالی ندارند .
    هر چیزی میخواید بخرید الان بخرید ( جهیزیه , خودرو و غیره ) وگرنه فردا پشیمون میشید .
    رقابت شدیدِ بانکها با همدیگه برای جذب پولهای مردم با پرداخت سود بیشتر یک دلیل و علامت بزرگ هست که ارزش پول باز هم میاد پائینتر .
    بانکها قسمت عمده ی پولهای مردم رو تبدیل میکنند به ارز و طلا و زمین و ملک و املاک و کالا چون با بالائیها در تماس هستند و خوب میدونند فردا چه خبر میشه .

2. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوستان من ماهي يك ميليون پول نياز دارم ! و 50 ميليون تومن سرمايه ! و نميخوام با اين پول هيچ كاري انجام بدم و قصدم گذاشتن پول تو بانكه ... كجا بزارم انقدر سود ميگيرم ؟ اصلا هست بانكي كه واسه اين مبلغ پول انقد سود بده ؟
    سلام . شما باید حداقل 24% در سال سود بگیرین تا بشه ماهی 1 میلیون تومن . کوثر اینجوریه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام . شما باید حداقل 24% در سال سود بگیرین تا بشه ماهی 1 میلیون تومن . کوثر اینجوریه .
    ممنون

بانك معتبر اما خصوصي اين شرايط رو نداره ؟ و اينكه سپرده روزشمار باشه ؟ چون امكان داره پول رو بعد از مدتي يه بانك ديگه بزاريم .. خلاصه ي مطلب اينكه بيشترين سود روزشمار رو كدوم بانك معتبر ميده ؟

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من ماهي يك ميليون پول نياز دارم ! و 50 ميليون تومن سرمايه ! و نميخوام با اين پول هيچ كاري انجام بدم و قصدم گذاشتن پول تو بانكه ... كجا بزارم انقدر سود ميگيرم ؟ اصلا هست بانكي كه واسه اين مبلغ پول انقد سود بده ؟
    دوست عزیز بانک گردشگری 25 درصد ماهانه میده یعنی هر ماه 1.041.600 تومان سود میریزه تو حسابتون البته بعضی موسسه ها بیشترم میدن

6. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

بانک قوامین آیا عابر کارت داره ؟
    عضو شتاب هست ؟
    میشه مثل باقی کارت ها مثل کارت بانک سامان ازش استفاده کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستا تو ساعت شیفت بعداز ظهر میشه حساب باز کرد یا اینکه فقط واریز و برداشت انجام میدن؟
    سپرده سرمايه‌گذاري كوتاه‌‌مدت سپند
    این سپرده اقتصاد نوین 2 میلیون پول روبلوکه که میکنه بهش سود میخوره؟یا اینکه نه سود نمیخوره؟روز شماره دیگه ؟یعنی واریز و برداشت میشه انجام داد؟
    بانک آینده تو لیست بانک مرکزی نیست واسه چی؟
    الان من یه سپرده کوتاه مدت میخوام که 20 درصد سود بده و کف هم نداشته باشه یا حداقل 1 تومن باشه چه بانکی و چه سپرده ای دوستان پیشناهد میکنن؟
    Last edited by hossein019940; 20-04-2014 at 17:29.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ممنونبانك معتبر اما خصوصي اين شرايط رو نداره ؟ و اينكه سپرده روزشمار باشه ؟ چون امكان داره پول رو بعد از مدتي يه بانك ديگه بزاريم .. خلاصه ي مطلب اينكه بيشترين سود روزشمار رو كدوم بانك معتبر ميده ؟
    سلام . اگه ملاک معتبر بودن , درج بودن در لیست بانک مرکزی هست کوثر درج شده . فقط هم ماه اول نباید بیش از 49 میلیون برداشت کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

دوستا تو ساعت شیفت بعداز ظهر میشه حساب باز کرد یا اینکه فقط واریز و برداشت انجام میدن؟
    این سپرده اقتصاد نوین 2 میلیون پول روبلوکه که میکنه بهش سود میخوره؟یا اینکه نه سود نمیخوره؟روز شماره دیگه ؟یعنی واریز و برداشت میشه انجام داد؟
    الان من یه سپرده کوتاه مدت میخوام که 20 درصد سود بده و کف هم نداشته باشه یا حداقل 1 تومن باشه چه بانکی و چه سپرده ای دوستان پیشناهد میکنن؟
    ​کسی نبود ؟خیلی واجه من فرد اسر صبح باید برم..................

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اکثر بانک ها میشه ولی اقتصاد نوین رو نمیدونم بهتره فردا قبل از رفت تلفنی بپرسید
    بله به پول بلوکه شده هم سود تعلق میگیره
    روز شمار یعنی کمترین مانده در 24 ساعت و قابلیت واریز و برداشت در هر لحظه رو باید داشته باشه
    خیلی بانک ها تو لیست بانک مرکزی نیستند
    بانک مهر اقتصاد روز شمار 23 درصد میده با کف 1 میلیون عابر بانک هم داره با قابلیت برداشت روزانه نقد 1 میلیون از دستگاههای خودپرداز خودش و ملت و قابلیت خرید از دستگاههای پوز ملت و خرید اینترنتی از درگاه ملت
    من خودم بانک مهر اقتصاد رو خیلی قبول دارم خدماتشون خوبه هم حسابرسیشون هم اینترنت بانکشون هم عابر بانکهاش فقط عضو شتاب نیست

12. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اکثر بانک ها میشه ولی اقتصاد نوین رو نمیدونم بهتره فردا قبل از رفت تلفنی بپرسید
    بله به پول بلوکه شده هم سود تعلق میگیره
    روز شمار یعنی کمترین مانده در 24 ساعت و قابلیت واریز و برداشت در هر لحظه رو باید داشته باشه
    خیلی بانک ها تو لیست بانک مرکزی نیستند
    بانک مهر اقتصاد روز شمار 23 درصد میده با کف 1 میلیون عابر بانک هم داره با قابلیت برداشت روزانه نقد 1 میلیون از دستگاههای خودپرداز خودش و ملت و قابلیت خرید از دستگاههای پوز ملت و خرید اینترنتی از درگاه ملت
    من خودم بانک مهر اقتصاد رو خیلی قبول دارم خدماتشون خوبه هم حسابرسیشون هم اینترنت بانکشون هم عابر بانکهاش فقط عضو شتاب نیست
    پس چرا مجوز نداره
    کلا حساب کوتاه مدت مهر اقتصاد همین سود رو میده یا اینکه اسم این سپرده فرق داره؟
    از اینترنت بانکش میشه حساب باز کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •