ایول دختر خوب. فقط همین ساعت سیستم سرورتون رو درست کنین که یه ساعت عقبه و بجای 3 ساعت 2 خط شبانه رو ازاد میکنه. روی همین اشکال ما امروز 1 ساعت ضرر کردیم.
![]()
ایول دختر خوب. فقط همین ساعت سیستم سرورتون رو درست کنین که یه ساعت عقبه و بجای 3 ساعت 2 خط شبانه رو ازاد میکنه. روی همین اشکال ما امروز 1 ساعت ضرر کردیم.
![]()
برای من هم درست شد.امروز صبح پاشدم دیدم چراع دی اس ال مودمم سبزه.پی سی رو روشن کردن.ساعت 6 بود.دیدم سرعتش از 15 تا 40 متغیره!!!
ساعت های آخر اینجوری میشه؟!!!
از رو سرورم هم دانلود میکردم.پس کمبود سرعت از این موضوع نبوده.
---------- Post added at 08:15 AM ---------- Previous post was at 08:14 AM ----------
کجای کاری؟ساعت 2 شده.
Last edited by ArashMiniStar; 11-07-2011 at 07:18.
نه فکر کنم فقط مال خراسانه، آخه مثل اینکه اینجا رقابت اینترنتی بیشتره باید اینکارو بکنن تا از بقیه کم نیارتن مشتریاشون نپرن.
بچه ها مال من دیشب ساعت 6.45 که قطع کردم دیگه وصل نشد، مال شما اینجوری نبوده ؟![]()
منم از کاربرای قدیمی صبانت هستم دیشب تونستم تو 1 ساعت با سرعت 220 کیلوبایت در ثانیه 750 مگ دانلود کنم یاد خاطره ای افتادم که سه سال پیش سرعت دانلود شبانه 500-600 بود ... یادش بخیر ...
خدا کنه فقط دیشب نباشه.![]()
واقعا گندش درومده...از صبح تا حالا نت قطع بوده
الهی که هیچ کدومشون خیر نبینن..
دوستان جالب برای اولین بار اینترنت بدون فیلتر با ای پی ایران دارم تجربه میکنم بدون هیچ فیلتری دارم تو اینترنت گشت میزنم یادشون رفته فیلتر فعال کنند
فعلا قاطی کرده صبا
نه بابا.اشتباه میکنی.
اشتباه نمیکنم اولش تعجب کردم ولی ای پیم رو چک کردم ای پی ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)