تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 376 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

گفتی ریو...این عکس خالی از لطف نیست
    آدرس عکس واسه من فیل؟تره سامان جان... میتونی جای دیگه آپش کنی؟

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

آرسنال هم که باخت
    عجب بازی هایی بشه هفته های آخر لیگ جزیره !

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

آدرس عکس واسه من فیل؟تره سامان جان... میتونی جای دیگه آپش کنی؟
    ایران هنوز این فیلتر نتش رو درست نکرده؟؟؟ادرس عکس فیلتر؟؟؟
    من نمیدونم که کدوم سایت فیلتر نیس تو ایران حسین جان....هر سایتی که فیلتر نیس بگو اپ کنم واست
    اینم از ارسنال
    Last edited by shutdown; 24-04-2011 at 21:03.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

ایران هنوز این فیلتر نتش رو درست نکرده؟؟؟ادرس عکس فیلتر؟؟؟
    من نمیدونم که کدوم سایت فیلتر نیس تو ایران حسین جان....هر سایتی که فیلتر نیس بگو اپ کنم واست
    اینم از ارسنال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بازیکنی از آرسنال مصدوم نشد/نشده؟.من که خسته شدم از بس آرسنالی ها میگن بازیکنامون مصدوم بودند.
    امیدوارم واسه بازی هفته بعد، همینجوری آرسنال تیم کاملشو داشته باشه.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

بازیکنی از آرسنال مصدوم نشد/نشده؟.من که خسته شدم از بس آرسنالی ها میگن بازیکنامون مصدوم بودند.
    امیدوارم واسه بازی هفته بعد، همینجوری آرسنال تیم کاملشو داشته باشه.
    به امضات دقت کن ...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آرسن ونگر: من را سرزنش کنید

سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، مسئولیت شکست مقابل بولتون و از دست دادن شانس قهرمانی در لیگ برتر را پذیرفت.

شکست روز گذشته توپچی ها مقابل بولتون به معنای پایان امیدهای آنها برای رسیدن به قهرمانی در رقابت های این فصل بود زیرا آنها اکنون در فاصله چهار هفته به پایان رقابت ها، 9 امتیاز با منچستریونایتد صدرنشین فاصله دارند.

ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بازیکنان نباید سرزنش شوند. اگر کسی مستحق سرزنش است، آن فرد من هستم. من بازیکنان را انتخاب می کنم و تیم را می چینم. از نظر من بازیکنان در تمام طول فصل فوق العاده کار کردند.

آرسنال در هیچ یک از سه دیدارش در یک هفته اخیر موفق به کسب پیروزی نشد. علاوه بر این آنها در 9 دیدار اخیرشان در همه رقابت ها تنها 1 پیروزی به دست آوردند."

ونگر همچنان به اصولش معتقد است اما این فصل را به دلیل از دست رفتن فرصت های قهرمانی، ناامیدکننده توصیف کرد.

" اگر بتوانید من را قانع کنید که اصولم اشتباه است، من آماده ام که آنها را تغییر بدهم. ما سعی می کنیم فوتبال را با شیوه ای مناسب به اجرا بگذاریم، همان طور که امروز این کار را کردیم.

وقتی پیروز نمی شوید، اصول تان زیر سوال قرار می گیرد. باید از آن فاصله بگیرید تا ببنید کارتان درست بوده یا اشتباه.

بسیار ناامید کننده بود زیرا باید با 9 امتیاز اختلاف نسبت به صدرنشین به خانه برگردیم. این داستان این فصل ماست.

این یکی از آسان ترین تعقیب های ما برای مدتی طولانی بود اما ما از فرصت های مان در طول فصل استفاده نکردیم. ناامیدکننده بود زیرا احساس می کنم ما پتانسیل آن را داشتیم."

او همچنین در مورد شکست دیروز گفت:" شکست در چنین دیداری دشوار است. وقتی به گلی که در بازی امروز و همچنین در دیدار مقابل لیورپول دریافت کردیم، نگاه کنید، متوجه می شوید که چقدر غیر قابل هضم است. اما ما هرکاری لازم بود انجام دادیم و نمایش فوق العاده ای داشتیم.

ما 1-0 عقب بودیم اما موقعیت برای رسیدن به پیروزی داشتیم تا آخرین دقیقه بازی جنگیدیم و البته اکنون شانس مان برای قهرمانی بسیار اندک است."

کد:

چیچاریتو: گل‌های پیروزی‌بخش دیرهنگام بخشی از تاریخ منچستریونایتد است

سایت گل – خاویر ارناندس، مهاجم منچستریونایتد به عملکرد تیمش می‌بالد.

آنها شنبه مقابل اورتون در خانه به سختی یک بر صفر پیروز شدند. ضربات ارناندس را بارها تیم هوارد، دروازه‌بان سابق یونایتد گرفت تا این که چیچاریتو در دقیقه 84 توانست گل برتری را بزند.

او به سایت رسمی باشگاه گفت: «برای 90 دقیقه به تلاش ادامه دادیم چون گل می‌خواستیم و هر چه سریع‌تر می‌خواستیم سه امتیاز را بگیریم.

روز دشواری بود چون هوا گرم‌تر شده بود و این ما را خسته‌تر کرد.

اما تاریخچه منچستریونایتد همین است. ما می‌توانیم در دقیقه 1 یا دقیقه پایانی گل بزنیم.»

یونایتدیونایتد برنامه پرمشغله‌ای در این فصل داشته و چیچاریتو می‌گوید: «ما تنها به بازی پیش رو فکر می‌کنیم و خوشبختانه در بازی با اورتون هم سه امتیاز را گرفتیم.

می‌دانستیم سه امتیاز چقدر اهمیت دارد و نیاز داشتیم تمام امتیازاتی که می‌توانیم را بگیریم تا بتوانیم لیگ را فتح کنیم.

این بخشی کلیدی از فصل است، ما شالکه را داریم و بعد از آن هم دو بازی با آرسنال و چلسی داریم.

این‌جا همیشه در ذهن خود این را در نظر می‌گیریم که باید پیروز شویم و نیاز به سه امتیاز داریم.

مهم نیست کی گل بزند. حتی مدافعان هم می‌توانند گل بزنند تا پیروز شویم و این مهم‌ترین نکته است.

ما نباید خودخواه باشیم و تنها به گل‌زنی فکر کنیم.»

چیچاریتو در اولین فصل خود تا این‌جا 19 گل برای یونایتد زده است.

کد:

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

خب با باخت ارسنال فقط چلسی می تونه من یو رو بگیره . من فقط امیدوارم که من یو رو در بازی رو در رو ببریم . قهرمانی که دیگه پر.

مصاحبه هفته پیش فابرگاس رو باید بپذیریم!

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جداي از باختهاي آرسنال كه من به شخصه كمي ناراحت شدم براي ونگر
    و البته اوجگيري دوباره چلسي در بهترين زمان ممكن
    من يكي اميدوارم نتايج جوري بشه كه منچستر سيتي جزء چهار تيم نباشه

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

چیچاریتو: گل‌های پیروزی‌بخش دیرهنگام بخشی از تاریخ منچستریونایتد است

سایت گل – خاویر ارناندس، مهاجم منچستریونایتد به عملکرد تیمش می‌بالد.

آنها شنبه مقابل اورتون در خانه به سختی یک بر صفر پیروز شدند. ضربات ارناندس را بارها تیم هوارد، دروازه‌بان سابق یونایتد گرفت تا این که چیچاریتو در دقیقه 84 توانست گل برتری را بزند.

او به سایت رسمی باشگاه گفت: «برای 90 دقیقه به تلاش ادامه دادیم چون گل می‌خواستیم و هر چه سریع‌تر می‌خواستیم سه امتیاز را بگیریم.

روز دشواری بود چون هوا گرم‌تر شده بود و این ما را خسته‌تر کرد.

اما تاریخچه منچستریونایتد همین است. ما می‌توانیم در دقیقه 1 یا دقیقه پایانی گل بزنیم.»

یونایتدیونایتد برنامه پرمشغله‌ای در این فصل داشته و چیچاریتو می‌گوید: «ما تنها به بازی پیش رو فکر می‌کنیم و خوشبختانه در بازی با اورتون هم سه امتیاز را گرفتیم.

می‌دانستیم سه امتیاز چقدر اهمیت دارد و نیاز داشتیم تمام امتیازاتی که می‌توانیم را بگیریم تا بتوانیم لیگ را فتح کنیم.

این بخشی کلیدی از فصل است، ما شالکه را داریم و بعد از آن هم دو بازی با آرسنال و چلسی داریم.

این‌جا همیشه در ذهن خود این را در نظر می‌گیریم که باید پیروز شویم و نیاز به سه امتیاز داریم.

مهم نیست کی گل بزند. حتی مدافعان هم می‌توانند گل بزنند تا پیروز شویم و این مهم‌ترین نکته است.

ما نباید خودخواه باشیم و تنها به گل‌زنی فکر کنیم.»

چیچاریتو در اولین فصل خود تا این‌جا 19 گل برای یونایتد زده است.
    دیگه خودشون هم به شانس خودشون اعتراف میکنن ولی منچستریهای این فروم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •