من هم همین مشکل رو دارم.لطفا بیشتر توضیح بدین من هیچ وقت پچ نصب نمیکردم.چون یه بار انجام دادم همه چی تو هم شد بعد از چند دیقه یهو از بازی میومد بیرونو... plz help
من هم همین مشکل رو دارم.لطفا بیشتر توضیح بدین من هیچ وقت پچ نصب نمیکردم.چون یه بار انجام دادم همه چی تو هم شد بعد از چند دیقه یهو از بازی میومد بیرونو... plz help
سلام...
خطاب به دوستانی که بازی رو گرفتن:
لطفا به فولدر launcher توی DVD برید. فایل عکس به اسم bg هست در صورتی که نوشته تبلیغاتی نداره اون رو برام آپلود کنید ممنونم
+
لطفا این فایل ها رو هم لطف کنید حجمشون کیلوبایتی هست.
Setup.exe
Setting.exe
Last edited by Spaniuly; 06-10-2010 at 19:22.
شما باید بعد از باز کردن AFS Explorer گزینه file بعد گزینه import afs file بزنید
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:11 PM ----------
تا چند دقیقه دیگه اموزش تصویری نصب پچ رو میزارم
بفرمائید:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ali_santori; 06-10-2010 at 19:29.
من 10 بار پرسیدم کسی نیست جواب بده !!!
پرسیدم چرا نیمه اول و دوم آمار پاس دهی تیم رو نمیزنه!!!
رفتی قسمت Match Details ؟
توصیه می کنم از این AFS Explorer استفاده نکنید! چون کار باهاش برای همه میسر نیست، و اینکه فایل های IMG اصلی رو دستکاری می کنه!
از این سیستم MegaLink استفاده کنید که فعلا جایگزین کیت سرور ه.
Last edited by FCBarcelona.ir; 06-10-2010 at 19:49.
یعنی چجوری چون من تا حالا از کیت سرور هم استفاده نکردم
از اینجا بگیریدش:
مهم نیست کجای سیستمتون باشه، هرجا باشه کار می کنه. یه پوشه داره به نام slot0 که داخلش پوشه هایی به اسم فایل های IMG بازی هست. شما پچ PESEdit رو هم که دانلود کنید، می بینید همین پوشه بندی رو داره، و فایل هایی داخل اون هست. فقط کافی محتویات اون پوشه رو در این slot0 کپی کنید، محتویات پوشه save رو هم در پوشه داخل Documents کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا فایل MegaLink.exe رو باز کنید که بازی رو همراه با فایل هایی که در پوشه کنار دسته ش ریختید، بالا میره. به همین راحتی!
آقا این pes 2011 اصلی هست یا از اوناس که توش تیم اد کردن؟(یعنی دمویی که توش تیم ها رو اضافه کردن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)