سگ دوانی که آسونه.
رفتم و برنده شدم ولی عکس نگرفتم.
الان مدتی هست بازیش نمی کنم.
سگ دوانی که آسونه.
رفتم و برنده شدم ولی عکس نگرفتم.
الان مدتی هست بازیش نمی کنم.
سلام ایمان من که این سگه رو 1 سال آموزشش دادم ولی این قدر خرفته که نمی یاد دونبالم
ولی از وقتی که توپش رو طلای کردم مثل جت می دو...![]()
سلام
قضیه توپ طلا چیه ؟ اگه همونه که باید توپ را تو تپه هی بنداری من این کار را کردم Won برام یه توپ صورتی دیگه آورد .
سال اول هر کاری کردم نتونستم تو مسابقه ببرم ، ان شاءالله سال دوم جبران کنم .
در ضمن بازی من الان تابستان سال دومه که قلب همه ی دخترا به جز کارن قرمزه کارن هم یکی دو روز دیگه قرمز میشه که می خوام بهشون French Fries بدم توت فرنگی بگیرم . حالا Ann هم برای من نامه دعوت تولدش را فرستاده و من می خوام با Ann ازدواج کنم به نظر شما اگه عرسی کنم باز هم می تونم به جشن تولدش برم ؟
عزیز سیویشو بزار کود توپ تلایی رو در بیارم .
سلام
من با کد کار نمی کنم و تا حالا تو این سیوم از هیچ رمزی استفاده نکردم و قصد هم ندارم استفاده کنم ، شما اگه راهی داری که بشه توپ را بدون رمز طلایی کرد بگو .
تو باید روی همان پل تپه ی مادر بزرگ این توپه صورتیه رو بیش از 100 بار این ور آنور بندازی
به طوری روی پل گیر کند و فردا یا چند روز بهد Won می یاد وبرات توپه golden رو میاره؟
موفق باشی.
![]()
سلام منiman reza - برای روز 17 تابستان 2 نامه میادکه یکی ازاونا برای تولدAnn یکی هم نوشته شده مسافرخانه در روز17 تاستان تعطیل اگر دراین روز تا ساعت پنج عصربه بالای قله ای مادر بروید پدر Annرا می بینید که درباره مرگ مادر Annصحبت میکند
دموی پدر Ann دربالای تپه ای مادر =در روز 17 تابستان تا قبل ازساعت 5 به بالای قله رفته doug را می بینیدکه درباره مرگ مادر Ann صحبت مکند(تصویر در صفحه 318)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)