سلام دوستان.
من گوشی رفیقم رو با X10FlashTool زدم که بیس باندش به ...15 تغییر کنه. کل مراحل رو انجام دادم و گوشی هم ظاهرا داشت فلش میشد اما بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم هیچ تغییری نکرده , مشکل کجاست ؟
سلام دوستان.
من گوشی رفیقم رو با X10FlashTool زدم که بیس باندش به ...15 تغییر کنه. کل مراحل رو انجام دادم و گوشی هم ظاهرا داشت فلش میشد اما بعد که گوشی رو روشن کردم دیدم هیچ تغییری نکرده , مشکل کجاست ؟
سلام دوستان اگه موافقید بریم تو کاره شکستن بوت لودر و همش در مورد این موضوع بحث کنیم چون رام های جدید همه نیاز به بوت لودر کردن گوشی دارند متاسفانه
دوست من شاید خیلی دیره برای جواب ولی بهترین موزیک پلیری که من خودم تجربه کردم power amp هست که هم تمام فرمتهای صوتی رو میخونه هم فایلها رو به صورت پوشه ای میخونه، هم اکولایزر داره هم تم هاش عوض میشه هم در لاک اسکرین میشه کنترل موزیک داشت باهاش و یک دنیا امکانات دیگه...
السلام علیک یا ابا عبدا... الحسین
التماس دعا
بچه ها ICS framework + systemUI for GingerDX.v20 یعنی چی ؟
فقط تم هست یا ...
کسی نصب کرده تا حالا ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من با موفقیت و به راحتی بوت لودر گوشیم رو باز کردم اینم لینک اموزشش خیلی راحته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by adel.alizadeh1994; 04-12-2011 at 17:24.
نمای ظاهری رام بغیر از تم مثل انیمیشن ها و حرکات داخل منو ها و نواروضعیت و... هست. قبلش حتما بکاپ بگیرید از رام
دوستان چرا بسته های اینترنتی ایرانسل بسته شده کسی خبر داره چطوری میشه فعالش کرد کدش عوض شده کسی تو این یکی دو روز تونسته بسته بخره
نزدیک به یک هفتست که برداشته شده بسته ها عزیزبعد از یه مدت که جشنواره ی زمستانه برگزار شه !! دوباره با تغییراتی بسته ها میان
![]()
سلام به همگی دوستان
منم بوت لودر گوشی رو باز کردم
"دوستان تو رام های کاستوم اگه با این روش وبلاگ جواب نداد
قبلش یه فول وایپ و فکتوری ریست انجام بدن"
حالا باید بریم سراغ رام هایی با بوت لودر های خاص و با قابلیت
Last edited by AMIRHJ; 07-12-2011 at 10:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)