ممنون دوست عزيز ولي متاسفانه من اين هاردو خريداري كردم به قيمت 125 ت
ممنون دوست عزيز ولي متاسفانه من اين هاردو خريداري كردم به قيمت 125 ت
مبارکه.
قیمت هارد تا بعد از عید خیلی نوسان داره.
نوسان که همیشه بوده ولی این مدت اختلاف قیمت ها خیلی فاحش شده
دوست عزیز کاملا درسته.
نوسان بسیار زیاد به این دلیله که بعضی از کاسبهای با انصاف(در حد انگشتان یک دست!) جنسهایی که با قیمت
قدیم خریدن، با همون قیمت میدن.
ولی 99/9درصدشون کلی کشیدن روش![]()
سلام دوستان
هارد 1TB که e-sata هم داشته باشه و از لحاظ کیفیتی مناسب باشه .
چی پیشنهاد میکنید
ممنون
سلام
مورد مناسب براي شما سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra portable Drive كه تا 1.5 ترابايت هم هست . اليته اين مدل فقط با كارتريج usb2 يا usb3 هست و كارتريج esata رو بايد جداگانه از شركت سازگار بخريد .
انتهاي اين هاردها قابل جدا شدن هست و ميتوان انواع كارتريج ها رو نصب كرد مثل usb2 يا usb3 يا firewire و حتي esataکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
در تکمیل فرمایشات دوست خوبم، عطا:
FreeAgent GoFlex Ultra USB 1TB...140.000
سلام
یه سوالی داشتم(خواهشا جوابمو بدید) :
من نمیخام هی تند تند هارد رو به سیستم بزنم و دوباره بکنم
میشه هارد اکسترنال رو که به کامپیوتر زدیم دیگه بزاریم همینجوری واسه همیشه به سیستم متصل باشه؟؟
و آیا میتونم روی هاردم بازی نصب کنم؟
دوستان این مدل قابلیت رمز گزاری مثل وسترن رو داره
خیر
این مدل از هارد سیگیت ، مثل هارد وسترن ، قابلیت رمز نگاری رو نداره و باید از نرم افزارهای دیگه ای مثل TrueCrypt استفاده کنید .
بعبارت دیگر بعضی از مدلهای هارد وسترن دارای چیپ امنیتی بر روی برد هستن و تا زمانی که این چیپ اجازه ندهد به هیچ عنوان نمیتوانید به دیتا دسترسی داشته باشید . یعنی قابلیت قفل کردن هارد بصورت سخت افزاری هست . خلاصه در اینجور مدلها در زمانیکه هارد بصورت سخت افزاری lock شده باشد حجم پارتیشن صفر نشان خواهد داد و حتی با فرمت کردن هم نمیتوانید اطلاعات را پاک کنید .
در صورتیکه هاردهای سیگیت فاقد چنین امکانی هستند و باید با استفاده از نرم افزارهای مختلف برای رمز نگاری استفاده کنید که در این حالت دیتا با فرمت کردن هم قابل حذف هست .
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)