تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 328 از 1124 اولاول ... 228278318324325326327328329330331332338378428828 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,271 به 3,280 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

12

سلام دوستان.منم کم کم می خوام از اینترنت دیال آپ بیرون بیام البته نه زیاد.خونه ی ما توی الهیه ست می خوام یه اینترنت adslباسرعت ۱۲۸ بگیرم البته نامحدود وبا حداقل هزینه .اینقدر که پول تلفنمون این ماه زیاد شده کل خانواده با adslموافقت کردن.یه شرکتی رو بهم معرفی کنید که هم هزینش کم باشه وهم این که سرعت تقریبا ثابتی داشته باشه.چاکرگشتدان

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

سلام دوستان.منم کم کم می خوام از اینترنت دیال آپ بیرون بیام البته نه زیاد.خونه ی ما توی الهیه ست می خوام یه اینترنت adslباسرعت ۱۲۸ بگیرم البته نامحدود وبا حداقل هزینه .اینقدر که پول تلفنمون این ماه زیاد شده کل خانواده با adslموافقت کردن.یه شرکتی رو بهم معرفی کنید که هم هزینش کم باشه وهم این که سرعت تقریبا ثابتی داشته باشه.چاکرگشتدان
    با توجه به اینکه پورت های مرکز بعثت مخابرات پر شدن بهتره 128 نامحدود (استاندارد) حسابگر بگیری سرعتش 16KB ولی تایم اوت و افت پینگ به ندرت داره برای وب گردی و بازی آنلاین خیلی خیلی مناسبه ولی برای دانلود بهتره از اشتراک ویژه استفاده کنی که هم ارزون تره هم سرعت دانلودش بالاست ولی به خاطر تایم اوت بدرد بازی آنلاین نمی خوره
    صبا نت طبق گفته دوستان فوق العاده با گیفیت تره ولی گرانتر هم هست به هر حال هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری
    اگر هم محدود خواستی بگیری شاتل توصیه میشه
    من هر چهار تای این شرکت ها رو تجربه کردم بین نامحدود ها مخابرات بهترینه که پورت خالی نداره و بین محدود ها شاتل بهترین بود الان نمیدونم در چه وضعه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من خونه رو عوض کردم و پورت رو هم انتقال دادم (این خونه قبلا ازش استفاده میکردم و مشکلی نداشت حالا بعد از اینکه آپارتمان شده میگن که خطت نویز داره و نمیتونیم واست کاری کنیم؟ چیکار میتونم بکنم؟ راهی هست؟

از مخابرات سرویس نامحدود گرفتم.

پ.ن: متاسفانه دیگه خودم هم خونه نیستم که امتحان کنم ببینم واقعا مشکل از سیم کشی داخل هست یا بیرون ولی حدسم اینه که از داخل هست. فقط هدفم اینه که این پورتو توی مخابرات حفظ کنم چون با محدود نمیتونم کنار بیام. آیا راهی/شرکتی هست که بیاد یه بررسی کنه و مشکل رو پیدا کنه؟ از طرف مخابرات یه بار اومدن و گفتن احتمال از پورته و پورت رو عوض کردن ولی باز مشکل سرجاش موند. به سختی به مرکز وصل میشه و وقتی هم وصل میشه یا کلا قطعه یا سرعت در حد چند کیلوبایت داره!
    واقعا موندم که چیکار کنم الان یک ماه شارژم هم بیخودی رفته و گفتن به ما ربطی نداره!!!

داره خودمونی میشه saeedazami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با توجه به اینکه پورت های مرکز بعثت مخابرات پر شدن بهتره 128 نامحدود (استاندارد) حسابگر بگیری سرعتش 16KB ولی تایم اوت و افت پینگ به ندرت داره برای وب گردی و بازی آنلاین خیلی خیلی مناسبه ولی برای دانلود بهتره از اشتراک ویژه استفاده کنی که هم ارزون تره هم سرعت دانلودش بالاست ولی به خاطر تایم اوت بدرد بازی آنلاین نمی خورهصبا نت طبق گفته دوستان فوق العاده با گیفیت تره ولی گرانتر هم هست به هر حال هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش میخوری اگر هم محدود خواستی بگیری شاتل توصیه میشهمن هر چهار تای این شرکت ها رو تجربه کردم بین نامحدود ها مخابرات بهترینه که پورت خالی نداره و بین محدود ها شاتل بهترین بود الان نمیدونم در چه وضعه
    همین 128نامحدود (استاندارد) حسابگر که میگی همراه با مودم و... قیمتش چه جوریاس .ماهانه چه قدر هزینش میشه؟ شب ها میشه رایگان دانلود کرد؟ازچه ساعتی تا چه ساعتی؟هرسوال دیگه ای که به ذهن خودتم اومد جواب بده لطفا.با این سرعت 1گیگابایت رو تو چند روز میشه دانلود کرد و.............

