تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 416 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اوندیانو ماینکو داور فینال جام حذفی اسپانیا

مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا، داور دیدار فینال جام حذفی اسپانیا را انتخاب کردند

سایت گل – کمیته فنی داوران فدراسیون فوتبال اسپانیا، آلبرتو اوندیانو ماینکو، داور منطقه ناواررو به عنوان داور فینال جام حذفی اسپانیا برگزیده شده است.

این دیدار روز بیستم آوریل در ورزشگاه مستایا برگزار خواهد شد.

فرمین مارتینس ایبانیس و خسوس کالو گوادامورو، تیم داوری این بازی را کامل می کنند و فرناندو تیسیه را ویتیه نس، داور چهارم بازی خواهد بود.

اوندیانو ماینکو که متولد سال 1973 است، اولین قضاوتش در برترین دسته فوتبال اسپانیا را در دهم سپتامبر سال 2000 و در اولین هفته از رقابتهای لیگ در دیدار دو تیم نومانسیا- اوویه دو انجام داد.

او از روز اول ژانویه سال 2004 قضاوت بین المللی اش را آغاز کرد و در رقابتهای این فصل 17 بازی در رقابتهای لالیگا، 4 بازی جام حذفی اسپانیا و 7 بازی بین المللی را سوت زده است.

قابل ذکر است که اوندیانو ماینکو، داور دیدار رفت دو تیم چلسی و منچستریونایتد در دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بود که خطای فاحش اورا برروی رامیرس را نادیده گرفت و جنجال بزرگی را ایجاد کرد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/4/12

تيراندازي به برادر مسي

منزل مسکوني خانواده ليونل مسي در آرژانتين مورد حمله دو تيرانداز ناشناس قرار گرفت.

به نقل از مارکا اسپانيا، روز گذشته دو تيرانداز به سمت منزل مسکوني ليونل مسي حمله کرده و وقتي متوجه حضور جمعي از مردم محل در نزديکي اين خانه شده‌اند به سرعت محل را ترک کرده‌اند.

دو گلوله به سمت ديوار کنار درب منزل شليک شده که طبق گزارش پليس، اسلحه مورد استفاده اين افراد کاليبر 9 ميلي متري و از نوع LT8 بوده است.

ماتياس مسي هدف تيراندازان عنوان شده و پليس معتقد است که اين يک اقدام اوليه و شبيه به يک هشدار بوده و بايد به شدت مراقب خانواده مسي باشد.

دو هفته پيش نامه‌اي ناشناس به منزل مسي در بارسلونا ارسال و از او مبلغ نامشخصي پول درخواست شده است.

کد:
    سه‌شنبه 23/01/1390

Lionel Messi's brother and mother caught in terrifying gun attack - report

کد:
    Apr 11, 2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تيراندازي به برادر مسي
    چي بگم
    قبل از احتمالا 4 الكلاسيكو ..........
    بيخيال

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چي بگم
    قبل از احتمالا 4 الكلاسيكو ..........
    بيخيال
    خوشبختانه کسی آسیب ندیده اما اینو می بینی:

پليس معتقد است که اين يک اقدام اوليه و شبيه به يک هشدار بوده

Two men on a motorbike pulled up outside the house on the south side of Rosario and opened fire with a 9mm pistol, leaving at least eight bullet holes in the walls and gates as well as several in neighbouring properties, according to witnesses in the area

Despite the hail of gunfire nobody inside the house was hurt, and the assailants took off immediately afterwards. The motives for the shooting are unknown, and Messi's neighbours were quick to defend him and his family against any suggestion of unsavoury dealings

"The kids are all lovely, the sister-in law, the children, Messi's brother, all lovely people," one lady who didn't wish to be identified asserted to the newspaper

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوشبختانه کسی آسیب ندیده اما اینو می بینی:

سينا جان يعني ممكنه دوباره مجبور بشيم 11 تا بخوريم؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

کار کاره خوزه هست من میدونم

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

سينا جان يعني ممكنه دوباره مجبور بشيم 11 تا بخوريم؟
    یخورده امروز روحیه نداشتم اما الان...
    دستت درد نکنه...
    ایول دارید شما...
    کار کاره خوزه هست من میدونم
    احتمالا اون دنیا جواب این تهمت زدنتون رو میدید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس باید بازم 11 تا گل بخوریم
    که با یه حساب کوچیک تو 4 بازی میشه 44 تا
    .
    .
    قربون این تیم پر افتخار مادرید برم من
    نهضت فرانکو همچنان ادامه دارد
    فرانکو کجایی که یادت بخیر

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش روز: استقبال خوب از اولین ال کلاسیکوی 2011؛بلیطها تمام شد

سایت گل- به احتمال بسیار زیاد، امسال سالی تاریخی برای دوستداران فوتبال اسپانیا و هواداران رئال و بارسا خواهد بود؛ چون این دو تیم در کمتر از یک ماه 4 بار مقابل هم قرار خواهند گرفت.

