این قسمت رو طی کن :
Firewall
Network Security Policy
Global Rules
هر چی گزینه تو این قسمت هست رو Allow کن که به شکل تیک سبز در بیاد.ببین درست شد؟
ضمنا این نسخه جدیدش هست.شاید با قدیمیش فرق کرده باشه که فکر نکنم.
این قسمت رو طی کن :
Firewall
Network Security Policy
Global Rules
هر چی گزینه تو این قسمت هست رو Allow کن که به شکل تیک سبز در بیاد.ببین درست شد؟
ضمنا این نسخه جدیدش هست.شاید با قدیمیش فرق کرده باشه که فکر نکنم.
مرسی آرش جان اونا همش Allow بودن ....
خیلی عجیبه چون پینگ هم دارم از سایت ها ولی باز نمیشن !!!!
توی موزیلا هم اون پایینش میزنه connected ...
دوست عزیز شما از چه پروتکلی استفاده میکنید؟
من از PPTP استفاده میکنم ...
دقیقا یادم نیست ولی موقع نصب فکر کنم DNS ها رو روی Comodo گذاشتم ممکنه از اون باشه ؟ چجوری می تونم DNS ها برگردونم به حالت اولش؟
سلام Jadda جان.ارادتــمندیم.
بله این DNS خوبه. راستش من از یه برنامه برای انتخاب اتوماتیک استفاده میکنم.
دیتابیس برنامه آپدیت نیست و از DNS قدیمی استفاده میکرد.
دستتون درد نکنه.
با سلام
این ای پی ها مربوط به کدوم dns هستن ؟من الان ازاین ای پی ها استفاده می کنم ایا نیاز به تغییر هست ؟
الان اگر تنظیمات دو سیستم با فایروال کومودو به یک صورت باشد باید در این تست امتیازات کامل گرفته شود ؟ قبلا هم در پیام خصوصی یکبار خدمتون عرض کردم در مورد عملکردهای متفاوت کومودو و این منو خیلی متعجب کرده
قبلا هم این سئوال رو مطرح کرده بودم در شکل زیر پروسه system بیشترین فعالیت رو داره ایا این فعالیت روی سرعت اینترنت من تاثیر گذار هست و یا مثلا اکثر وقتها انتی ویروس اواست این بیشترین فعالیت رو داره
در واقع در این حالت ایا اطلاعات در حال دریافت و ارسال هست
و این هم جزئیاتش
با تشکر
اگر منظورت پسته قبلی هست اون مربوط به کمودو هستش.
با سلام
یعنی اگر dns رو در زمان نصب کومودو انتخاب کنیم همین ای پی ها رو داریم ؟
چون ای پی های من مربوط به clear cloud dns هست
به احتمال زیاد داره ولی من پیشنهاد نمیکنم چون زیاد جالب نیست.
سلام
1-بله
2-اینکه چه پروسه یا فایلی بیشترین استفاده از پهنای باند را داشته باشه بستگی داره که شما روی شبکه مشغول چه کاری باشید. یک وقت آنتی ویروس در حال آپدیت شدن هست یک وقت دیگه دارید با IDM دانلود میکنید یک وقت دیگه ویندوز در حال آپدیت شدن هست و یک وقت هم دارید وبگردی میکنید و ... خب اینها با هم فرق میکنه و کمودو هم به تناسب فعالیت فایلها روی شبکه به شما اطلاع رسانی میکنه.
3- بله.خب، شبکه برقراره و شما هم در حال استفاده. چیز مشکوکی هم من نمیبینم. فقط یک کانکشن ورودی هم برقراره و چون شما این اجازه را دادید احتمالا خودتون میدونید چیه.
در مورد اون پیغام هم من دیدم ولی دیگه فرصت نشد و ....... یادمون رفت، هرچند در پستهای قبلیم یه چیزهایی گفتم، بزار لاگها را ببینم، شاید علت معلوم بشه.
تا بعد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)