خودتو ناراحت نکن برا برادرم 2.5 ماه طول کشید میگفتن مودم تموم کردیم.
خودتو ناراحت نکن برا برادرم 2.5 ماه طول کشید میگفتن مودم تموم کردیم.
بله همیشه نذارید کل حجمی که میتونید دانلود بشه حتی اگر میخواید دانلود کنی 29.9 گیگ دانلود کن ولی نذار 30 گیگ بشه
من یکشنبه پولو ریختم امروز عصر زنگ زد گفت فردا که چهارشنبه است میام برا نصبش از بس بهشون پیله کردم هر چند ساعت زنگ میزدمنوشته شده توسط این ایرانسل هم کشت منو 3 روز منتظرم زنگ بزنه ثبت نام منو تائیید کنه نمیدونم چیکار کنم تا حالا 4-5 بار به 707 زنگ زدم خبری نشده![]()
فقط تا میتونی بهشون زنگ بزن وکاراتو پیگیری کن وگرنه......
Last edited by TIG3R; 03-05-2011 at 20:32.
دوستان چند وقته که پشتیبانی ایرانسل اصلا گوشی رو بر نمیداره!
داستان چیه!؟
در ضمن من اکانتم 256 آزاد هستش(که یعنی بسته افزایشی میگیرم) ولی شبا اصلا وصل نمیشه یا دیر وصل میشه!
بعضی وقتا هم که کار واجب دارم از شانس من خیلی طول میکشه وصل بشه و هی آنت میره و میاد و من مجبور میشم دوباره برم دایال آپ.
1-2 هفته پیش خوب بود ها!همیشه آنتن روی 2 بود!ولی الان همش 0-1!
همین الانم با آنتن 1 وصل شدم.
چی کار کنم؟مال بقیه هم اینطوریه!
البته من یه جایی تو منطقه ی نارنجی ام!
البته این منطقه ای که ما هستیم هم نارنجی داره و هم سبز.
دقیقا نمیدونم ما کدوم هستیم!
به سلامتی
منم تا دلت بخواد بهشون زنگ زدم ولی اصلا خبری نیست
ماشا... بسکه واسه آدم اهنگ میذاره این پشتیبانی
منم همین سرویس شما رو دارم اما مشکلی نیست.
کلا بگم اگه زیر 3 خط آنتن داشته باشه اصلا ارتباط پایداری نخواهی داشت. سعی کن جاتو عوض کنی و بیای سمت پنجره ها تا ارتباط قوی بشه مگرنه با یکی دو خط همین مشکلاتو خواهی داشت.
دوستانی که 128 دارند خواهشن برند تو speedtest.net یه تست بگیرند ببینیم با ما چه فرقی داره؟؟؟
اینم تست خودم
ده دقیقه بعدش
![]()
Last edited by TIG3R; 04-05-2011 at 13:31.
سلام دوستان کسی از مودم جدید ایرانسل چیزی میدونه ؟؟؟
این مودم هم مثل تو 5 -6 روز میان نصب میکنن یا بیشتر طول میکشه ؟؟؟؟
برادرم از آسیاتک 128 داره ولی با سرعت 250 داره دانلود میکنه !!!!! حالا شما قضاوت کن 14 کجا 250 کجا !!!1
با سلام خدمت دوستان
آیا امکان انصراف از سرویس wimax وجود داره؟ . اگه آره، چطور اقدام کنم ؟حدود 6-7 ماه پیش سرویسو گرفتم.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)