البته من نگفتم داغونه من گفتم در مقایسه با صفحه نکسوس 4 یا وان XL داغون به حساب میاد! البته شما باید از نزدیک مقایسه کنی تا بفهمی که واقعاً برای یک گوشی 1 میلیونی صفحات سونی برازنده نیستند!![]()
البته من نگفتم داغونه من گفتم در مقایسه با صفحه نکسوس 4 یا وان XL داغون به حساب میاد! البته شما باید از نزدیک مقایسه کنی تا بفهمی که واقعاً برای یک گوشی 1 میلیونی صفحات سونی برازنده نیستند!![]()
سلام من تو سایت ها دنبال خرید گوشی htc explorer بودم و در نهایت از سایتی بنام فروشگاه اینترنتی " کیو " خریداری کردم که اونم نشان اعتماد الکترونیکی داشت. ولی زمانیکه به دستم رسید و روشنش کردم دیدم که روش دو نرم افزار root explorer و superuser نصب بود!! یعنی روت شده بود. ولی هیچ گونه آثاری از خش و لک و ... که نشان از کارکرده بودن گوشی باشه روش نبود. کیبورد عربی هم داشت و sms فارسی رو پیوسته نشون میداد. من به فروشنده گفتم و در جریانش گذاشتم. اونا به من گفتن که همه کالاهاشون آک بند و کار کرده نیست. می خواستم از شما بپرسم که آیا: امکانش هست گوشی بخرید از لحاظ ظاهری کاملا آک بند باشه و معلوم که کارنکرده س. ولی زمانیکه بخوای روتش کنی متوجه بشی که روت شده س؟ حتی یه رم 2 گیگ توش بود با اینکه باید با توجه به مشخصات سایت ها 90 مگابایتی باشه. ولی تو بروشور خود موبایل این نکته رو که رم 2 گیگ داره ذکر کرده بود. یعنی به نظرتون گوشی کار کرده س؟ نمی دونم دیگه چه کار کنم؟ گوشی رو هم نمی تونم پس بدم چون کارمی کنه و مشکلی نداره. حتی بوی تازگی کالاهای آک بند رو هم میداد .موندم به خدا...![]()
سلام
گوشی شما روت شده
خب وقتی روت شده باشه یعنی اینکه استفاده شدس و امکان نداره گوشی صفر روت شده باشه
بين گوشي ZTE و Lenovo كدام بهتر هستن؟؟؟ يا فرقي ندارن؟؟ البته با لنوو كار كردم خوب و خركار هستن ولي Zte فقط يه مودم ازش داشتم نميدونم در زمينه گوشي چطوره. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
بهتره طرف این برندها نرید...
دوست عزيز من متعصب برند نيستم. با خيلي برندها و مدلها هم كار كردم. لنوو هم داشتم و چند تا مدل A3000 براي اطرافيان خريدم و عالي كار ميكنه. لپ تاپ هاشم كه زياد تو شركت داريم حرف نداره. حالا ZTE رو زياد شناخت نداشتم. نه اپل به دردم ميخوره نه ساسمسونگ پلاستيكي![]()
قصد تهيه يك گوشي البته نه با هزينه زياد رو دارم .
يه مقدار تحقيق مبتديانه كردم و يك سري مقايسه هم ديدم .
نظرم به مدل Sony Xperia V جلب شده .
اونم به خاطر استحكام بدنه و قابليت ضد آب و خلاصه ايمن بودنش .
همچنين به نظر ميرسه دوربينش هم قابل قبول باشه و امكاناتش هم با اون قيمت كه داره ارزشمند .
بيشتر استفاده رو مبني بر پخش موسيقي و وب گردي و عكاسي ميخوام.
ولي در مورد ضعف يا خوب بودن تاچ اطلاعي ندارم . آيا تاچ خوبي يا نه ؟
و اينكه چون رم 1 گيگ داره از نظر هنگ و يا پرشدن رم مشكلي ايجاد نميكنه ؟ (احتمالا مدلي با رم 2 گيگ نداره ؟ )
خلاصه اينكه يه فعاليت سنگين ميخوام در طول روز ازش بكشم .
اميدوارم دوستان راهنمايي كنند . سقف هزينه تقريبي هم 1 ت.
ممنون.
سلام بر همه دوستان.
بنده به چند ماهی هست دارم واسه خرید یه گوشی تحقیق میکنم و در واقع قراره اولین گوشی آندرویدی خودم رو بخرم. بعد از کلی جستجو و مقایسه بر اساس امکانات گوشی و انتظاراتم از یه گوشی و خب البته با دخیل کردن سلیقه، بین سه مدل زیر مردد موندم(که البته خودم بیشتر نظرم رو ZR هست):
1. XPERIA ZR
2. GALAXY S III
3. XPERIA SP
و اما درخواست بنده از دوستان:
1. از دوستانی که تجربه کار با گوشه های بالا رو داشته اند تقاضا دارم تجربیات ارزشمندشون رو از بنده دریغ نفرمایند (البته تجربیات و راهنمایی های فنی و تخصصی و بدور از تعصب و سلیقه)
شاید بد نباشه برخی از تصورات خودم رو درمورد این سه گوشی بیان کنم:
ZR: جدید (میتونه از نظر آپدیت شدن بسیار مهم باشه)-باتری خوب-ضد آب (اهل این نیستم برم زیر آب باهاش فیلم بگیرم ولی بالاخره خیال آدم رو از بابت تماس گوشی با آب راحت میکنه)-دوربین 13 که البته ظاهرا در حد 13 نیست ولی بالاخره وقتی عکس گرفته شده رو زوم میکنی جزئیات بیشتره-
S III: دوبینش 8 هست ولی واقعا نویز کمی داره و رنگها واقیتره-تصورم این هست که گوشی های سامسونگ خیلی بهتر از فارسی پشتیبانی میکنند-احتمال میدم با توجه به اینکه خیلی فروش داشته باید امتحانش رو خوب پس داده باشه-
SP: تنها چیزی که میتونم در موردش بگم اینه که با توجه به اینکه قیمتش به طور قابل ملاحظه ای از دوتای دیگه کمتره ولی در مجموع دارای کارایی شبیه به دوتای دیگه هست-
2. آیا در مورد مدل های بالا نمونه اصلی و تقلبی تو بازار هست؟ و اگر هست چجوری از اصل بودن گوشی مطمئن بشم؟
3. احتمال داره بخوام از سایت بدون گارانتی و با مهلت تست (7 روز) بخرم، در این صورت از دوستان تقاضا دارم بنده رو راهنمایی کنند که در این مدت مهلت تست چه چیزهایی رو بررسی کنم تا مطمئن بشم گوشی کاملا سالمه؟
با تشکر فراوان از همگی، خواهش دارم هر عزیزی که این پست رو ملاحظه کرد و در این خصوص دارای تجارب مفیدی هست، بنده رو راهنمایی کنه.![]()
Optimus G رو دیدی؟ این و s III بهترین گزینه ها هستن.
شما دقیقا منظورتون کدوم مدل هست؟ E975 مموری کارت نمیخوره که یه مقدار برای من مهم هست، G PRO بزرگ و گرون هست و تو این رنج قیمت فکر کنم S4 بهترین انتخاب باشه، E973 هم که نه تو سایت LG و نه تو سایت GSMArena
اثری ازش ندیدم!!!
شم با کدوم مدلهای مورد نظر بنده کار کردید و چجور بودند؟ راستش زیاد اهل بازی نیستم و فقط در حد سرگرمی. اما وایرلس، دوربین، شارش باتری، و گیر نداشتن تو اجرای هر گونه نرم افزار برام مهمه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)