اولین رویارویی این دو تیم در دور برگشت رقابتهای این فصل لالیگا خواهد بود و از هم اکنون بلیطهای این دیدار ال کلاسیکو که شنبه آینده (27 فروردین)در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می شود به پایان رسیده است.

این درحالی است که پیش ازاین شنیده می شد که این دیدار،به خاطر اختلاف زیاد دوتیم درصدر جدول، آن حساسیت و جذابیت همیشگی را ندارد ولی گویا این پیش بینی هادرست نبوده، هواداران رئال بی صبرانه منتظر تماشای بازی ال کلاسیکو هستند و به سرعت بلیطهای این بازی را خریداری کرده اند و گویا استقابل شایانی از اولین ال کلاسیکوی سال 2011 به عمل آمده است

ارزان ترین بلیط این دیداربه قیمت 70 یورو وگران ترین آن با 245 یورو فروخته شده.

جلسه اضطراری در نوکمپ برای 4 ال کلاسیکو

سندرو روسل و پپ گواردیولا روز جمعه، جلسه ای دو ساعته را در «شهرک ورزشی خوان گامپر» داشتند تا به بررسی شرایط بارسا در آستانه چهار دیدار ال کلاسیکوی پیش رو بپردازند.هدف اصلی روسل از برگزاری این جلسه، برطرف کردن استرس و نگرانی های مربی جوان تیمش است

در این جلسه که بعد از تمرینات روز جمعه باشگاه بارسلونا برگزار شد، سندرو روسل، ماریا بارتومئو،نایب رئیس بارسا ، آنتونی روسیچ، مدیر داخلی باشگاه، آندونی سوبی سارتا، مدیر فنی بارسا ، پپ گواردیولا، تیتو ویلانووا و مانل استیارته، دستیارانش حاضر بودند.

رئیس باشگاه بارسا معتقد است که «ال کلاسیکو»یک بازی معمولی است ولی درعین حال اعلام کرد که «یک نتیجه 0-5 برای فینال جام حذفی برای عدم ترک عادت لازم است.»

درادامه درمورد صحبتهای پپ خطاب به شبکه «رای» ایتالیا که گفته بود که روزهای خداحافظی اش با بارسا نزدیک است بحث و گفت و گو شد و بحث بعدی سران بارسا در مورد کمپین تبلیغاتی «5تایی ها» بود که توسط بازیکنان بارسا راه اندازی شده است

تمام این مسائل مورد بررسی قرار گرفت و در پایان جلسه گواردیولا به این نکته اشاره کرد که گفت و گوی بازیکنانش با مطبوعات در آستانه ال کلاسیکو را ممنوع کرده تا بدین ترتیب از هرگونه سوءتعبیری جلوگیری کرده باشد.

مارکا:کمپین «مانیتا»تحریک آمیز بود

بعد از انتشار عکس تعدادی از بازیکنان بارسا که باشرکت در کمپینی تبلیغاتی، دست هایشان را به نشانه 5 گل دیدار رفت دو تیم رو به دوربین گرفته اند، روزنامه مارکا نظرسنجی ای در این رابطه را در وب سایت رسمی اش قرار داده است.در تصویر منتشره، پویول، ژاوی،والدس ،بوسکتس و ویا با برتن داشتن لباس پزشکی، کف دستهایشان را روبه دوربین گرفته و روی کف دستهایشان کلمه «متحد» حک شده و این کمپین به نام کمپین مانیتا ( کف دست) یا به اصطلاح 5 تایی ها مشهور شده است. این عکس روی اتوبوسها و راهروهای متروی اسپانیا قرار گرفته و یادآور برد 0-5 بارسا در دیدار رفت ال کلاسیکو است.

58% از شرکت کنندگان درنظرسنجی مارکا معتقدند که این تصویر، تحریک کننده است.

گواردیولا: هیچ وقت نباید باخنده به برنابئو رفت

پپ گواردیولا، با محافظه کاری خاصی تیمش را آماده اولین مصاف «ال کلاسیکو» می کند:« هیچ وقت نمی توان با شوخی و خنده به برنابئو رفت. باید کاملا مراقب آنچه می گوئیم باشیم. ما با 20 هزار نفر طرفدار یک تیم روبرو می شویم و 20 هزار هوادار تیم دیگر هم هستند.»