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

همین 128نامحدود (استاندارد) حسابگر که میگی همراه با مودم و... قیمتش چه جوریاس .ماهانه چه قدر هزینش میشه؟ شب ها میشه رایگان دانلود کرد؟ازچه ساعتی تا چه ساعتی؟هرسوال دیگه ای که به ذهن خودتم اومد جواب بده لطفا.با این سرعت 1گیگابایت رو تو چند روز میشه دانلود کرد و.............
    یااااااا علی سوااااال..... با توجه به اینکه تبلیغات میشه و بعضی ها که اینجا صاحب شرکت اند شاکی میشن نمیتونم قیمت بدم .....عزیز من شما یه مراجعه بکن به نمایندگی یکی از این شرکت ها همین سوالا رو ازشون بپرس ببین اصلا کدوم یکی برخورد پشتیبانی شون بهتره
    اشتراک های نامحدود یعنی شما هرچقدر بخوای میتونی دانلود کنی ولی سرعتشون پایینه و اشتراک های محدود یعنی اینکه یه حجم خاصی برای شما ثبت و شارژ میشه (مثلا 3 گیگ) هر شرکتی هم توی یه ساعت شبانه به خصوصی شارژ کم نمیکنه و رایگانه
    اون اشتراک نامحدود 128که من معرفی کردم محدودیت حجمی نداره ولی سرعت دانلودش 16 کیلو بایت در ثانیه ست که با این تفسیر یک گیگ رو تو حدود 17 ساعت میتونه دانلود کنه (یا خداااااا)اما همین 128 محدود سرعت دانلودش 128 کیلو بایت در ثانیه ست و یک گیگ رو در دو ساعت دانلود میکنه ... قیمت مودم هم که با قیمت ارز هر دقیقه بالا پایین میشه ....قبلا که D-Link حدود 30 هزار تومانی بود الان دیگه خدا میدونه چقدر شده فقط مواظب باش مودم 4 پورته رو که برای کافی نت های استفاده میشه با استدلال سرعت و کیفیت بهتر و ... بهت نندازن که هیچ فرقی با تک پورته نداره

6. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد مرکز بعثت شما سه تا انتخاب داری 1- صبا نت 2- حسابگر 3 - نوین نت از بین اینا حسابگر نا محدود در طیف وسیعی ارائه میده (صبا هم نامحدود داره ولی صبا بیشتر برای محدود شناخته شدس...) نوبن هم نداره نا محدود فعلاً برای حسابگر هم 128 نامحدود میشه ماهی 15 تومن (البته غیر ویژه) ... این سرویس رو خیلی وقت پیش داشتم ... برای اولین سرویس ADSL بعد از دیال آپ خوبه... با این سرویس وب گردی نه چندان سریع خواهی داشت ودانلود هم خیلی کند خواهد بود (سرعت 15-16 کیلو) .... ولی سرویس دائماً برقراره و ترافیک نامحدود در اختیار داری در مورد دانلود یک گیگ هم حداقل 17.7 ساعت (که عملاً بیشتر خواهد بود و تا 21-22 ساعت هم ممکنه طول بکشه ! )

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان من خونه رو عوض کردم و پورت رو هم انتقال دادم (این خونه قبلا ازش استفاده میکردم و مشکلی نداشت حالا بعد از اینکه آپارتمان شده میگن که خطت نویز داره و نمیتونیم واست کاری کنیم؟ چیکار میتونم بکنم؟ راهی هست؟ از مخابرات سرویس نامحدود گرفتم. پ.ن: متاسفانه دیگه خودم هم خونه نیستم که امتحان کنم ببینم واقعا مشکل از سیم کشی داخل هست یا بیرون ولی حدسم اینه که از داخل هست. فقط هدفم اینه که این پورتو توی مخابرات حفظ کنم چون با محدود نمیتونم کنار بیام. آیا راهی/شرکتی هست که بیاد یه بررسی کنه و مشکل رو پیدا کنه؟ از طرف مخابرات یه بار اومدن و گفتن احتمال از پورته و پورت رو عوض کردن ولی باز مشکل سرجاش موند. به سختی به مرکز وصل میشه و وقتی هم وصل میشه یا کلا قطعه یا سرعت در حد چند کیلوبایت داره! واقعا موندم که چیکار کنم الان یک ماه شارژم هم بیخودی رفته و گفتن به ما ربطی نداره!!!
    یادمه مخابرات یه متخصص داشت که به صورت آزاد هم بعد از ظهرها کار میکرد ... مرکز آزادی بود ایشون ... ولی شماره ای ازش ندارم وگرنه بهت میدادم... حالا یه سر به آزادی بزن سراغ اینجور فردی رو بگیر...

9. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ای بابا خوب منم میگم رکورد دست آمریکا و اینا نیست دست حسابگره !
    ))) دوست عزیز من با شما نبودم حالا چرا عصبانی میشی ؟؟؟؟

بنده هم نگفتم شما با من زرزر کنی، خوب باشه زرزر نکن عزیز جان من که مجبورت نکردم

و نکته ی بعد اینکه شما که فقط حسابگر بودی ، من چیزی حدود به 6 ، 7 سال هست که ADSL رو از هر شرکتی که شما اسمش رو هم نشنیدی گرفتم تو این شهر . فعلا هم خابراتم و کمتر از بقیه اذیتم کرده

اون موقع که سر دزدی حجمم و قطعی دم به دقیقه رفتم حسابگر شما هنوز آدرس حسابگر رو بلد نبودی دوست عزیز .. البته شایدم هم ........

و نکته ی دیگه این که بنده آدرس گوگل رو بلد نیستم شما داخل گوگلی که میگی ، اینترنت مخابرات کرمانشاه رو سرچ کن و ساییتش رو هم ببین و سری به امکانات و شارژ آنلاینش هم بزن ... شما اگه اولین بارته از فیش پرداخت کردن و بانک رفتن راحت شدی و شارژ آنلاین دیدی تقصیر کسی نیست.

موفق باشی
    فقط جواب اینتو میدم که بله من اولین باره توی این شهر نت گرفتم و تا حالا اینجا نت نگرفتم چون اصلا توی این شهر نبودم که بخوام نت بگیرم
    همون اول هم حسابگر گرفتم میدونی چرا؟؟؟؟چون اصلا سایت مخابرات هرچی گشتم و پرسیدم پیدا نکردم سایتش برای اینترنت adsl !!!اگه لطف کنی سایتش رو که اطلاعات و تعرفه و همین امکانات که میگی رو داره توش بهم بدی ممنون هم میشم....شارژ انلاین هم از فروردین که من خواستم نت بگیرم تا حالا که درست نشده....... 2روز!!! پیش یکی اینجا گفت انگار راه افتاده اگه درست باشه.

شما عزیزم فقط کافیه چند صفحه از همینجا رو بخونی از هر 2تاپست یکیش فهش به مخابراته.

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فقط جواب اینتو میدم که بله من اولین باره توی این شهر نت گرفتم و تا حالا اینجا نت نگرفتم چون اصلا توی این شهر نبودم که بخوام نت بگیرم
    همون اول هم حسابگر گرفتم میدونی چرا؟؟؟؟چون اصلا سایت مخابرات هرچی گشتم و پرسیدم پیدا نکردم سایتش برای اینترنت adsl !!!اگه لطف کنی سایتش رو که اطلاعات و تعرفه و همین امکانات که میگی رو داره توش بهم بدی ممنون هم میشم....شارژ انلاین هم از فروردین که من خواستم نت بگیرم تا حالا که درست نشده....... 2روز!!! پیش یکی اینجا گفت انگار راه افتاده اگه درست باشه.

شما عزیزم فقط کافیه چند صفحه از همینجا رو بخونی از هر 2تاپست یکیش فهش به مخابراته.
    فقط مخابرات کرمانشاه نیست
    کل مخابرات کل کشور مشکل داره
    در ضمن من تو صفحه پیش از بچه ها خواستم که از وضعیت پینگشون تو پاکت های 30 تایی بگن
    اما بجز مخابراتی ها هیچکدام هیچی نگفتن!
    لطفا نامحدود ها بگن وضعیت پاکت لاستشون چطوره

البته الان من پینگ 150 هست بدون لاست
    اما ظهر واقعا مشکل داشت

مطمعنا ما وامدار هیچکدام از سرویس ها نیستیم
    خود من اول از حسابگر داشتم
    اما به خاطر تعرفه بالای اون موقعش رهاش کردم و اومدم مخابرات
    مخابرات هم قبلا خوب بود
    اما دو هفته هست که داره اذیت می کنه
    و صد درصد اگه آی اس پی بهتری باشه من یکی میرم اون آی اس پی

12. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این سایت اینترنت مخابرات کرمانشاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله یک ماهی قطع بود که دوباره راه اندازی شد شارژ آنلاین ...

الان هم بله مخابرات مشکل داره و مشکلش پینگشه که تایم اوت داره . که اون هم برای گیمر ها اذیت میکنه ..

من به نسبت آ ی اس پی های دیگه تا الان که ازش تا 70 80 % راضی بودم . قطعی آنچنانی هم نداره زیاد... یعنی یه مدته که اصلا نداره

و از وقتی مخابرات گرفتم فهمیدم نت حجمی اصلا ارزش نداره اونم تو کرمانشاه ... سرعت روز رو رو 1 مگ میبندن حجم فوری تموم میشه . از اون ور هم سرعت شبانه رو در حد فرغون که سایت هم به زور باز میکنه و عملا باید ببندی بری بخوابی . همشون از دم همینطورن از شاتلش بگیر تا حسابگر تا صبانت و ...

الان حداقل روز و شب و نصفه شب سرعتم ثابته . 60

14. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •