با توجه به ادکلن هاتون آنتیدوت از ویکتور رولف و همان اوپیوم رو پیشنهاد میکنم. (اگر بتونن اوپیوم با غلظت پرفیوم گیر بیارن که خیلی عالی هست.)
اگر گیر آورد ما هم ازتون میخریم!!!!!!!!!!!!!
با توجه به ادکلن هاتون آنتیدوت از ویکتور رولف و همان اوپیوم رو پیشنهاد میکنم. (اگر بتونن اوپیوم با غلظت پرفیوم گیر بیارن که خیلی عالی هست.)
اگر گیر آورد ما هم ازتون میخریم!!!!!!!!!!!!!
Last edited by f.t.g; 11-01-2012 at 16:28.
امروز city tower از بوگارت رو تست کردم.اولش یه تلخی مثله بوگارت هایه دیگه داره.ولی بعدش به شدت
شبیهه آزارو ویزیت شد.![]()
میشه کمی رایحه اش رو بیشتر توضیح بدین. چون من خیلی دوست دارم بدون بوش چطوره ولی اینجا تسترش نیست. قیمتش هم 27 هست؟
اگه به کارهایه بوگارت (بوگارت -سیلور سنت )توجه کنید یه تلخیه خاصی توش هست.تو این هم بود.حالا همین
تلخی رو با آزارو ویزیت قاطی کن میشه city tower
آزارو ویزیت هم که بویه ادویه جات به همراهه چیزی که بهش میگن بخور رو میده.
امروز یه کف ریش ژیلت گرفتم و یه افترشیو الد اسپایس .خیلی جالبه کفه ریش هم بویه الد اسپایس میده![]()
الد اسپایس اگر اصلش باشه خیلی باکیفیت هستند.
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
راستی خوب یادم افتاد. تا حالا ادکلن الد اسپایس که یه نمونه اش اسمش هست اورجینال کلاسیک رو تست کردی؟
من یه مدت از دئودورانت الد اسپایس استفاده کردم واقعا فوق العاده هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلیشه.made in Germany
البته اصله اصله آمریکایی بوده فکر کنم.ولی فعلا تو آلمان
اورجینال کلاسیک؟لینکی چیزی نداری ازش؟
من عجیب با بوش حال میکنم..یه شیرینی گرم باحالی داره.ولی با این که این قیمت واقعا نمی ارزه موافقم الان شده 91 تومن..اونم در حالی که کپی های بسیار عالی و خوبی ازش به بازار اومده...شاید باورت نشه اما تا حالا 4 تا کپی ازش دیدم..یکی یه ادکلنی به اسم بارکد...کار ریو که RC اسمشه و یه ادکلن متفرقه دیگه به اسم Ronde و یکی دیگه که اونو اسمشو یادم نیسن..جالبه بدونید که بوش به طرز وحشتناکی برای خانم ها هوس انگیزه...تو یه دونه ازین انجمن های گفتگوی مخصوص خانم ها که بحثشون سر عطر زنونه بود دیدم خیلی هاشون رفتن ch مردونه خریدن از بس که با بوش حال کرده بودن
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
انقدرام تند نیستا..گرم ممکنه باشه اما تند نه..اصلا سر درد یا آلرژی نمیاره مثل بقیه کارای تند..تازه به نظرم یه 40 درصد شباهت به فارنهایت هم توش هست چون اون فرش بودن فارنهایت هم انگار توش حس میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)