گویا گواردیولا از تصویر منتشره برای کمپین «مانیتا» چندان راضی نیست:«باید دراین مورد از اعضای مارکتینگ سوال کرد و نه از بازیکنان بارسا. من این بازیکنان (پویول،ژاوی، پیکه، بوسکتس و ویا) را خوب می شناسم و آنها همیشه احترام زیادی برای حریفان و به ویژه رئال قائلند. بازیکنان باید همیشه به تیمهای حریف احترام بگذارند. امیدوارم که این احترام تا پایان فصل حفظ شود.»

گواردیولا در مورد آینده اش در بارسا گفت:« اگر از حضور در اینجا راضی نبودم، قراردادم را تمدید نمی کردم. به جز فرگوسن و ونگر، هر مربی دیگری در دنیا، دوره ای 4 ساله را با تیمهایشان سپری کرده اند.»

فیگو:سالی تاریخی با 4 ال کلاسیکو در یک سال!

لوئیس فیگو، بازیکن سابق تیمهای رئال مادرید و بارسلونا، رویارویی پی در پی این دو تیم در حدود یک ماه و در هفته های آتی را اتفاق جالبی می داند. فیگو معتقد است که جزئیات برنده این دیدارها را مشخص خواهد کرد:« نتایج دیدارهای ال کلاسیکو همیشه غیرقابل پیش بینی است و نتیجه این بازیها ربطی به شرایط هر یک از این دو تیم و عملکرد آنها در جریان بازی ندارد.خیلی وقتها ، سرنوشت بازی را مسائل خیلی جزئی رقم می زنند.»

فیگو درمورد 4مصاف این دو تیم در کمتر از یک ماه هم صحبت کرد:« این به تاریخ خواهد پیوست که در طول یک سال ، 4 بازی ال کلاسیکو پشت سر هم برگزار شد که هر یک از این بازیها، بازی متفاوتی خواهند بود .»

اسطوره فوتبال پرتغال با ارزیابی شرایط کنونی رقابتهای لالیگا ،شرایط بارسارا بهتر می داند:« بارسلونایک امتیاز مهم دارد. چون زمانی که تیمی عقب می افتد، کارش خیلی سخت تر می شود. ولی با این وجود تا زمانی که رئالی ها از نظر محاسبات ریاضی شانسی برای قهرمان شدن داشته باشند، از تلاش دست نخواهند کشید. بازیکنان بارسا مدتی طولانی است که درکنار هم بازی می کنند وسطح فوق العاده ای دارند. آنها کیفیت تکنیکی فوق العاده ای دارند و می دانند که چطور باید با سیستمی تعریف شده بازی کنند و این درکیفیت بازی این تیم کاملا مشهود است. در مورد رئال هم باید بگویم که مورینیو نمی تواند معجزه کند. چون معجزه وجود خارجی ندارد.»

کد:

کاکا: از رئال مادرید نمی‌روم

سایت گل – کاکا، هافبک رئال مادرید خبر ترک اسپانیا در تابستان را رد کرده است.

این بازیکن 28 ساله از این که شایعات حاکی از رفتن او است ناراحت است. گفته می‌شد مصدومیت‌های او از ناحیه مچ پا، ران و زانو باعث شده او مجبور به رفتن شود.

کاکا می‌گوید: «مصدومیت‌های بلندمدت من را تظاهر می‌نامند و می‌گویند به این دلیل است که قصد رفتن دارم.

من از حضور در این‌جا بسیار خوشحالم و می‌خواهم بهبود یابم و به بهترین فرم خود برگردم و قهرمانی‌های زیادی با رئال کسب کنم.»

کاکا می‌گوید امیدوار است هواداران درباره او صبور باشند.

او که سابقه این را دارد که بازیکن سال فیفا شود مورد توجه میلان و اینتر و چلسی قرار دارد.

کد:

رونالدوی برزیلی: فروش کاکا، اشتباه بزرگی است

سایت گل- کاکا ستاره برزیلی رئال که به خاطر انجام عمل جراحی بر روی زانویش برای مدتی طولانی از میادین ورزشی به دور بود، چند هفته ای است که به میادین ورزشی بازگشته و با دو گلی که در دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند، بازگشتش به روزهای اوج را جشن گرفت.

از سوی دیگر رونالدوی برزیلی که پس از 5 سال درخشش در رختکن رئال، اسطوره کهکشانی هاست، در گفت و گویی اختصاصی با روزنامه مارکا، به دفاع از هموطنش برخاسته است:« دقیقا همین اتفاقی که برای کاکا رخ داد، برای من هم رخ داده بود. زمانی که چنین مصدومیتی داری، بازگشت دوباره کار خیلی سختی است. هیچ چیز سخت تر از مصدوم بودن و عدم آگاهی در مورد دلیل یا مدت مصدومیتت نیست. سران باشگاه باید در کنار او باشند. از کاکا کاملا حمایت کنند و خود او هم باید روحیه فوق العاده ای داشته باشد تا بتواند از این شرایط خارج شود..»

با این وجود رونالدو معتقد است که هیچ اتفاق عجیبی درمورد مصدومیت کاکا رخ نداده:« شایعات یا حرفهایی که مطرح می شود برای من مهم نیست. من با کاکا صحبت می کردم.او دردی دارد که پزشکان دقیقا دلیل دردش را نمی دانستند. باید درمورد او صبور بود.»

ستاره سابق کورینتیانس دوست ندارد که حتی جمله ای در مورد فروش کاکا در بازار تابستانی بشنود:« فکر می کنم به فروش رساندن کاکا، اشتباه خیلی بزرگی است.ریکاردو هنوز کارهایی که می تواند برای رئال انجام دهد را به نمایش نگذاشته.»

فینال جام حذفی

رونالدو،ستاره برزیلی دنیای فوتبال نخواهد توانست تا هیچ یک از دیدارهای ال کلاسیکو را از نزدیک تماشا کند:« در روز برگزاری فینال جام حذفی درسائوپائولو خواهم بودو با آرامش و البته عشق و علاقه بازی را دنبال می کنم. فکر می کنم که رئال می تواند بارسا را شکست بدهد. در چنین دیداری، هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. حتی با وجودی که یک مادریدی هستم، نمی توانم از گفتن اینکه بارسا تیمی خارق العاده است و شاید بهتر از هر زمان دیگری باشد، طفره بروم. گرفتن توپ از بازیکنان بارسا غیر ممکن است و تک تک بازیکنان این تیم دقیقا می دانند که چه کار باید بکنند.»

با وجودی که رونالدو برای هر دوی این تیم ها (بارسلونا و رئال) بازی کرده است، در انتخاب تیم محبوبش کوچکترین شکی ندارد:« خیلی روشن و واضح می گویم که بیشترطرفدار رئال هستم تا بارسا.من فقط یک سال در بارسا بودم و پس از آنکه رابطه ام با مدیران باشگاه شکراب شد ، با خاطره خیلی بدی بارسا را ترک کردم.بعد از آن 5 سال در رئال بودم و بدون هیچ شکی می گویم که رئال تیم محبوب من است.»

اسطوره فوتبال برزیل بعد از آن به ارزیابی شرایط کریستیانو رونالدو در رئال پرداخت:« برای آنکه در مادرید باشی، باید طرفداران زیادی داشته باشی. رونالدو بزرگترین ستاره تیم است و این کاملا طبیعی است که در زمین تیمهای حریف، از او به خوبی استقبال نشود. این اصلااتفاق تازه ای نیست و همیشه چنین اتفاقاتی رخ داده. در زمین مسابقه همه چیز معتبر است. عصبی هستی، بر بازی تمرکز کرده ای و احساساتی می شوی و طبیعی است که گاهی وقتها واکنش های عجیبی نشان دهی. باید هرچه اتفاق می افتاد را فراموش کنی. »

رونالدوی برزیلی درمورد رابطه اش با سران رئال هم صحبت کرد:« دوست دارم با پرس همکاری کنم ولی مطمئن باشید که من مربی تیم، مدیر فنی و یا رئیس باشگاه نمی شوم. درمورد مورینیو هم باید بگویم که تعریف های زیادی از او شنیده ام.بازیکنان تیم به من گفته اند که او فوق العاده است و خیلی خوب است و تیم را آنقدر خوب برای مسابقات آماده می کند که هیچ کس دیگری قادر به انجام چنین کاری نیست. دوستانی که در اینتر داشتم هم همین ها را به من می گفتند.»

کد:

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

چه خبر از روابط نامشروع؟ دی:

Lionel_Messi_webcam_chat_with_Sabrina_Ravelli

کد:

پ.ن:خواهشا این موضوعات رو به رئال ربط ندید (مسی میخواست خراب کاری لول نکنه که طرفداراش خشمگین نشن)
    هنوز 4 بازی مونده و بهانه گیری شروع شده

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چه خبر از روابط نامشروع؟ دی:

Lionel_Messi_webcam_chat_with_Sabrina_Ravelli

کد:
    پ.ن:خواهشا این موضوعات رو به رئال ربط ندید (مسی میخواست خراب کاری لول نکنه که طرفداراش خشمگین نشن)
    هنوز 4 بازی مونده و بهانه گیری شروع شده

just lol

زین پس اگر چت کنید وارد رابطه نامشروع شدید

این فیلم شاید ساختگی باشه ولی اگر حقیقتم داشته باشه هیچ چیز خاصی نیست شما زیاد خودتو ناراحت نکن

شما هم زیاد به مسی جان حسودی نکن میترسیم بهترین بازیکن دنیا چشم بخوره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •